לקראת יום כיפור - שרשור סליחות גדול

kikona126

New member
לקראת יום כיפור - שרשור סליחות גדול

לא תמיד אנחנו יודעים לבקש סליחה מאנשים. לפעמים זה סתם כי אנחנו מרגישים יותר צודקים לפעמים זה בגלל שאנו לא רואים לזה סיבה באותו הרגע ולפעמים זה בגלל שלא ידענו איך לבקש את הסליחה. עצם המעשה של ביקוש סליחה זה משהו מאוד משחרר. ככה, בעצם, אנחנו מוציאים החוצה את המועקה, ומודים בטעות שנעשתה. כולם מוזמנים לבקש סליחה מהמכרים שלהם. וכמובן להזמין לפה עוד אנשים למטרת בקשת סליחה, וכמובן לסלוח

ליאת 888

New member
סליחה../images/Emo140.gif

סליחה מהכדור על שלא ממש שמרתי סליחה משכנים על שכעסתי סליחה מחברים על מקרים שלא הקשבתי סליחה מהמשפחה על שלא הסכמתי, שלא תמכתי סליחה מבעלי על שכעסתי, על שהתפרצתי סליחה מילדי על שלא התייחסתי, שלא השגחתי סליחה מעצמי על שלא שמרתי, שלא לחמתי

kikona126

New member
אני עדיין מכינה את הרשימה שלי

מתברר שהיא ארוכה... אבל אני לא ארסם את כולה כאן...

MAGIC39

New member
סליחה ממני...

סליחה לכל חבריי, מכריי, משפחתי, שבחרתי בשנה האחרונה לבדוק כמה דברים עם עצמי וכך הייתי פחות בשביל אחרים ויותר למעני, אז סליחה ולא סליחה, כלומר- אתם בטח מבינים.

Purple Mushroom

New member
סליחה .

סליחה מכולם . שאולי לא הייתי בסדר . ופגעתי בלי להתכוון . סליחה מכולם . סליחה מעצמי , שאולי לא מספיק התקדמתי בחיים (אבל צריך תמיד להכיר תודה על מה שיש). סליחה גדולה , (כתבתי זאת בקיר הסליחות בתפוז, וגם היום בנוחותה). סליחה גדולה מאשתי , פרודתי , ליאור , שהלכתי אחריה השנה , והתאמצתי . הכרתי אותה , והתאמצתי ללכת בעקבות האהבה
עד הסוף . נגד כולם . כדי לממש את אהבתינו , ולחיות כזוג , כולל חתונה , שכולם מסביב התנגדו גם למהות וגם למהירות . לא הייתי מספיק חזק , ואני זה שעזבתי . על כן הסליחה . :) זה ממש היה קשה , אבל אני מקווה שהזמן יעשה את שלו :) סליחה .

gils33

New member
../images/Emo52.gifסליחה

אני מבקש סליחה מכל מי שאני מכיר וגם לאלה שאני לא מכיר. אם פגעתי במתכוון או שלא במתכוון. אם הכעסתי,גרמתי עוול או כל דבר אחר. סליחה מכולם,באמת בחרטה גדולה על כל מעשיי שעשו נזק ואליי לתקנם השנה. אם אתה מאמין שאפשר לקלקל תאמין שאפשר לתקן. אהבה גדולה לכולם.

orli997

New member
גמר חתימה טובה, קיקי מרי וכולם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

kikona126

New member
סליחה

נתחיל מסליחה להורים שלי. שתמיד נותנים ונותנים, ולאחרונה התחלתי לא לרצות לקבל, אלא לרצות להשיג דברים לבד. סליחה לאחים שלי על כל המריבות הקטנות שיש לנו כל הזמן. אבל תודו שתמיד זה נגמר בצחוקים
סליחה לפורום - בשבועיים הראשונים של הפורום לא היה לי זמן להשקיע בו. וכמובן תודה לכל מי שכן השקיע ותרם בתקופה זו סליחה לחברים - אם פגעתי בכם מבלי לדעת. זהו. אלו כל הסליחות שלי. (בקצרה... פניתי לאנשים בצורה אישית
) שיהיה לכולם צום מועיל, וגמר חתימה טובה. (ואם יש פה אנשים בפורום, אז תגידו נעשה קצת תרגילי אינטואיציה ביחד... אני צמה ומחוברת...)

למעלה