לקראת הפרק של מחר....

לקראת הפרק של מחר....

כמובן שחוצפה מצידי לא להציג עצמי: אני עומרי האוזר, המנהל החדש, כרמית התגייסה לצה"ל, ואני בתור מנהל שלא ידעתי בכלל על קיום הפורום (למרות היותי צופה בסדרה) התנדבתי לסייע לה. אז לקראת הפרק של מחר: מה אתם חושבים שיהיה? איך אתם חושבים שהגר נאווי תתמודד עם המדרשיה? מה יהיה על "הדתיים החדשים" שלנו? מה יהיה עם מצבו הבריאותי של נוח? ציפיות? ניחושים?..אשמח לשמוע.. סופשבוע רגוע לכולם....

tamar112

New member
היי עמרי...אני תמר

מאיפה אתה מכיר את כרמית? קצת פרטים..בן כמה מאיפה..? לדעתי הגר הולכת לעבוד אצל שאול במקום שלו...נוח סביר להניח שימות... אם אני אחשוב על עוד משהו אני אאדע (כותבים את זה ככה???) אתכם.

הי תמר...

ראשית, אני מניח שהתכוונת ל"אידע" אתכם. שנית, כרמית ואני לא מכירים, אלא אני מנהל פורום אחר בתפוז והתנדבתי לעזור... אוף. אני לא רוצה שנוח ימות. אני אוהב אותו.

tamar112

New member
כן...זה אידע...הסתימות שלוטת

בן כמה אתם ומאיפה? איזה פורום אתה מנהל?

תודה עומרי../images/Emo9.gif.

האמת שעדין לא יצא לי לראות את הפרק של שבוע שעבר. השעות עוברות מהר מידי ויש המון לעשות |:. שבת שלום
.

Old Girl

New member
לדעתי, מה שיקרה הוא

ששאול יפגוש את גליה בתל אביב במקרה ויטיח בה על הסחיטה. גליה תהיה בהלם כי היא לא יודעת על הסחיטה... עוד משהו שאני חושבת שאולי יהיה: שאלישע יבין שסידרו אותו מכל הכיוונים וירצה לברוח עם משפחתו.

../images/Emo26.gif

האמת היא שהייתי בטוח בכמעט 100 אחוז שזה מה שיקרה (גליה תבוא לפאב של שאול) אבל אז אמרתי שזה סתם יהרוס את העלילה (כמובן שמבחינתי לא, כי זה הרבה אקשן) אבל יכול להיות....

למעלה