לקראת יום ההתרמה של אלו"ט

doroniz

New member
לקראת יום ההתרמה של אלו"ט

שלום לכולם, הרבה זמן שלא כתבתי כאן, אבל .....לא שכחתי ואני מבקר לעיתים. ביום לחמישי החקרוב (ה-23/12) יתקיים יום ההתרמה השנתי לאלו"ט (וגם לסוכרת נעורים). הקמפיין התקשורתי בעיצומו, והפעם גם משפחתי לוקחת בו חלק פעיל. תושבי הצפון יוכלו לראות אותנו במקומון צפון1 (כולל תמונות) ובערוץ 3 בכבלים (ככל הנראה ביום רביעי בחדשות המקומיות). מצורף קובץ WORD ובו ריכוז ההופעות בתקשורת לקראת יום ההתרמה של אלו"ט. חשוב לציין שיתכנו שינויים של הרגע האחרון שאינם בשליטתנו. למשל: סעיף 18 הועבר למוסף "שלך" בידיעות אחרונות שמופיע היום. היום בשעה 17:30 בערוץ הילדים (ערוץ 6 בכבלים וערוץ 80 בכבלים הדיגיטליים) אביעד אופיר שכתב שיר לאחותו וכרמל אבנד. יום חמישי 23/12 (ביום ההתרמה) בערוץ 10 בשעה 16:30 יוקרן סרט תיעודי מקורי בנושא השילוב. דורון.

Diana M

New member
דורון שהייה בהצלחה לאלו"ט והכי חשוב

שהתרומות יסייעו לכמה שיותר משפחות וילדים. בהצלחה!

doroniz

New member
תודה

הכתבה בערוץ 3 (כבלים-HOT) שודרה הערב בחדשות המקומיות (והוקלטה, כמובן). מאוד התרגשנו לראות את עצמנו, ואני חושב שהצלחנו להעביר את המסר. ביום שישי צפויה להופיעה כתבה דומה (כולל תמונות) במקומון "צפון1" של כרמיאל-משגב. אני מקווה שהכתבות הללו, כמו אחרות, מוסיפות למוּדעוּת ולתרומות. דורון.

doroniz

New member
קישור לכתבות

שלום חברים וחברות, תרשו לי להתפרץ שוב ולהתגאות בבן שלי. הכתבה מעיתון "צפון1" וגם הכתבה מהערוץ המקומי בכבלים צורפו לאתר המחודש של אלו"ט - הקליקו על הקישור "סיפורם של אחרים". תודה רבה וענקית לערן פלום ששקד חודשים ארוכים על שיפור האתר, ובעיקר שנענה הבוקר לקריאתי ולבקשתי לצרף את שתי הכתבות לאתר של אלו"ט. אני חושב שאין מקום יותר רואי לשתי הכתבות הללו מאשר האתר של אלו"ט, למרות שאשמח אם הן תוכלנה להתארח במקומות יותר ציבוריים. אינני מחפש תהילה בכתבות, אלא להראות לכולם שאין לנו במה להתבייש ואין לנו שום סיבה להסתתר. יש לנו ילדים מקסימים, יפהפיים, חכמים ונבונים (סליחה על לשון הזכר, אבל גם הבנות כלולות בכל התכונות הללו). אני גאה להיות אבא של עומר ואבא של אופיר, גאה להיות בן זוגה של רותי (שעכשו כולכם זכיתם להכיר גם אותה). פשוט גאה להיות אני. יללה, מספיק נאומים... מצפה לקריאות ההתפעלות של כולכם. דורון.

למעלה