לקראת ימי החורף הבאים עלינו לטובה..
אכילת המרק עם העוף עומדת בפתח! כמה טוב ונהדר! אז רציתי לדעת, בליווי נימוקים ודוגמאות כמובן, איזה בשר אתם דוחפים למרק? לי יש את העוף הרגיל, "הקבוטות", כפי שאחי מכנה אותן, וגרון הודו. שאישית אני מעדיפה את העוף הרגיל, כי יש בו יותר בשר, והוא יותר קל להפרדה מהעצם ולאכילה יחד עם המרק והאורז... ואם יש לכם מתכון מפורט זה יתקבל כפליים בברכה ואולי יזכה באייקון..
אכילת המרק עם העוף עומדת בפתח! כמה טוב ונהדר! אז רציתי לדעת, בליווי נימוקים ודוגמאות כמובן, איזה בשר אתם דוחפים למרק? לי יש את העוף הרגיל, "הקבוטות", כפי שאחי מכנה אותן, וגרון הודו. שאישית אני מעדיפה את העוף הרגיל, כי יש בו יותר בשר, והוא יותר קל להפרדה מהעצם ולאכילה יחד עם המרק והאורז... ואם יש לכם מתכון מפורט זה יתקבל כפליים בברכה ואולי יזכה באייקון..