לקראת יציאת הדיסק המיוחל..

לקראת יציאת הדיסק המיוחל..../images/Emo223.gif

בעוד XXXXX ימים איך הייתם רוצים שהוא ישמע? יותר כמו הראשון/השני? יותר שירים שקטים או רועשים?.... לא צריך לענות על זה כמו שאלון אלא תנסו לפתח מזה דיון או משו

נמ.. אני../images/Emo223.gif

שמעתי את הראשון לפני כמה ימים אחרי הרבה זמן והוא שוב הזכיר לי כמה שהשירים השקטים שלהם מעולים [אח.. פואטיק, OMO, גרינר..] בהחלט הייתי רוצה עוד שירים בסגנון אבל גם אני אשמח לשירים יותר קצביים והכי חשוב - הרבה צרחות של ברט! והרבה צרחות לא מתכוון לשירים כמו צוק מי [:S] אלא לשלב את זה בצורה טובה עם השיר אבל בכללי אני מקווה שהסגנון שלהם לא ישמע בדיוק אותו דבר כי זה יהיה משעמם.. שיהיה קצת יותר HARDCOREי שכזה

yaelrs

New member
אוקי,../images/Emo192.gif

אני לא יכולה בדיוק להגיד איך אני רוצה שהאלבום ישמע, מצד אחד הייתי רוצה שהם ישתנו ויתפתחו וינסו דברים חדשים, מצד שני אני רוצה שישמרו על הצליל הישן והטוב שלהם.. כמובן שהייתי מעדיפה שזה ישמע יותר כמו הדיסק הראשון, אבל מבחינתי האלבום הראשון הוא פשוט שלמות, ואני חושבת, אפילו בטוחה, שהם לא יוכלו לשחזר את האלבום הזה שוב. בסכ"ה אני פשוט רוצה שהדיסק ישמע טוב, שיהיה מגוון, חדשני [אבל שעדיין יהיה אפשר לשמעוע שזה הם] ומעניין.

Rose131

New member
אר

אני אוהבת גם את הראשון וגם את השני;[ איך אפשר לבחור אחד?;[ דווקא אין לי בעיה עם שירים כמו צ'וק מי, כל עוד יש גם שירים שאפשר לשמוע בהם את הקול של ברט.. ובנוגע לשקטים רועשים- שוב, לא בהגזמה, שלא יהיו יותר מדי רעשנים ולא יותר מדי שקטיםD: וזהוD:

למעלה