לקראת סיום העונה השלישית ביום שבת,

דון גל

New member
לקראת סיום העונה השלישית ביום שבת,

עלה סקר חדש היום לפורום: "מה לדעתך העונה הטובה ביותר של "המגן" עד כה?" תוצאות הסקר הקודם ("מי היא הדמות האהובה עליכם באסם") גילו לנו שויק ודאץ' הם האהובים ביותר, עם שליש מהקולות כל אחד!
קדימה, לענות לסקר החדש! הדון.

krush kontaker

New member
אני ראשונה! ../images/Emo9.gif

למרות שהאחרונה ממש מעולה ואין לי מילים, אני חושבת שהעונה הראשונה היתה הטובה ביותר.

דון גל

New member
../images/Emo13.gif הסקר פורסם כסקר פורום רשמי, אז

אפשר להכנס למעלה ולהצביע
הדון.

itamar argaman

New member
אני לא מאמין שהעונה נגמרת מחר...

כל כך מהר...
לדעת העונה הראשונה היא הטובה ביותר.. והעונה השלישית גרועה ביותר...... מי יודע מתי עולה העונה הרביעית?

slayer22

New member
../images/Emo45.gif כמובן שהעונה הראשונה

קשה לבחור בין העונה השניה לשלישית...

העונה הראשונה הייתה ברמה...

של יצירת מופת מבחינתי, כל הפרקים ריגשו אותי ונסחפתי אחרי הסדרה כמו שאף פעם לא נסחפתי אחרי סדרה אחרת. העונה השנייה הייתה לא פחות טובה, אבל מבחינת הפרקים העדפתי את הראשונה ובגלל זה בחרתי בה. העונה השלישית לא אכזבה, אבל לטעמי הרמה של הפרקים לא הגיעו לרמה של שתי הראשונות.

מושמוש18

New member
קשה לבחור בין הראשונה לשנייה

אם מסתכלים פרק-פרק, אז ללא ספק העונה הראשונה הייתה טובה יותר. אבל מבחינת העלילה הכללית, והמתח שהלך ונבנה עם התפתחות הסיפור, השנייה לוקחת בע-נ-ק. ובסה"כ השנייה מבחינתי היא הטובה ביותר, כשאחריה הראשונה. הבעיה לפי דעתי עם העונה השלישית הייתה ההבדל הגדול ברמה מפרק לפרק, וגם ההתפתחות האיטית שלה. מבחינת העלילה, היא הייתה די פשוטה ויכלו גם לסיים אותה בהרבה פחות מ-15 פרקים. זו הסיבה שהעונה הייתה איטית מדי, והלכה והשתפרה מעט מדי ומאוחר מדי.

ofrasch1

New member
אבל

גם בעיני השניה הכי טובה, אבל בשלישית היתה סוף סוף התפתחות של דמויות. שיין - החביב עלי, לם, דאצ', ואילו אסוואדה.

Carpet Crawler

New member
לדעתי עונה 2 לוקחת

המצוד אחר ארמדיו היה מסעיר והחזיק את רוב העונה כראוי יותר מכל קו עלילה אחר. כבודה של העונה הראשונה במקומה מונח, ובמיוחד הפרק הראשון שתפס אותי כמו שלא תפס אותי אף פרק ראשון של אף סדרה אחרת. אבל עדיין עונה 2 הייתה (קצת) יותר חזקה ומעניינת. לשתי העונות היו פרקי סיום עונה יותר טובים מזה של עונה 3, שהרגשתי באיזשהו מקום שהבטיח ולא קיים. מעבר לזה העונה השלישית שתמה זה עתה הייתה ראויה, במיוחד בזכות פרשת האונס של ארמדיו והראן-דאון בין שיין וטוואן. כל הקטע עם רכבת הכסף לא עשה לי את זה עד הפרק הקודם, כשנותרתי בפה פעור למראה לם שורף את הכסף. ואגב לדעתי הפרק ההוא היה יותר טוב מפרק סיום העונה הנ"ל. ומיותר לציין ששלושת העונות היו יותר טובות מכל דבר אחר בטלוויזיה כיום

Miss Thang

New member
אהבתי נורא את העונה השנייה.

מה שהכי "עשה" לי את זה, היה כל סיפור ארמדיו:)

למעלה