לקראת הפרק הרביעי - רק למי שרוצה

לקראת הפרק הרביעי - רק למי שרוצה

פרק רביעי: "קח את בנך יחידך אשר אהבת" תקציר לענת יש יום הולדת, היא בת ארבעים ולא ממש מוכנה שיחגגו לה בחמ"ל את האירוע. מפקד חיל האוויר אומר בראיון לקול ישראל: "ידעתי שבהפצצה על ביתו של מחמוד עוואד בעזה יפגעו גם נשים וילדים, אבל החלטתי שהמטרה שווה את זה". רענן, ראש החמ"ל מבקש ממפקד החיל להתנצל, שלוש מפלגות תובעות את הדחתו. הגיעה תביעה ייצוגית משלוש אמהות חד הוריות. הן תובעות את צה"ל נגד החתימה שילד יחיד להורה יחיד, הרוצה ללכת ליחידה קרבית, נדרש להביא מההורה שלו. האמהות טוענות שהצבא מעביר אליהן את האחריות בדרישה לחתימה על הטופס. המחתרת האנטי-ממשלתית באנגולה משתמשת בנשק ישראלי שנמכר לה על-ידי ישראלים בביצוע פעולות סאדיסטיות מזעזעות. בקולומביה משתמשים בגדרות חשמליים מתוצרת התעשייה הצבאית הישראלית. כוח של מג"ב עצר שני קבלני שיפוצים חצי קילומטר אחרי מחסום ארז, הם הבריחו פועלים פלשתינאים. בפיגוע ירי נגד רכב של סיירת צנחנים נהרג חייל ושני חיילם נפצעו, ביניהם אורן, בנו של חילבי.

מילי17

New member
תודה../images/Emo66.gif

רק בפעם הבאה תשימי את הסימן של ספויילר בכותרת...

The Peanut

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי!

איזה מלשנית אני

batman

New member
לא סתם ספויילר - גב' פלגי היקרה

לפני כמה ימים כתבתי שההודעות של ורד פלגי הן, לטעמי, בגדר ספויילר וחבל על הצופים שמחכים להנות, להיות מופתעים וכו'. מנהל הפורום כתב לי שפלגי בכלל מייצגת את הזכיין "שידורי רשת" והספויילרים מובאים על דעתם. טוב, אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל.... ובואו אגלה לכם סוד קטנטן... הצופים נהנים בסדרה מ ה ס י פ ו ר !!! לא מהאפקטים המיוחדים (??), לא מהפוני הבלתי נלאה, לא מהתפאורה המדוייקת והאותנטית, לא. מה שאנחנו רוצים לראות זה מה יהיה ולא איך יהיה. עכשיו, ורד פלגי או כל נציג אחר מרשת, האם תוכלו לתת לי סיבה אחת אבל רק אחת למה שאשאר בבית בשבת הבאה לצפות בחדר מלחמה?

הנאת הצפייה לא נפגמת

ורד פלגי היא עורכת אתר האינטרנט של "רשת", ואין לה שום סיבה להרוס למי מאיתנו את ההנאה שבצפייה מכל תכנית שהיא. היא כתבה תקציר לתכנית - תקציר שלא מגלה או רומז מה יהיה כיוון התרחשות העניינים או מה יהיה הלך הרוח של מי מחברי חדר מלחמה לגבי האייטמים בתכנית. האינטרס היחיד שלה, כך אני משערת, הוא לגרות אותנו לבוא ולשבת מול המסך במוצאי שבת. בשביל זה היא כאן.

SoldieRonit

New member
פששששששששששששששששששששששששששששש כבוד

אולי היא תסדר לי ראיון אחד על אחד עם יאיר ("חבר שלי")

מילי17

New member
חחח הלוואי../images/Emo20.gif

למרות שזה נראה לי די אשליות... לפחות יהיה את יאיר בפרק החמישי... עוד שבועיים

מילי17

New member
אכן אחותי.. את לא מתארת לעצמך

כמה... בשביל זה את יותר ממוזמנת לפורום יאיר לפיד
התמכרות נעימה
מילי.

חברים, תרגיעו, מדובר בתקציר בלבד

מה קורה לכם? מדובר בתקציר בלבד, כמו שמתפרסם בעיתונים לפני כל תכנית. ורד פלגי כותבת מה יהיה בפרק - נושאים שיידונו בו, אבל לא מעיזה לספר את אופן התרחשותם ומה קורה עם זה. וחוץ מזה, היא עורכת אתר האינטרנט של "רשת" ושל אתרי התכניות שלהם בתפוז. ראיתי את השם שלה בכל הפורומים שקשורים לתכניות רשת - החיים יפים, סוף הדרך, מדינה על הכביש, יאיר לפיד וכו'. היא בסך הכל מעשירה אותנו באינפורמציה נוספת, ובעבר עזרה לי מאוד עם כל מיני דברים, וסידרה לי לבוא לתכנית של יאיר לפיד ו"משחק מכור".

מילי17

New member
../images/Emo15.gif

אף אחד לא אמר מילה רעה.. רק פשוט שתסמן את ההודעה ב
שלא יהיו בעיות.. וזהו. חוץ מזה אנחנו מאוד מודים לה....
מילי.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifורד פלגי היא..

מנהלת אתר האינטרנט של רשת
כתשובתה

למעלה