לקראת ניתוח...

מאיו

New member
לקראת ניתוח... ../images/Emo101.gif

בעוד שבוע אור יעבור ניתוח פוליפים. עדיין לא סיפרנו לאור כלום. מה אומרים? איך מסבירים? אני מאד חוששת מהניתוח אבל לא מפגינה רגשות אלה לידו. כל עזרה תתקבל בברכה תודה

איך הוא מרגיש כרגע ?

יש לו כאבים ? יש לו מגבלות ? אני שואל כי נראה לי שלדבר על השיפור עשוי להפוך את הארוע לחיובי יותר אולי זה המפתח לתשובה לשאלה ? אין לי מושג האמת איך פרוצדורת ההכנה הרפואית לניתוח ואיך תהליך ההרדמה אצל תינוקות ליאור

מאיו

New member
הוא מאד מנוזל

אבל אין ביטחון שזה יעבור. מצד שני, הוא לא נושם כלל דרך האף אבל לא נראה שזה מציק לו

מאחלת לכם הרבה הצלחה בניתוח

שיעבור בשלום וללא כאבים מיותרים. האם בביה"ח אין רופא/אחות/עו"ס שמתפקידם לספר ולהסביר לילד את התהליך שהוא עומד לעבור?

מאיו

New member
תודה.

הניתוח ייערך במרפאה פרטית "מדיקה" לא נראה לי שיש להם כוח אדם מסוג זה

מאי-אני יודעת שיש קלטת המסבירה

לילד העומד לפני ניתוח את הפרוצדורה "בגובה העיניים". לא זוכרת איך קוראים לקלטת, אבל אולי שווה לשאול ב"להיות הורים".

ypog

New member
יש ימי הכנה לניתוח

אם אני לא טועה בבית-חולים שניידר בת"א, שווה לבדוק אולי זה לא מוגבל למי שמנותח שם. מקווה שהניתוח יעבור בקלות.

אני יודעת שהודיה של שרה עברה ניתוח

ושרה הכינה אותה נהדר לניתוח וגם סיפרה על זה בפורום חינוך לגיל הרך (אם אני לא טועה). את יכולה לנסות לשלוח לה מסר (לשם שרהודיה) או לעשות חיפוש על המילה "ניתוח" בפורום ההוא ולראות מה שכתבו שם. לי זה היה ממש מרתק בתור קוראת מהצד.

שרהודיה

New member
כבר כמה פעמיים שאני מנסה להגיב

ופשוט אי אפשר... את הודיה הכנתי לנתוח כפתורים שהיא עברה בחנוכה האחרון דרך בובה שהיא מאד אהבה (עדיין אוהבת...) ארני מהחבובות. "האנשתי" אותו וספרתי לה שגם לארני היו בעיות באזניים ושהוא עבר ניתוח שמאד עזר לו ושאלתי אם היא גם תרצה לעבור את הטיפול
נעזרתי בו גם בנושא ההרדמה.. ספרתי לה בערך את תהליך ההרדמה, והכי יפה היה שהמרדים הסכים שנבוא אם ארני לחדר הניתוח.. וכשהוא שם את המסכה הוא גם שם עליו
עוד דבר חשוב זה לא לשכח לקחת מוצץ
אפילו אם אור גמול מזה.. זה יכול להקל מאד בשלב ההתעוררות

למעלה