לקראת העתיד

יניב 8 2

New member
לקראת העתיד

השתחררתי לא מזמן אחרי כמה שנים בקבע וטיול קצר במזרח ואני שוקל להתחיל ללמוד בשנה הבאה. אני לא יודע מה כדאי לי ללמוד ואיפה, אני חושב שאני מעדיף ללמוד מקצוע טכנולוגי כלשהו, אולי הנדסה או מדעי המחשב? יש הצעות?

lala land

New member
כן

תלמד מקצוע טכנולוגי כלשהו, הנדסה או מדעי המחשב

דדי76

New member
ממליץ לך

ללכת וללמוד במכון הטכנולוגי החולון. אני עושה שם עכשיו תואר שני בניהול טכנולוגיה (אפשר ללמוד את זה גם לתואר ראשון) ואני רואה את הרמה שם והיא ממש ממש גבוהה. חוץ מזה שאני עובד בחברת היי טק גדולה ואני רואה שבשנים האחרונות מקבלים יותר ויותר בוגרים ממכללות מובילות ובראשן HIT - המכון הטכנולוגי בחולון.

תגובה

לפני הכל - שים לב! בהרבה אוניברסיטאות ההרשמה הרגילה נסגרה!, ואתה תוכל להירשם רק במסגרת ההרשמה המאוחרת.. מה שאומר שציוני הקבלה שלך, לרוב, יצטרכו להיות גבוהים יותר מאשר הרף הקבוע.. זאת משום שאתה נאבק על המקומות הפנויים האחרונים במסלולים הללו (אם יש..). באיזה תחום ללמוד - זו לא שאלה חד משמעמית, אלא היא תלויה בך. יש אדם שיעדיף ללמוד הסטוריה, ויש שיעדיף ללמוד הנדסת חומרים.... זה תלוי גם במה שאתה מגדיר לעצמך מלכתחילה.. עוד קודם.. האם את רוצה לעסוק, בחיים, במה שאתה תאהב, או במה שתרוויח בו הרבה? כלומר- אתה רוצה תואר "שווה", או תואר שתאהב? (כמובן שיש פעמים שיש חפיפה בין השאלות, אך עדיין אלו שאלות שחשוב שתישאלנה לפני בחירת התואר). אחרי שתחליט את זה, הרי לך שחצי עבודה כבר נעשתה: אם אתה רוצה לעבוד במה שמעניין אותך - אזי הבחירה בידיך, והתשובה לכך, אני קמווה נמצאת לכל הפחות סמוך לכף ידך אם לא כבר בתוכה. אם אתה רוצה לעבוד במה שיביא כסף- אזי שאל אנשים, בדוק באינטרנט, השתמש בידע קיים.. ותחליט... ואגב- יש לא מעט תחומים כאלה, אז תנסה לבחור אחד שגם יעניין אותך במידת מה... לגבי איפה ללמוד - זה תלוי בך.. יש אוניברסיטאות, יש מכללות. לכל אוניברסיטה ומכללה יש את הדגש שלה. הכל תלוי בך.. שוב- קרא ובדוק.

למעלה