לקראת השנה הבאה הנה שיעור לחיים

טיפקסית

New member
לקראת השנה הבאה הנה שיעור לחיים

תקראו את הסיפור-סיפורו של אריאל שרבקובסקי הבסיסט של מרסדס בנד שנפצע קשה בפיגוע במייק'ס פלייס ותבינו שיש אנשים שעבורם כל יום בשנה הוא מתנה והתחלה. הקטע נכתב ע"י קובי אוז באחד מטוריו,ואותי הוא צימרר אולי לכמה מכם זה ייגע ויגרום להבין שלכל אחד יש גורל שכתוב באיזה מקום למעלה. אריאל והגיטרה בפיגוע ב"מייק'ס פלייס" נפצע קשה נגן הבס אריאל שרבקובסקי. הוא בדיוק ירד מהבמה להפסקה כשנשמע הפיצוץ. התגובה הראשונה שלו כשנפגע, לחפש את הגיטרה שלו (גיטרה מדהימה), ואז הוא צלל לשלושה שבועות ללא הכרה. אריאל חבר בלהקת "מרסדס בנד" (להקה מירושלים שחתומה בלייבל שלי) ומנגן גם ב"נערי רפול" (להקה שכבר הוציאה אצלנו אלבום ראשון). אריאל שרבקובסקי, מוזיקאי אמיתי שנושם מוזיקה, נשרף בכל הגוף בהופעה בפיגוע בפאב. שגית, החברה שלו, שנפצעה גם כן, ישבה ליד מיטתו ימים ולילות, החברים מ"מרסדס בנד" ו"נערי רפול" באו לבקר אותו הרבה, עד שהתעורר. עכשיו אריאל קם על הרגליים, שם מגבר בחדר שלו בבית החולים ובידיו הפצועות כבר מנגן על הגיטרה האהובה שלו. אומרים שבעוד כמה שבועות הוא יוכל להקליט ואפילו להופיע. שימו לב טרוריסטים, שימו לב לסיפור של אריאל ותבינו אחת ולתמיד: את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק.

sunshiner

New member
וואו, מדהים

אם אני לא טועה עכשיו הוא חזר לנגן בהרכב של גבריאל בלחסן, שגם לו יש חתיכת סיפור. אבל הסיפור של אריאל בהחלט מדהים, וקובי כתב עליו בצורה הכי מרגשת ויפה שאפשר.

טיפקסית

New member
אריאל גם חזר לעבוד במייק'ס פלייס

לאחר שהתאושש מהפציעה ולאחר שאיבד את אחד מחברי ההרכב שניגן איתו באותו ערב,חזר אריאל לעבוד במייק'ס פלייס. כיום מנגן אריאל בלהקת מרסדס בנד וכן ככל הנראה עם הרכב נוסף,ושום סימן מהטראומה שעבר אינו ניכר עליו. הסיפור של אריאל הוא סיפור של הישרדות יומיומית ובעיקר-הרבה כוח ואמונה. עבור אריאל כל יום בחיים הוא התחלה חדשה. מי ייתן ולאריאל ועבוד כולנו תהיה השנה הבאה טובה יותר,שקטה יותר ושלא נדע צרות שכאלה. ולאריאל אני רוצה לשלוח את כל הכוחות שבעולם ולחזק אותו את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק ת-הא שנה זו שנת שלום ותקווה ש-תעניק לכולנו מעט אהבה ס-וף הוא תמיד התחלה של משהו אחר ו-לעיתים התחלה חדשה היא סימן לטובות שנה טובה לכולם

למעלה