לקראת מלחמת אזרחים מזרח תיכונית?

armbruster

New member
לקראת מלחמת אזרחים מזרח תיכונית?

המלך עבדאללה מזהיר ממלחמת אזרחים בשלוש מדינות במזה"ת ב-2007: בעיראק, בלבנון וברש"פ. זאת אזהרה ריאליסטית מאוד נוכח הסתערות האיסלאמו-פאשיזם על המשטרים באזור וניסיונו להשליט את הטרור האיסלאמי בכל מקום. הינה למשל אזהרת אל-קעידה למלך ירדן: "עבדאללה, מלך ירדן, על הכוונת: ארגון אל-קאעידה בעיראק שיגר אמש (יום ו') איום לעברו של המלך הירדני, וקרא לפעילי הארגון להתנקש בחייו. בהודעה מטעם הארגון, נקראים "הפרטיזנים הירדנים" לארוב למלך, ולנסות להרגו. בכרוז שפורסם באתר האינטרנט של אל-קאעידה נכתב: "אנו אומרים לבן המוות עבדאללה: סבלנות. בקרוב תדע גורל דומה לזה שפקד את אבי סבך, הבוגד". כוונתם של אנשי אל-קאעידה היתה לגורלו של המלך עבדאללה הראשון , עבדאללה בן חוסיין, שנרצח ביריות בעיר העתיקה של ירושלים על ידי קבוצת מתנקשים פלסטינים קיצוניים, כשעמד להכנס לתפילה במסגד אל אקצה." החדשות הטובות הן שהכוחות האנטי-פאשיסטיים והאנטי-איסלאמיסטיים מלכדים שורות ומגלים נחישות: ממשלת סיניורה ורוב העם בלבנון, הממשלה הדמוקרטית הנבחרת בעיראק, מצרים, ירדן, מדינות המפרץ וכמובן ישראל וארה"ב ובעלות בריתה. לעומת אלה נוקט האיחוד האירופה מדיניות של פייסנות כמו בשנות ה-30 כלפי גרמניה הנאצית ואילו רוסיה מסייעת בגלוי לציר הרשע האיסלאמו-פאשיסטי בראשות איראן, סוריה ואירגוני הטרור. יש סיכויים טובים להביס ולמגר את הציר האיסלאמו-פאשיסטי. הם תלויים בנחישות ובהתגייסות הכוחות האנטי-פאשיסטיים, העולם החופשי ובעלי בריתו באזור. ניצחון האיסלאמו-פאשיזם במזה"ת יבא לתבערה עולמית כמו זו שהתחוללה אחרי שהיטלר ריסק את צ'כוסלובקיה ובלע את אוסטריה. כמו סטאלין ב-1939 כך פוטין מתכונן היום להפוך לשותף של האיסלאמו-פאשיזם כדי להאדיר את האימפריה המארית-מאפיונרית שלו. במלחמת האזרחים הצפוייה יעמדו כל הכוחות המאמינים בדמוקרטיה, בחופש ובקידמה כלכלית וחברתית, משמאל ומימין, בצידו האחד של המתרס; מצידו השני יתייצבו כוחות הטרור והרצח האיסלאמיים באזור (אל קעידה, חמאס, חיזבאללה וכד') עם סייעניהם מהשמאל הקיצוני בלבנון ובישראל (לאומנים ערבים וקומוניסטים לסוגיהם כמו שורץ ודומיו) והמשטרים התומכים בהם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3334962,00.html

Wing Chan

New member
לירדן אני לא דואג - עבדאללה גדל על

ברכי אביו, ואם יצטרך - ייכנס באותם "פרטיזנים ירדנים" כדי לדכא בכוח התנגדות פנאטית למשטר ולממלכה הירדנית, בדיוק כפי שאביו עשה כשהאכיל את אש"ף חצץ. הוא יודע שזה רע לירדן ויפעל כנגד זה. אם אני דואג למישהו, אז זה אסד. חסרות לו הביצים שהיו לאבא שלו.

sshender

New member
בהקשר זה אני מאוד ממליץ לצפות בסרט

התעודה Syria - Islams Rising Star שמדבר בדיוק על הנושא של היגררות סורית לכיוון מדינה איסלאמית, לנוכח שיתוףהפעולה של אסד עם כוחות אלה מחד, וחוסר היכולת להבחין בסכנה שהם מהווים למסטרו מאידך. מומלץ מאוד.

שורץ ובוליביה

ליוסי שלום גם לי נודע רק מתגובת אמנון שתגובתך הורדה. זה כמובן חבל כי הרי לפי דבריך: " הכנסתי תגובה שתוכנה כיצד מעמד הפועלים בבוליביה יכול לעשות מהפכה". לנוכח מנה כזו של מגלומניה "משכיל יידום". אבל לא המגלומניה גרמה מן הסתם להורדת תגובתך. הסיבה היא פשוטה: המערכת אינה חושבת שאתה רשאי לכפות עליה סדר יום שלך. בודאי תטען עכשיו שלא נותנים לך להגיב ושוללים ממך את חופש הדיבור .אין בזה אפילו שמץ של אמת! אתה מגיב (מספר המילים) פי שלוש !!! מכל מגיב אחר באתר זה. העורכים חושבים אין לכך שום הצדקה.למערכת ישנה כל הסמכות המוסרית לנהל את האתר לפי ראות עיניה ומותר לה להגביל את מספר תגובותיך (ושל אחרים). אני משוכנע שרוב גדול של קוראי הגדה יסכימו לכך. והנה שאלה פשוטה: למה אינך פותח אתר משלך? הכיצד מי שרואה עצמו כמורה נבוכים לעמלי העולם, לטקטיקה ואסטרטגיה שלהם, אינו מצליח להקים אפילו אתר אינטרנט קטן? האם תחזור על השטות שזה בגלל "הדמוקרטיה הבורגנית"? אם בכל זאת תצליח להקים אתר משלך אבקשך לנהוג ביושר ולא להסתתר תחת שמות בדויים. כל ילד יודע שיש בארץ עוד כמה אנשים הרואים עצמם כמרקסיסטים. אני מניח שמספרם עולה ללא שיעור על מספר חבריך. לפניהם אתה צריך "להגן על המרקסיזם"? ולמה אלה שבלבך אתה רואה כסטליניסטים ר"ל צריכים לפתוח לפמיך את שערי האתר שלהם על מנת להשמיץ אותם בכל הזדמנות, יותר מאשר לפני כל הקוראים האחרים? לדעתי היושר וההגינות מחייבים לקרא לחוג שלכם או לאתר (אם תצליח במשימה) בשם "החוג להגנת הטרוצקיזם" או בדומה לכך. שם תוכל להסביר ללא הפרעה ובכל אורך את עיקר המנטרה שלך עליה אתה חוזר לעייפה: הסוציאליזם כבר היה מגיע מזמן לעולמנו הדווי, אלמלא ה"סטליניסטים" (גם את השם שלהם אתה מסלף בדבקות דתית ממש,הרי אתה מתכוון לקומוניסוים) אלה שמכרו את המהפכה באירופה (מאירלנד ועד לספרד לפי הסבריך המלומדים) ועד להכשלת המרד הערבי ב-36-39! (כך!) שינוי השם גם לא יכביד עליכם במיוחד - הרי עד לא מכבר פרסמתם עצמכם תחת השם הגנדיוזי "ברית הפועלים הסוציאליסטים". לשם זה הייתה מן הסתם אותה מידת אמינות כמו לשם "החוג להגנת המרקסיזם".

למעלה