לקראת יום שישי ה- 13......

Dfuka

New member
לקראת יום שישי ה- 13......

למישו יש המלצות לסרטים ממש, אבל ממש מפחידים
פשוט אין לי כוח לערוך סריקה של חצי שעה בוידאו-דן ולגלות בסופו של דבר שלקחתי סרט עלוב.
אני רק רוצה לציין, שאותי קצת קשה להגעיל\להפחיד- ככה שאני צריכה סרט שהוא מזעזע ודוחה בצורה קיצונית. תודה מראש!

i love usa

New member
סרט מזעזע

Guinea Pig: Devil's Experiment את יכולה להוריד באימיול לא יודעת בקשר לקאזה תנסי שמעתי מאחת אמרה שזה סרט פשוט אין מילים לתאר זה מספר על 4 בחורים שמתעללים באישה זה יחסית סרט קצת 45 דקות בערך הם עושים לה דברים פשוט מגעילים אני יצטט את מה שהיא אמרה(זאת שראתה אותו): "טוב, ראו הודעה זו כאזהרה. כל מי שיתקל בסרט הזה בעתיד ויתלהב כי הוא שמע שהוא המפחיד ביותר או הגורי ביותר שאי פעם יצא - אל תראו אותו. עשיתי את הטעות הזאת לפני חצי שעה. שמו של הסרט - The Devil's Experiment והוא חלק מסדרה של סרטים בשם Guinea Pig. מדובר על 42 דקות מזוויעות של 4 גברים שמענים אשה עד למותה הצפוי. בין השעשועים: מכות עם גרב מלאה מטבעות, בעיטות בצלעות, השמעת רחש לבן באוזניות בווליום קורע במשך 20 שעות (זה הכי נורא), תלישת ציפורניים, שבירת יד בפטיש, שפיכת שמן רותח, שפיכת רימות על הפצע שנוצר מהשמן הרותח, וכמובן הסיום הגדול - תקיעת מחט ברקה עד שהיא יוצאת מהעין. לא לבעלי קיבה חלשה, לא לבעלי קיבה חזקה, לא לאף אחד. "

TrancE MaN

New member
שמתי גם על זה..

עדיין מתלבט אם להוריד או לא.. זה נראה סתם סרט.. כולה מרביצים לאיזו אחת.. ראיתי גם סרט בסגנון בשם "blood sucking freaks"... אותו סיפור רק שפה הוא מנהל הצגה של התעללויות.. סתם סרט דפוק.. אבל אם את בקטע של סרטים כאלה די מומלץ הסרט "violent shit 3" ששם זה לא סתם התעללויות.. אבל יש שם רציחות מגניבות בסגנון

DAN1EL

New member
אלוהים ישמור...

לאנשים כבר אין על מה לעשות סרטים?

איזה חולי נפש עושים דבר כזה?!

... ועוד מצלמים את זה אח"כ? מי שנהנה מלראות את זה לדעתי גם חולה נפש לא פחות. וזה לא "כולה מרביצים לאיזה אחת". ממש לא.

TrancE MaN

New member
התכוונתי...

שזה בטח סרט דפוק כי כל מה שעושים שם זה מתעללים באיזו מישהי..

תאמין לי... ../images/Emo5.gif

ראיתי פעם קטע בסרט רוסי, ששמים למישהו מגהץ רותח על הבטן והכל שם נשרף לו, ועד עכשיו אני מזועזעת. זה נותן רעיונות לאנשים, באמת... קראתי בעיתון שבבאר-שבע שיכורים עשו דבר כזה לבן-אדם כי הוא לא שילם להם כסף שהיה חייב על שכר דירה או משהו (בערך לפני שנה שנתיים), הוא מת מזה ואז הם פשוט שמו את הגופה שלו בשק זבל וזרקו אותה ליד הבית כאילו כלום לא קרה. אתה מתאר לעצמך למה המקרה לא קיבל פרסום נרחב בעיתונות המקומית, כן? אז ככה שאני לא חושבת שסרטים כאלה הם משהו שצריך להפיץ ו/או לזלזל בו.

Spiritfall

New member
תגידו...

לא כל יום השישי ה-13 יש מגרש השדים בערוץ 4? אגב, מישהו ראה את זה?

i love usa

New member
באמתתתת ??אני עכשיו יבדוק

ויודע לכם אתמול בסינמה 2 בשעה 3 לפנות בוקר היה מגרש השדים 3

i love usa

New member
אין בדקתי עכשיו אין סרטים

ליום שישי ה-13 בכלל בערץ הסרטים פעם היה תמיד ביום שישי ה-13 את סירטי יום שישי ה-13 עם ג'יסון

למעלה