לקראת מעבר לנעליים - קובץ דרישות

mishka2000

New member
לקראת מעבר לנעליים - קובץ דרישות

אנחנו עוברים לנעליים ב-20 לאפריל. ערכתי קובץ עם מידע שמצאתי בפורום הזה ובאתרים אחרים. אנחנו מתכוונים להראות את הדף הזה לרופא שלנו (דר' אנג'ל, מנהל מחלקת אורטופדייה בבני ציון, חיפה) וגם בחנות אורטופדייה (בירו, גם בחיפה). אנא, תבדקו את הקובץ המצורף והוסיפו אם יש לכם.. תודה.
 
אז ככה, שכחתי לשאול

למי ולמה מיועד הקובץ באופן ספיציפי. אם לאורטוטיסטים אז הייתי מצרפת את הקובץ instruction.doc הנכתב ע"י אורטוטיסטים לאורטוטיסטים והורים. אם זה לרופא אולי גם- זה נראה הרבה יותר מקצועי. הקובץ נכתב ע"י אורטוטיסטים שעובדים עם פונזטי. מה שכן הייתי מצרפת לקובץ הזה שתי תמונות ששמתם, של אורך הבר ושל מדבקת הפלסטיזוד המקצועית בלבד. אם הקובץ מיועד להורים, אולי כדאי לתת להם את קובץ פרסום הפורום? אצרף אותו בהודעה הבאה. באמת רעיון מבורך. עידית
 

mishka2000

New member
מטרת המסמך שלנו

מטרת המסמך שלנו הייתה להכין כמה שאלות לרופא, כדי שנוכל לשאול את דעתו עליהן מהר - אף פעם אין לו זמן :). לכן ניסיתי לכתוב כמה שפחות, לדחוס הכל על דף אחד ולחלק את המסמך לסעיפים ברורים. תודה על הארות, אני אשתמש בקובץ שתיקנת. דף הסבר להורים צריך להיות, כמובן, יותר מפורט. כנ"ל לגבי הוראות לאורטוטיסטים.
 
למעלה