לקראת השבעים.

benreu

New member
לקראת השבעים.

אני כבר כמעט בן שבעים. פנסיונר אבל ממשיך לעבוד כרגיל אלא שאת השכר משלמת קופת הפנסיה במקום המוסד שבו עבדתי. אינני צריך להמשיך לעבוד, אבל החמיא לי כששאלו אותי אם אני מוכן לעשות זאת, וחשבתי לעצמי, בעצם למה לא. הפנסיה שאני מקבל בתוספת הביטוח הלאומי היא בגובה המשכורת שקיבלתי. כוח עדיין יש לי לעבוד, ואפילו אם מכנים אותי פראייר, זה לא מזיז לי. להפך, זה משאיר אותי חיוני וצעיר, והאמינו לי שלא פעם אני מתנהג כמו ילד. לפני זמן מה הוצאתי ספר לימוד, הספר עדיין לא הופץ נתתי לנכדי הגדול בן השש עשרה העתק מהגירסה הזמנית והוא נהנה ממנו הנאה רבה. כשהייתי צעיר, גיל שבעים נראה לי כסופם של החיים. אני מקווה שלא אגיע לזיקנה שבה אהיה סעודי, אבל בשלב זה אני מצליח לבצע כמעט כל פעולה. אם אגיע לגיל שמונים, וכוחי יהיה במותני, אנסה אז לכתוב רשמים.

maxima

New member
ברוך בואך בן.........../images/Emo140.gif

אם אתה נהנה מעבודתך ויכול ורוצה לעבוד אין סיבה שתפסיק מאחלת לך בריאות ואריכות ימים

emmy5

New member
benreu אתה בכלל לא פראייר

האם שמעון פרס הוא פראייר ? חוץ מי זה אתה הרבה יותר צעיר , לא הבנתי מה בדיוק השאלה שלך? כל בן אדם חופשי , לעשות מה שהוא רוצה .ברוכים הבאים לפורום שלנו ,כבוד לנו ,במקרה שאתה רוצה להצטרף אלינו .

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא בן, מאחלים לך כל טוב

שלום בן, דרושים לנו אנשים נחמדים, כמה שיותר יותר טוב. יש לי תחושת בטן שאתה ממש מתאים לאנשים הנחמדים שפה. מקווה שתשמח בנו ואנו נשמח בך. מעניין לדעת באיזה נושא ספר הלימוד ולאיזה גילאים? נשמח לקרוא אותו. כמו כן אם אתה מתכונן לכתוב רשמים למה לא להתחיל מהיום? שוב מקווים לכיף הדדי ונשמח לראותך בפגישות יעלי
נ.ב יש לנו רשימת תאריכי ימי הולדת של החברים. אם אתה מוכן (בהחלט לא חובה) רק לומר מתי חל יום ההולדת שלך. (יום וחודש אין צורך בשנה), נוכל לשמוח איתך יחד. שלח הודעה עם התאריך ואנו כבר נעדכן את הטבלה.

מנורה

New member
benreuברוך הבא ל../images/Emo82.gifהחמים

ישר כח והמשך להיות חיוני ושמח

bimbo.

New member
ברוך הבא, איש צעיר כמעט בן שבעים../images/Emo13.gif

שמחה שהצטרפת אלינו. תמשיך ליצור ולהנות מהחיים ומהעבודה. המלה "פראייר" ממש לא מתאימה לאדם כמוך. נשמח לשמוע על ה-
שהוצאת

benreu

New member
תודה

תודה לכולכם על קבלת הפנים הנעימה. אשמח לכתוב רשמים וחוויות. הספר שהוצאתי הוא ספא עזר למורים לביולוגיה בכיתות העליונות (י"א ו-י"ב). הוא הוזמן ומומן על ידי האגף לתכניות לימודים במשרד החינוך.חלק ניכר מהספר עוסק בבסיס הביולוגי של מנגנוני מחלות והכוונה היא להגביר את מוטיבצית הלמידה ע"י שיוך של מערכות ביולוגיות שונות למחלות מוכרות כמו איידס, או סרטן. במקור אני ירושלמי, אך עזבתי את ירושלים בשנת 1952. אני מגיע לפעמים לירושלים וכמעט לא מכיר אותה. מי שירושלמי ודאי מבין כשאני מדבר על כך שקולנוע אדיסון, קולנוע ציון או קולנוע אוריון כבר לא קיימים יותר. אני גם זוכר את שוטר התנועה הבריטי שעמד בסוכה בהצטלבות של רח. יפו ורח. המלך ג'ורג' וכוון את התנועה, ואם יש ביניכם ירושלמים, הם בודאי זוכרים את מצחצחי הנעליים ברחוב הסולל למטה. כתלמידים בבית הספר היסודי הלכנו לא פעם להר הצופים והאמפיתיאטרון שם נראה לי משהוא ענקי. ב1967, כשבקרתי שם שוב, ראיתי פתאום אמפיתיטרון זעיר, כמעט מניטורי. בקיץ הייתי מבלה בתל אביב. הים נשאר אותו ים, אבל המלונות הגדולים לא היו. היו שם המון בתי קפה שבהם ישבו חיילים בריטיים ולנו זה נראה שיא הבידור.

למעלה