לקראת ה R ים הבאים

uoptfuyomat

New member
לקראת ה R ים הבאים

אלפים אמורים להיות אנשים יפים בטח ובטח אלפיות ולא בהמה במשקל 120 ק"ג שלא עשתה רגליים זה לא אלפית למען אלפים יפים ומגולחים לעזאזל איתכם מגולחים אני מרים היום את נס המרד אלף שלא יגלח את ציצית זקנו יוצת אלפיות יעלו על מוקד השעווה

גולהייד

New member
כמו כן

אורכה של חרב דו-ידנית לא יעלה על 2מ´ ומשקלה לא ירד מ-13 ק"ג. שחקנים הגבוהים מ-160 לא יורשו לשחק גמדים או הוביט. שריון שלא יהיה מסוגל לעמוד בקליעי 9מ"מ לא יתן יותר מחצי נק"פ. נו בחייאט-כל מה שאפשר לעשות זה לבקש מאנשים לשחק בהתאם למראם החיצוני ולא להכריחם. למרות שאני בהמת מלחמה במשקל 147 ק"ג עם קרניים לא תוכל למנוע ממני לשחק אלף. אבל אני תומך בהחלט באנשים שיהיו מודעים למגבלותיהם,גם מבחינת מראה חיצוני.

uoptfuyomat

New member
מצויין

לפי רמתך השיכלית משקלך הבהמתי וכיעורך החיצוני תהיה אורק מופלא

elanor

New member
עכשיו ברצינות...

לשניכם יש טיעונים די טובים... אז בואו נפתור את זה בכך שנבקש מאנשים מכל הלב לעמוד מול המראה ולהסתכל טוב-טוב ולחשוב טיפה. ואחרי שהם עשו את זה... לעשות את זה שוב. ורק אז להלחיט אם באמת נראה להם שזה נורמאלי שגמד יהיה 1.90 (כי אישית, ראיתי אחד כזה...) או שאלפית תיהיה 1.50 בערך, ששוקלת 70-80 קילו ועם גידולי גראס מסחריים באיזורי הרגליים והפנים... אבל בינינו - אם מישהו אוהב במיוחד גזע מסוים, לא נניע אותו מהשתתפות בתור אותו יצור. אז אפשר רק לבקש ממי שמשחק גמד לגדל זקן, ממי שמשחק הוביט למצוא לעצמו משהו שנראה כמו רגליים גדולות ושעירות וממי שמשחק אלף שידאג להתגלח (או לעשות שעווה למי שמתעקש/ת). ואז נקבל אולי גמד קצת גבוה מדי, הוביט קצת חלק מדי, ואלפית קצת שמנמנה. לא נורא. כי סה"כ, אם כולם יבחנו את עצמם עד הפרט האחרון, כולנו (או לפחות 90%) יתאימו בדיוק לשני גזעים: בני-אדם או אורקים. אחרי הכל, כל הכיף (והרעיון) במשחק תפקידים, הוא לשחק את מי שבא לך. ואפילו מישהו שלא דומה לך. ד"א, אני מבקשת מאוד, ההודעה הזאת לא מדברת על אף אחד ספציפי (חוץ מהגמד בגובה 1.90) אז לא לקחת את אישית!! רק לתשומת הלב...

אנא, שמרו על דפי הפורום נקיים.

אבקש, בכל לשון של בקשה, לא לרדת לרמת פסים-אישיים בצורה כזו. להבא - אאלץ לנקוט צעדים.

למען האמת..

לא כל האלפים בעולם של טולקין נראים כן. הסיבה העיקרית שאנו מדימנים אלפים כיצורים גבוהים ומושלמים חיצונית היא ההתפתחות האלפים הבאה הרבה לאחר טולקין. לפי טולקין, ההבדל ה*יחידי* מבחינה חיצונית בו אלף לבו אדם- האלף הרהה יותר גבוהה (ולכן מתוארים כ-The Big people, ויש אפילו סיפור שלו אשר בו מופיעים אךפים שמנים *מאוד*) הוא אפילו לא מזכיר בשום נקודה שיש להם אזניים מחודדות

semfur

New member
לא מסכים לחלוטין../images/Emo54.gif

נכון, אתה לא מצפה לפגוש אלפיות מזוקנות או גמדות שמידותיהן 90-60-90 (למרות שלדעתי לא תתנגד), אבל זה לא העניין. אינך יכול לטעון שאין אלפים שמנים או שכל האלפיות עושות גבות ושעווה ואינך יכול לדרוש משחקן שכל חייו השתוקק לשחק גמד (אלוהים יודע למה) לא לשחק כזה, רק מישום שגובהו מעל מטר ועשרה. קח בחשבון שמדובר במשחק תפקידים, נכון, חי וגם נושם (ומריח מזיעה של יום שלם של ריצות ביער) אבל עדיין פנטסיה. קבל את השונות האנושית שלנו, תטמיע את חוסר ההגיון בנפתוליה של האגדה. ואם תהיו טובים - אולי תצליחו לפגוש גם את הדרדסים!!

elanor

New member
נקודה טובה

ואפילו מעולה... אני בעצמי לא חשבתי על זה. אז טוב שיש את רועי שיזכיר לנו.

vergan

New member
יש הבה דברים שלא עושים טוב

חוץ שיער וגובה מה עם משקפיים? היה? לא (אבל לא מבקשים שתורידו אני סתם מבהיר נקודה) נעלי נייק וריבוק גם לא נראה לי (אתם יכולים לפחות לצבוע אותם בצבע חום לנעליים) חזיות? לא נראה לי (אבל יאללה אנשים אי אפשר לקבל הכל בחיים חחחחחחחחחח) יש הרבה דברים שלא עושים טוב תלכו לסדנאות של תחפושות ותבינו איך לתקן פגמים

semfur

New member
האמת?../images/Emo127.gif

אני מסכים איתך שפרטים כמו נעלי ריבוק, ג´ינס וטי-שירט אין להם מקום במשחק. אבל זה כבר נושא אחר לגמרי (כמו גם המשקפיים). ההודעה הראשונה שלך לא דיברה על תחפושות מצ´וקמקות, אלא על חומר אנושי לא ראוי. לגבי המקרה הראשון - אני לא חושב שיש שחקן אחד שלא יסכים איתך. לגבי המקרה השני - מי שיש לו בעיה עם זה, אז יש **לו** בעיה. זהו. הדיון נסגר.

למעלה