לקראת סוף העונה הסדירה

b i g t o m

New member
לקראת סוף העונה הסדירה

יש לי שתי שאלות שכבר הרבה זמן אני חושב עליהם ורציתי לשמוע מה דעתכם: הראשונה- לקראת סוף העונה הסדירה ותחילת הפלייאוף רציתי לשאול איזה מהלכים הכי זכורים לכם מהעונה עד עכשיו? ודבר נוסף שלא ממש קשור לעונה הנוכחית זה מה המשחק שהכי זכור לכם עם היתרון הכי גדול של קבוצה מסוימת שהפך לנצחון של יריבתה?

ofribecker

New member
תשובות שלי לשתי השאלות

1. המהלך של העונה עד כה מבחינתי, הוא הטצ'דאון מספר 49 של פייטון מאנינג שהיה בדיוק לפני שלושה ימים. איזו התרגשות לשבור שיא של דן מרינו שכולם חשבו שלא יישבר לעולם! 2. ההפרש הגדול ביותר שממנו חזרה קבוצה לנצח אי-פעם אם אני לא טועה הוא החזרה של בפאלו בילס מול היוסטון אוילרס בפלייאוף בתחילת שנת 1992. הם פיגרו 35-3 וחזרו לשוויון 38-38 וניצחו בהארכה 41-38. ראיתי אז את כל המשחק בשידור ישיר וזה היה בלתי נתפס. פשוט לא ייאמן!!! חיפשתי עבורך קישור שמתאר את המשחק ההוא והנה הוא מצורף.

ranatz

New member
עופרי אתה צודק בשני המקרים

וגם לי היתה הזכות והעונג לראות שני המשחקים הללו בשידור חי. לא להאמין שהQB של באפאלו במשחק ההוא לא היה ג'ים קלי אלא פרנק רייק

Yo-man

New member
על שאלה אחת קיבלת תשובה

על המהלך הכי זכור - אני יכול לספור שוב ושוב את ה-14.5 שניות בהן דונובן מק'נאב חיפש למי לזרוק את הכדור, ולא רץ בעצמו. זה ממש בלתי נתפש ששחקנים ירוצו 14 שניות ב-Full power אחרי ה-QB ואחרי הרסיברים, ולחשוב כמה קשה עובד הליין של פילדלפיה כדי לתת למק'נאב את הזמן הזה... הראו את זה איזה 5 פעמים באותו משחק, וזה פשוט נראה אלוהי ובלתי אפשרי. ועוד המסירה הושלמה לאיזה 20 יארד בסוף. מהלך שייזכר עוד הרבה זמן. לגבי הקאם-בק, דווקא זה של אינדיאנפוליס בשבוע שעבר היה די מרגש. 5 דקות לסיום הם היו במינוס 15 נקודות, עשו TD, עשו עוד אחד (ההוא ששבר את השיא), הלכו על 2 נקודות, זכו בהטלת המטבע לפני ההארכה והבקיעו שער שדה קל בסוף המהלך. והקאם-בק של מיאמי מול הפטריוטס היה מדהים לדעתי. 2 INT בדקות הסיום, TD בנסיון רביעי ל-10 יארד... כן יירבו.

joseywales

New member
היו כל כך הרבה אבל...

בקשר לשאלתך הראשונה , קצת קשה להאמין אבל לא ראיתי את הסקרמבל המדובר של מק'נאב. אבל אם צריך לבחור אז :1 - ה קלוז ליין המכוער על פרגוסון מגרין ביי. 2 : ממש התרגשתי בישביל מאננינג בזמן שבירת השיא. ובקשר לשאלה 2 גם 2 מועמדים. 1: סופר בול: טנסי-סנט לואיס, המהלך האחרון עצר יארד לפניי ושבר ושימח הרבה לבבות. 2 :מאנדיי נייט לפניי שלוש שנים- הג'טס חזרו מפיגור 21 (לא בטוח בקשר לנקוד) נגד הדולפינס ונצחו את המשחק בהארכה. אחד המשחקים המדהימים שראיתי אי פעם.

שלי

1. מאנינג. מספר 49. COMEBACK אדיר. 2. לצערי לפני שנתיים. אוהדי GIANTS וגם SF לא ישכחו את המשחק. משחק ווילד קארד ב-SF. ה-GIANTS מובילים 28-14 במחצית ו-38-14 באמצע הרבע השלישי. SF חזרו וניצחו 39-38. זה המהפך השני בהסטוריה של הפלייאוף, אחרי זה של באפאלו שכבר הזכירו כאן. אני ישבתי לי בפאב בניו יורק וכבר ראיתי בדמיוני את הקרב של שבוע הבא נגד TB. האחים בארבר ראש בראש. (בסוף SF חטפו מהם בראש בגדול). עד היום אני מסוגל להריץ מהליכים רבים בראש. כמה שטויות בכמה מעט זמן. גם היום אני יכול לבכות...

royfr

New member
תשובות

לשאלה השנייה - בפאלו יוסטון המפורסם. וגם ה-Music city miracle, בין אותן שתי קבוצות. בקשר למהלך, אני יותר אשאל שאלה. הרי הרבה חושבים שמייק מארץ הוא שחצן, וביל בליצ'יק הוא גאון. אז המהלך המדובר, בין הפאטס לראמס, המסירה ל-TD לטרוי בראון מ........אדם וינאטרי. אם מארץ היה עושה את זה - שחצנות, כשבליצ'יק עשה את זה - גאונות, אז כשבליצ'יק עושה את זה על מארץ, מה זה ?

למעלה