לקראת מנאייכ 3

דקל נור*

Well-known member
יש לי בקשה קטנה. אני אשמח לתפקיד קטן. קטנצ'יק. אפשר גם בלי שורה אפילו. אני יכולה להיות למשל השכנה של איזי או יומנאית משכנעת. בלדרית גם יתאים לי.

התאפקנו כמה שבועות ועכשיו צופים מדי ערב. נשארו עוד 2 פרקים 😐.
קראתי עכשיו שאורנה פיטוסי לא מופיעה בעונה השניה, לא בגלל שאיזי "לא יכול לראות את הפרצוף" של הגרושה שלו, אלא כי השחקנית סירבה בזמנו להיבדק או להתחסן לקורונה...אמר תומש בצדק שתלך לשחק בסדרה "מטומטמת".

נהנים מהעלילה, הדיאלוגים הליהוק והמשחק המעולה של כל הצוות, עד אחרון השחקנים האלמונימים.

תסריט חד מטיפול בגדול ועד קטן. משיקוף המצב הפוליטי ועד לקריצה ל"מתחת לאף" כשמכרם ח'ורי , שוטר לשעבר בסדרה, לבש באחת הפרקים את המעיל שלו מהסרט.

מחכה לטלפון.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לי בקשה קטנה. אני אשמח לתפקיד קטן. קטנצ'יק. אפשר גם בלי שורה אפילו. אני יכולה להיות למשל השכנה של איזי או יומנאית משכנעת. בלדרית גם יתאים לי.

התאפקנו כמה שבועות ועכשיו צופים מדי ערב. נשארו עוד 2 פרקים 😐.
קראתי עכשיו שאורנה פיטוסי לא מופיעה בעונה השניה, לא בגלל שאיזי "לא יכול לראות את הפרצוף" של הגרושה שלו, אלא כי השחקנית סירבה בזמנו להיבדק או להתחסן לקורונה...אמר תומש בצדק שתלך לשחק בסדרה "מטומטמת".
מסתבר שהיא לא הייתה כ"כ מטומטמת ומערכת החיסונית שלה לא נפגעה מהחיסון.
רוב המחוסנים שאני מכיר חלו בקורונה בדרגות כאלו ואחרות והם גימגמו שאילולא החיסון, היו חולים בדרגה יותר חמורה, אך אין להם הסבר, איך זה שאני ורובם המוחלט של משפחתי לא חלינו כלל למרות או בגלל :) שלא התחסנו.
נהנים מהעלילה, הדיאלוגים הליהוק והמשחק המעולה של כל הצוות, עד אחרון השחקנים האלמונימים.

תסריט חד מטיפול בגדול ועד קטן. משיקוף המצב הפוליטי ועד לקריצה ל"מתחת לאף" כשמכרם ח'ורי , שוטר לשעבר בסדרה, לבש באחת הפרקים את המעיל שלו מהסרט.
אני לא אהבתי את תחילת העונה, אך בהמשך הסדרה משתבחת ובהחלט נהנתי.

ברור היה לי שבסוף העונה מישהו ייפול, אך, כנראה, לא כולם וזה ישאיר פתח לעונה 3.
מי שנפל הוא ברק, אך נפל חלקית כי רוצים דג שמן יותר
רוצים את ביבי ;) וכך נגמרת העונה ודיי ברור שתהיה עונה 3 :)

צליליתה1

Well-known member
אשמח מאוד לארח אותך אצלי בסלון
מה תשתי? (מתרגשת...רוצה כבר להכין)

מסכימה לגמרי, זו יופי של סדרה. אני אי שם באמצע עונה 2.
הצטערתי שלא חזרתי על עונה 1, פה ושם כאילו חסר לי משהו, אבל בעיקר, כי כל כך נהניתי, אז למה שלא אהנה שוב.

וזה בדיוק מה שאעשה כשאסיים את 2, ואצטער שהסתיימה, אבל אשמח שיש את 1.

(כמובן, מחכה בכליון עיניים ל-3, בכיכובך)

דקל נור*

Well-known member
היה חסר לי מקרא דמויות כמו שיש בהתחלה של ספרים לפעמים. לקח לי זמן להבין את ההיררכיה בין כל מפקדי היחידות השונות ואת כל הדמויות של העבריינים.

אייס קפה יש?

למעלה