עפר לא פגע ביעל בשידור חי.
זה היה שידור מוקלט והוא מיהר להתנצל בפניה ברגע שקלט את טעותו...ככה זה עם עפר לפעמים מרוב התלהבות הוא שוכח לשמור על עצמו(אופיו של ילד קטן...כלומר לא בדיוק הוא יכול להיות מאוד רציני אבל...מזל טלה בכול זאת),מה גם שעפר באמת טורח להתנצל כול הזמן בפני כול מי שהוא פוגע בו(והוא פוגע בהרבה בלי לשים לב,הוא באמת לא אדם רע),בכול ראיון ובכול מצב כששואלים אותו על משהו רע שעשה הוא מיד מתנצל בפומבי וצריך להעריך את התכונה הזאת,לא כולם מסוגלים להודות בטעויות שלהם... אם כבר אז עפר צריך להתנצל שדווקא ביום חמישי הזה שידור חי עם מיכאל שכול כך חיכיתי לו נהרס קצת,עפר לא היה במצב רוח,ראיתי את זה איך שהתחיל הפתיח(אין מה לעשות רואים על עפר הכול,לא יעזור כמה שהוא ינסה להסתיר דברים,בגלל זה אי אפשר לחשוד בו שהוא שקרן-הוא לא יכול לשקר כי הוא מסגיר את עצמו),אחר כך עפר רמז את זה גם בשיחה עם שוקי גבאי,וחבל שנהרס והיה יחסית יבש,אבל עפר הוא בנאדם ויש לו כמו לכול אחד מצבי רוח,בכול מקרה אני התאכזבתי יחסית מהשידור. ההפקה צריכה להתנצל שעומרי רונן ה
כבר לא שם! וזה לא הדבר היחיד שההפקה חייבת התנצלות עליו-מה עם יותר שידורים של מיכאל ועפר?מגיע לנו לא?!וחוץ מיזה שהיו כמה מבצעים שהבטיחו הרים וגבהות לזוכים ובסוף...כלום! גם על הספיישל ביום חמישי-באמת יכלו קצת יותר להשקיע,התחרות של מניאק השנה יכלה להיות הרבה יותר אתגרית(יש לי כמה רעיונות בנושא...)וגם על שעת הים בקיץ שרוב הזמן הייתה פשוט משעממת... בעלי ערוץ עשר צריכים להתנצל ובענק על זה שהם עוד לא מצאו משקיע ואקזיט לא חזרה לשידור(חי) של חמישה ימים(בזמן מלחמת המפרץ היו שישה שידורים חיים כולל בימי שישי-לאיזה שלושה שבועות זה היה מצויין!),בעצם לא הבעלים צריכים להתנצל הם באמת מנסים כול הזמן לשרוד,בקיצור מי שגרם לערוץ עשר להיכנס לכאלה חובות שיעזור להם לצאת מהם ולהוות אלטרנטיבה לערוצים אחרים! התחזיות של שוקי גבאי דווקא נכונות מאוד המון פעמים-עובדה כשהוא אמר למיכאל ויעל להתרחק מאופנועים ושבוע אחר כך הם עשו תאונה...אבל כמו כול תחזית חשוב לקחת הכול בעירבון מוגבל. הרשות השנייה צריכה להתנצל בגללה אין יותר מערכונים באקזיט,אפילו לא בימי חמישי שיש זמן באולפן(בימים האחרים אין כול כך זמן אז אפשר להבין...),חוץ מיזה שהרשות צריכה להתנצל כי בגללה אקזיט כבר לא מופרעת כמו לפני כמה חודשים(לא ממש בהתחלה,בהתחלה אקזיט הייתה יבשה והמנחים לא השתחררו כול כך),אומנם היו דברים מוגזמים שבהחלט הצריכו עידון אבל עדיין חסרה האווירה השמחה שהייתה. לדעתי מושיק(שאני פשוט מקבלת אותו,לא אוהבת ולא שונאת הוא פשוט שם מבחינתי ואני מתרגלת להיות אדישה אליו)לא צריך להתנצל בפני הפורום הזה בגלל ש...טוב,לא משנה כרגע. אני אמצא עוד דברים ואכתוב(בוורד ואז אעתיק לכאן)