לקראת מפגש צוות ההסברה של הפורום

אירילה

New member
לקראת מפגש צוות ההסברה של הפורום

בעקבות מפגש הפורום שהתקיים ,החלטנו על קיום פעולות הסברה בקרב משרדי הממשלה השונים וכן בקרב הציבור. ע"מ שנבוא מאורגנים לפעולה שכזאת ,עלינו להיערך בהתאם ,דהיינו לבוא עם רעיונות ,דרכי פעולה וכדומה. ולכן...טרם שנקבע מועד להיפגש אבקשכם להכין מבעוד מועד את הדברים הנ"ל. בהזדמנות זו ברצוני לברך את הצוות אשר התנדב לפעולות ההסברה: ענתי ,זהבה ,נירה ורגינה , כל הכבוד על רוח ההתנדבות שגיליתם ,אני תקווה שעוד גולשים יבואו בעקבותיכן. האם שבועיים יספיקו לכן להכין את הנדרש? תודה על הכל גרשון

zs1957

New member
בהצלחה לצוות ההסברה הנבחר

לי יספיקו שבועיים להכין את הנדרש. האם ברצונך למקד אותנו,או שכל אחת תכתוב באופן ספונטני אלו דברים ניתן לעשות למען החולים ובני משפחותיהם. אשמח לקבל את תגובתך. זהבה שחם

רגינה9

New member
מפגש צוות ההסברה-הכנה

מאחר ואני חדשה בפעילות בנושא, הייתי שמחה לשמוע, לפני הפגישה, מ"המנוסים שביניכם" תקציר על המקום שהנושא עומד היום (פעילות, הישגים נקודות בעיתיות) וכיוונים שעדיין לא מטופלים כיום. העדכון שנקבל יכול לעזור לנו בחשיבה קדימה ולהערך לקראת הפגישה. תודה.

אירילה

New member
לזהבה ורגינה - שבת שלום

לזהבה - אכן זו המטרה ,כל אחד מהצוות יכין על דף ראשי פרקים שלדעתו יעזרו בהקמת מערך ההסברה ,כשנגיע לפגישה מוכנים נגבש על סמך כל ראשי הפרקים שיונחו את הקו בו נפעל במערך ההסברה. לרגינה - כל אחד לצערנו הרב נתקל במוסדות השונים הממשלתים ביחס לקוי בכל בקשור לחולה האלצהיימר ,מהביקור הרגיל אצל רופא המשפחה ביחסו לחולה,עובדי הביטוח הלאומי,משטרת ישראל,משרד הבריאות, משרד הרווחה,משרד התחבורה ולבסוף הציבור ,החברים ,קרובי משפחה ועוד. ההישגים שהיו תודות לפעולות הלובינג של העמותה הם בתחום הסיעוד ,כך למשל עובד זר יישאר לצמיתות אצל חולה האלצהיימר ,תרופות שנכללו בסל התרופות ושינוי בחוק הנכים לחולי אלצהיימר. אך למרות הישגים אלו עדיין משרדי הממשלה והחברה לוקים בחסר בכל ההתייחסות לחולי אלצהיימר , אם בכלל ואם בפרט. הארוע האחרון שקרה במרכז אלצהיימר ברמת גן בו "פלשו" שוטרים באמצע הלילה למרכז ,העירו חולי אלצהיימר עם פנסים בעיינים ,מלמד אותנו כי המשטרה למשל אינה מודעת כלל למהות המחלה ,לפעמים גם חולה אלצהיימר "סוחב" דברים ובמשטרה מתייחסים לפעמים לכך שהוא שחקן. זו היא דוגמא אחת ,ישנן עוד דוגמאות על עובדי ביטוח הלאומי המגיעים לתסקיר לחולה אלצהיימר וקובעים עובדות על מצבו בלי שוום קשר למציאות. הרבה הרבה הרבה הסברה חייבת להיות מושקעת על מנת להביא את מודעות הציבור והמוסדות לעצם קיום המחלה. הפעילות כמובן תתקיים בכל הגופים הרלוונטים שהוזכרו טולכןחשובה דעתכם בנושא בעת המפגש וכל רעיון ייתקבל בברכה. רק להוסיף כילאחר פגישתנו ואיחוד הדעות ניפגש עם מנכ"ל העמותה ע"מ לפעול בקו ישורת אחד. תודה גרשון

zs1957

New member
שבועייפ יספיקו בהחלט כן

היי ענתי תק'ראי את המסר של גרשון בנושא.בשבילך זה ממש שליפה מהמותן גם בשבילי. אנחנו חיות עם זה מדי יום. הייתי רוצה שטובה גם תצטרף אלינו. היא אכן הבעיה את הסכמצתה ליטול חלק בפעילךו. אנני יודעת מדוע היא לא מופיעה ברשימה. בואי נפנה אליה שנינו ונבקש שתצטרף. יש לה מה לתרום. תודה ענתי על שיתוף הפעולה. זהבה שחם

ענתי44

New member
בהחלט

טובה את חשובה לצוות ואני ממש ממש אשמח אם למרות הקושי תצטרפי

zs1957

New member
גם ליאור לילי התנדבה לצוות ההסברה

גרשון היי שכחת לצרף את ליאור לילי (טובה) לצוות ההסברה. אנחנו זקוקים לה. יש לה מה לתרום. היא הביעה את נכונותה להצטרף. זהבה שחם

אירילה

New member
אופס טובה...שכחתי....../images/Emo52.gif../images/Emo140.gif

אבל נכון שאמרתי שכאן יש לנו פרבילגיה לשכוח......

למעלה