לקראת חנוכה....סופגניות...

טומי*

New member
לקראת חנוכה....סופגניות...../images/Emo26.gif

1 ק"ג קמח 40 גר´ שמרים יבשים 2 ביצים 5 כפות שמן 1 קליפת לימון 150 גר´ סוכר 1 שמנת חמוצה בערך כוס חלב וקמצוץ מלח -------------- ללוש לבצק לא קשה מדי וגם שלא ידבק לאצבעות משהו כזה כמו בתמונה
 

טומי*

New member
לאחר כחצי שעה מנוחה...../images/Emo26.gif

לעשות עיגולים כמו לחמניות לתת לנוח עוד כחצי שעה
 

טומי*

New member
ובסוף הטיגון והמילוי....../images/Emo26.gif

לטגן בשמן חם,לפני הכנסת הבצק לשמן יש ללחוץ עם העגודל על עמציתו של הסופגניה ומשם למעשה ממלאים עם הריבה לאחר הטיגון.לטגן היטב משני צדדיו ולסיום מפזרים אבקת סוכר...הרי גם למכבסות צריך פרנסה
 
ידעתי |כתרידעתי שיש לך מתכון ../images/Emo59.gif

שאלות - 1. את הבצק בהתחלה מתפיחים רק 1/2 שעה או שיכפיל את עצמו? 2. את הכדורים אתה מניח להתפחה על משטח משומן?
 

טומי*

New member
כמובן שעל משטח משומן...../images/Emo26.gif

חצי שעה זה בערך לא מדע מדויק.בחורף אולי שעתיים בקיץ גם פחות מחצי שעה מספיקות.
 
למעלה