לקראת כיתה א'

לקראת כיתה א'

שלום לכולם,
אנחנו לקאת כיתה א' בשנה הבאה, ונצטרך ככל הנראה אבחון חוזר עבור המתי"א (משולב כיום בגן רגיל), כי האבחון היחיד שיש הוא מגיל שנה וחצי (אבחון מלא של דיצה צחור וצוותה באלו"ט).
רעיונות לגבי אבחון חוזר? האם התפתחות הילד של מכבי יספק את המתי"א והביטוח הלאומי?
תודה !

yuliyuli1

New member
התפתחות הילד של הכללית היתה מספיק טובה אצלנו

אז בטח גם של מכבי

גם מכתב מעקב של מכבי

הילד אובחן בגיל 2.10, כל חצי-שנה היה במעקב בהתפתחות הילד של מכבי.

לא מכירים אותנו בהתפתחות הילד במכבי עדיין

כי האבחון היה פרטי ולא נעזרנו בהם כלל

TikvaBonneh

New member
לא קיבלתם עבורו טיפולים של התפתחות הילד?

לא שלחתם להם את האיבחון?
אני חושבת שאתם זכאים לבקש בהתפתחות הילד פגישת מעקב גם אם לא מכירים אותכם.

צודקת !!!

באמת שלחנו להם מתישהו בדרך את האבחון כדי שיהיה מוכר בקופה, אבל הטיפולים במסגרת הקופה תמיד היו עם כזה תור שויתרנו...ניסינו לבקש הידרותרפיה (פעמיים) ובסוף עשינו פרטי, ורכיבה טיפולית ובסוף גם את זה עשינו פרטי...
&nbsp
בכל מקרה נבקש מהם באמת פגישת מעקב.
תודה רבה תקווה !!!
&nbsp
&nbsp

TikvaBonneh

New member
תור לטיפולים בקופה

אם אין להם תור פנוי תוך זמן סביר (עד ארבעה חודשים), אתם זכאים לפנות לפרטי ולקבל החזר.

kerench

New member
לגבי הטיפולים..

היי מיכל
הבן שלי גם אובחן בגיל שנתיים
כיום בגן תקשורת כבר שנים
הבן שלי גם מקבל הידרוטרפיה אבל מכיוון שמכבי נתנו לנו מקומות ספציפיים לכך החלטנו לקחת אותו למקום ליד הבית ואנו מקבלים תשלום מלא לכך דרך הרווחה כי מכבי לא ממנת לנו טיפולים במקום זה
לגבי רכיבה על סוסים התחלנו לפני חודשיים דרך הקופה ודווקא הלך מהר וחלק
אם בנך משולב במסגרת רגילה את זכאית דרך הקופה לטיפולים משלימים ולהחזרים מהקופה ולסל טיפולים רחב כמו קלינאית מרפאה וכו'...
מכיוון שאנחנו עשינו את האבחון דרך הקופה אנו לא זכאים לאבחון נוסף דרך הקופה אלא רק בפרטי
קופ"ח מכבי כן מציעה לנו מעקב התפתחותי דרך נוירולוג של הקופה או פרטי עם החזר .. לגבי פסיכולוג לקראת הוועדה גם אני איני יודעת עדיין איך לעשות זאת..

למעלה