לקראת סוף החודש

kikona126

New member
לקראת סוף החודש

אילו דברים שקראו החודש הייתם רוצים לשנות?
אילו דברים יכלתם לעשות טוב יותר?
האם ישנם דברים שאתם שמחים על ההשגים שלם בהם?
מה הייתם מיחלים לעצמכם לחודש הקרוב?
מה הייתם מיחלים לאחרים לחודש הקרוב?
מה הייתם מיחלים ליקום לחודש הקרוב?

מרי לי

New member
הייתי צריכה את השאלון הזה

אילו דברים שקרו החודש הייתם רוצים לשנות? ממש לפני שבוע קיבלתי את החדשות שהמורה שלי לסאונד לא הולך ללמד אותנו יותר, ומה לא ניסינו לעשות כדי לשנות את זה...... אם הייתי יכולה הייתי מחזירה את הלימודים שלי לקדמותם...... אילו דברים יכלתם לעשות טוב יותר? הייתי יכולה...... לא יודעת...... לקחתי את העניין קצת קשה, כמו שאר הכתה שלי, אבל אני מאמינה שיכולתי להתרחק מהכל ולמצוא פתרון יצירתי יותר..... המוח שלי היה עסוק יותר בלחשוב במקום להקשיב..... האם ישנם דברים שאתם שמחים על ההשגים שלכם בהם? אני שמחה שעקב כל הענין הזה יצא לי להכיר ולהבין מי הם באמת האנשים שאני רואה מדיי יום במכללה,גם אלה שלטובה וגם אלה שלרעה... מה הייתם מייחלים לעצמכם לחודש הקרוב? לפרוץ את המגבלות שלי ואת הפחדים ופשוט "לעבוד כמו גדולה" מה הייתם מייחלים לאחרים לחודש הקרוב? אני מייחלת לכולנו שפע של הזדמנויות ואת הכוח להעיז ולנצל אותן בכל תחומי החיים. מה הייתם מייחלים ליקום לחודש הקרוב? שכולנו סוף סוף נלמד להקשיב לו ולסמוך עליו כדי שיוכל לעשות את העבודה שלו בקלות

Z o A n I

New member
ובכן...

** לדעתי השאלה הראשונה והשניה לא רלוונטיות כיוון שהדברים קרו כבר ואין מה לשנות אלא רק לחשוב הלאה מה צריך לעשות כדי לשפר... *** אני מאד שמחה על כל הישג הכי קטן שאני מגיעה אליו...ולאחרונה דברים קורים ומתחילים לזוז כי אני חושבת רק על הטוב. גם אם קרה מקרה שלא כ"כ היה לשמחתי, אני תמיד מוצאת את הטוב שבדבר. לדוגמא: לאחרונה אני מוזמנת להרבה ראיונות עבודה למקומות עבודה שבאמת מעניינים אותי. במקרים קודמים, הייתי כבר מגיעה מתוך יאוש ומעבירה את זה רק שיעבור כבר... ולגיטימי שהייתי מקבלת תשובה שלילית, זה מה שהיה מכניס אותי למחשבות מרובות חסרות תועלת. כיום, אני רואה את ה"לא" כדלת פתוחה למשהו אחר הרבה יותר טוב שמחכה לי אי שם... **** אני מייחלת לעצמי לחודש הקרוב למצוא עבודה שבאמת תמלא אותי ואת רצונותי ללא פשרות. ***** אני מייחלת לאחרים לחודש הקרוב רק טוב!!!!! בריאות, שמחה, אהבה ופרנסה. ****** ליקום כולו אני מאחלת אהבת אחים, הרי בסופו של דבר כולנו בני אדם וכולנו הגענו לעולם זה בדיוק באותה דרך... שיהיה לכולנו שבוע מצויין
!

liza26

New member
סוף חודש (עבר כל כך מהר...)../images/Emo141.gif

דברים שקרו החודש שצריך לשנות- שוב עלייה במשקל- צריך לעצור ולהתחיל לשנות קצת הרגלי אכילה
דברים שיכולתי לעשות יותר טוב- קצת להתאמץ ולהוציא לפועל תוכנית שיש לי בראש
שמחה בהשגים- סיימתי ספר מדהים ומתחילה אחד אחר- ובנוסף- הצלחתי לכמה ימים קצרים כן לעשות פ"ג
ייחולים לחודש הקרוב- אני חייבת להדפיס כרטיסי ביקור ולהתחיל ליצור קצת הכנסות....
מיילים לאחרים- שיצליחו להאמין במטרות שלהם ולהגשימן
מאחלים לייקום החודש- קצת שקט, קצת רוגע, קצת שלום

סיכום חודש..

הייתי רוצה לשנות את זה שאמרתי לא באחד הראיונות עבודה. בדיעבד זו היתה יכולה להיות אחלה עבודה. וגם שביטלתי את הערב סושי שתכננתי, ובדיעבד לא הייתי צריכה לבטל. אבל אנחנו חכמים בדיעבד.
להגיד כן בראיון עבודה ההוא. תמיד אפשר להתפטר. ויש כמה ראיונות שהייתי יכולה לתת תשובות טובות יותר..
נרשמתי ללימודים החודש. משהו שרציתי לעשות המון זמן. ומנובמבר אתחיל ללמוד סאונד
מייחלת למצוא עבודה כדי שבעשירי הבא כבר תכנס לי משכורת. צריכה אכשהו לשלם 23 אלף שקל לשנה.. ולהמשיך להנות מהבית הריק שלי, ללמוד ולהתפתח בתחום של אחזקת בית, מה שעדיין יצא לי מעט מאוד להתנסות בו. ולמצוא מתנה ליומולדת של אחותי.
מייחלת שאמא ואחותי יחזרו בשלום מתאילנד. אמא נסעה לא מזמן, אחותי כבר היתה בחו"ל כמה חודשים, והן נפגשו שם. מאחלת לאחותי את היומולדת הכי כיף בעולם.
מאחלת ליקום פחות זיהום אוויר. התרומה שלי לכך היא במעבר למזון ומוצרים אורגניים ואקולוגיים. ממליצה בחום לכולם.

וסעיף שאני מוסיפה..

מאחלת למדינה שלנו חודש רגוע פוליטית, ופחות תאונות דרכים. (למרות שהמדינה היא חלק מהיקום, לדעתי יש הדרגתיות מסויימת..)

למעלה