לקראת מסיבת הסילבסטר

shellyland

New member
לקראת מסיבת הסילבסטר ../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

אילו שירים ברזילאים, לדעתכם, הכי שווים לריקודים?
איזה שיר מתאים לנשיקה בחצות?
איזה שיר מתאים לקבל את פני השנה החדשה?

גדי שבת

New member
מבחינתי כל שיר יתאים לנשיקה בחצות,

מלבד כמובן Trem das Onze. אבל במחשבה שנייה הייתי מתנשק עם ex-amor של מרטינו דה וילה.

לשלי היקרה שלום

לשלי היקרה - ערב טוב מה שלומך? כמו שכבר הספקת להכיר אותי (אולי) אני בוודאי לא נמנה על המתלהבים ממסיבות ה"סילווסטר", וזה כמובן עניין של טעם... אבל אני חושב שהשימוש במונח סילווסטר לציון ראש השנה האזרחית הוא שימוש פגום, במיוחד על ידי יהודים. סילווסטר, כידוע, היה שמם של מספר אפיפיורים. המפורסם שבהם כיהן בתפקידו בין השנים 314-335. הוא נקבר ב 31/12 וכך נדבק שם זה לראש השנה האזרחית. מכל מקום, למיטב ידיעתי, הנ"ל היה אנטישמי במלא מובן המילה, ומוזר שדווקא בישראל קוראים לראש השנה האזרחית על שמו, מונח שאינו מקובל במדינות הנוצריות. מכל מקום, אם אשים עצמי במקום המתנשקים (והמתנשקות) אולי הייתי בוחר ב"סמבה בשניים",. מה דעתך? נעם

קראולה

New member
הנה הבחירה שלי:

השיר הכי שווה לריקודים הוא לה בומבה של בראגה בויס O movimiento e sensual, o movimiento e bem sexi... לנשיקה ולסלאו שאחריה אני מתלבטת בין So Louco של גל קוסטה לבין Amor I love you של מריסה מונטה. ושיר לשנה החדשה... אההמ... זה קצת קשה, אבל נראה לי שהכי מוצלח זה Festa do Interior של גל קוסטה. מה דעתכם?

eldarinn

New member
קניתי!

אבל אם כבר מריסה מונטה אני מציע תיקון לשיר נשיקה: SOU SUA SABBIA מאותו האלבום, שיר אחרון. שיר של ולוזו. אין אין כמו הביצוע שלה.

למרות שכבר עבר הזמן אני עונה

אני אוהבת לרקוד לשיר סקסי ימנג´ה של פפאו גומז כי יש לו קצב מדליק. הייתי גם הולכת על סמבה דה מון קור קי בה למרות שזה בצרפתית ולא בפורטוגזית - כי זו בוסה נהדרת ונורא כיף לרקוד אותה עם בנזוג שיודע להוביל וגם את השיר אתה ואני, אבל רק בביצוע של אסטרוד ג´ילברטו. מישהו יכול אולי לרשום לי את המילים של השירים האלה?

shellyland

New member
Sexy Yemanjah

A noite vai ter lua cheia Tudo pode acontecer A noite vai ter lua cheia Quem eu amo vem me ver Tem a ver com o mar Um luar solar É o amor que me incendeia Vou sair de mim Leve como o ar E agradar minha sereia Se ela me chamar E quiser me amar Eu vou, vou vou, vou vou vou vou vou, vou Sexy Yemanjah Tudo a ver com o mar A noite vai ter lua cheia A noite vai ter lua cheia Tudo pode acontecer A noite vai ter lua cheia Quem eu amo vem me ver Vou me preparar, num banho de mar Pronto pra ser todo seu Vou amar demais, quero estar em paz Entre nós só sexo e Deus Se ela me chamar E quiser me amar Eu vou, vou vou, vou vou, vou, vou, vou, vou.. Sexy Yemanjah Tudo a ver com o mar A noite vai ter lua cheia A noite vai ter lua cheia Quem eu amo vem me ver A noite vai ter lua cheia E tudo pode acontecer

shellyland

New member
Vocę e Eu

Podem me chamar E me pedir e me rogar E podem mesmo falar mal Ficar de mal, que năo faz mal Podem preparar Milhőes de festas ao luar Que eu năo vou ir Melhor nem pedir Que eu năo vou ir, năo quero ir E também podem me intrigar E até sorrir e até chorar E podem mesmo imaginar O que melhor lhes parecer Podem espalhar Que eu estou cansado de viver E que é uma pena Pra quem me conheceu Eu sou mais vocę e eu

למעלה