לקראת מחר ובכלל ../images/Emo140.gif
אנשים יקרים לי מאוד. צר לי שהשבוע האחרון (בעיקר) חלף עבר עם נוכחות מדולדלת שלי כאן ובלי להשתתף כל כך בהתלבטויות שלכם , אם כי עקבתי , אך לא מצאתי את הכוחות להגיב. אחד השבועות מהיותר שמחים שעברו עלי מצד אחד ומצד שני , אני עם עצמי מחפשת את הדרך להתרומם מהמצב שהגעתי אליו ולא רואה את סופו קרב. זהו , שילחתי את הזוג הצעיר למסע קצת ארוך במרחבי ניו זילנד. ומחר מתחילה שנת לימודים חדשה. מיד אחרי זה פורסת השנה החדשה. והמון התחלות. סימליות ולא.
ברכות לכל הנכנסים ונכנסות לגנים חדשים - מאחלת ייסורי קליטה קלילים ככל שניתן.
ברכות למתחילים כיתה א´. אל תיבהלו מהילקוט הענק , תשמחו שכל מה נשנכנס בתוכו אמור בעצם לגלות לכם דברים חדשים שייכנסו לראש המתוק שלכם.
ברכות לכל השאר שגם מתחילים את שנת הלימודים בביצפר או בחינוך ביתי
, עלו והצליחו והעיקר - תיהנו מזה.
ברכות לכל מי שמצאה ותתחיל עבודה חדשה. מי ייתן והפרוטה לא תחסר לאף אחת ואחד ותוכלו לקיים את עצמכם ואת כל המשפחה בכבוד ויישאר גם להנאות ולא רק לקיום. ואיחולים למצוא עבודה במהירה לכל מי שעדיין היא חסרה לו.
והעיקר - היו כולם שמחים ומאושרים. ומלאי אהבה.
אנשים יקרים לי מאוד. צר לי שהשבוע האחרון (בעיקר) חלף עבר עם נוכחות מדולדלת שלי כאן ובלי להשתתף כל כך בהתלבטויות שלכם , אם כי עקבתי , אך לא מצאתי את הכוחות להגיב. אחד השבועות מהיותר שמחים שעברו עלי מצד אחד ומצד שני , אני עם עצמי מחפשת את הדרך להתרומם מהמצב שהגעתי אליו ולא רואה את סופו קרב. זהו , שילחתי את הזוג הצעיר למסע קצת ארוך במרחבי ניו זילנד. ומחר מתחילה שנת לימודים חדשה. מיד אחרי זה פורסת השנה החדשה. והמון התחלות. סימליות ולא.