לקראת סוף השנה האזרחית

kikona126

New member
לקראת סוף השנה האזרחית

אני רוצה להכין אתכם לשרשור תודה סליחה ענק (שלא ממש הצליח לנו בכיפור...) אז תתחילו להכין רשימות, ולהזמין חברים! וכמובן מי שרוצה מוזמן להוסיף פה את התודה היומית....

ס ת י ו 5

New member
סליחה

סליחה שלא אהבת אותי יותר סליחה שהלכת למקום אחר סליחה שחיפשת פינה אחרת סליחה שלא נותרו בך לי משאלות סליחה שהשארת לבד בלילות סליחה שביקרת בשדות סליחה שהלכת לגור בין פרפרים סליחה שאותותו ממך אורות סליחה שלא יכולת להשאר עוד סליחה ששמי הוא נבגדת כעת סליחה שאמון הוא חטא אתמול והיום ומחר סליחה שוויתרתי לך סליחה שוויתרתי עליך סליחה שנדמו מילותיי סליחה שחדלו להתנגן מנגינותיי סליחה שלא התחננתי על נפשך סליחה שהבל פי אינו מריח אותך סליחה שהסכמתי לך סליחה על כי אינני עוד סליחה שלא עטפתי ורוד סליחה שלא נשארנו למענך סליחה שלא נשארנו למעני סליחה שלא נשארנו למענו סליחה שלא נשארנו סליחה שנותרתי יחפה סליחה שאני כבר לא שלך סליחה שיותר לא אהבתי אותך סליחה שבכיתי כמו ילדה אבודה סליחה שהייתי כל כך כל כך כועסת סליחה שלא היה בי כוח לשכוח סליחה שתמיד אדמם אותך סליחה שהפצע בלב הוא ממך סליחה שאני לא סולחת לך

Purple Mushroom

New member
סליחה ותודה ../images/Emo9.gif.

סליחה מהגוף שלי , שלא הלכתי לישון יותר מוקדם , ואני מעייף אותו. סליחה שלא הצלחתי לקום בזמן לעבודה ביום ה' האחרון. תודה על החיים. תודה על זה שאני חי. תודה על הבית
קורת גג. תודה לאוויר . תודה לאור תודה לחשמל. תודה לאנרגיה. תודה למחשב. תודה לאנשים הקוראים אותי. תודה לאמא שלא נעלבת ממני , ומבינה אותי תמיד
. תודה לשבת. תודה היום למשפחה שלי שהייתי איתם בקידוש וארוחת ערב שבת. לסבתא, לבן הדוד, לאח שלי ולבת זוגתו. תודה למים,שתיה ואוכל. תודה, תודה לתפוז , לילה טוב , ושבת שלום
.

מרי לי

New member
תודה וסליחה

סליחה על שהייתי נוקשה עם עצמי השנה סליחה על שדיברתי בלי לחשוב הרבה פעמים סליחה על שלא בטחתי השנה המון סליחה על הפחדים שלי שנתתי שישתקו אותי השנה סליחה על חוסר המנוחה תודה על ההערכה והכבוד שכ"כ הרבה אנשים רוכשים לי תודה על החיים שלי תודה על השכל והכשרון שלי תודה על האינסטינקטים שליועל האינטואיציה שגם אם אני לא תמיד מקשיבה לה, היא תמיד קיימת תודה על קיומן של אמא וסבתא שלי תודה על החברות הכי טובות שלי למעלה מ11 שנה תודה על הזדמנות להתאהב השנה, גם אם היא לא הייתה הדדית.... תודה על כוח הרצון שלי ועל העובדה שאני יודעת שאני לא לבד.

ע ו פ ר ה

New member
סליחה

אני מבקשת סליחה קודם כל מעצמי ומגופי. סליחה שהצבתי לעצמי מטרות ולא עמדתי בהן. סליחה שחשבתי שאני מנחה ב - NLP ובעצם אני הילרית ומתקשרת. סליחה שעדיין לא אזרתי את האומץ לשנות את האתר שלי ולכתוב את זה שם. סליחה מגופי שלא שמרתי עליו ובדיקות הדם היו על הפנים. סליחה מגופי שלא שחררתי כעסים ועכשיו אני משחררת אבן מכיס המרה. סליחה מגופי שלא אהבתי ספורט ולא צעדתי הרבה שנים. (מקווה שאני עורכת לך עכשיו חוויה מתקנת
) סליחה ילדי, שלעיתים בלי משים נפגעתם ממני. סליחה בעלי אם נפגעת כי לא הייתי מספיק קשובה לרצונותיך. סליחה הורי אם נפגעתם ממני במשהו. סליחה לאנשים מהפורומים והקומונות אם פגעתי במישהו מכם. שתהיה לנו שנה נפלאה שנה של הגשמת חלומות. שנה שנוכיח לעצמנו ש"הסוד" עובד. באהבה עופרה

ק ר ח

New member
תודה

תודה שאני בחיים. תודה שיש לי חברה נפלאה. תודה שיש לי משפחה מקסימה. תודה שלפעמים קצת קשה,כי אז לא היינו יודעים מזה כשקל. תודה על החופשה,שאני שוהה בה כרגע,ותודה שהיקום הנהדר הזה בניצוחו של השם נותן לי הרבה פעמים בחיי להתעסק במה שאני אוהב. תודה לכם שאתם קוראים ומחייכים,ומאחלים כל טוב למרות שאתם לא מכירים אותי,אני אוהב אתכם,מאד.שבוע טוב שיהיה

למעלה