לקראת עדכון במשחק מנהיגי עולם 30.1.2008

gindis

New member
לקראת עדכון במשחק מנהיגי עולם 30.1.2008

תאריך הצפוי של העדכון במשחק 30.1.2008 * החזרה של הרשמה למשחק. * כל המגבלות של העוגיות יורדו וגם החובה לתשלום. (המשחק בחינם) * תוכלו לשחק עם כמה מדינות שאתם רוצים המערכת לבד כבר תגביל מתי שצריך בתוך המשחק. * חסל סדר רמאויות, בדיקת רמאויות, נעילת מדינות וכו'... תשחקו ותיהנו. * אחרי חלון הכניסה למשחק יופיע חלון שידרוש לחיצה על 5 פרסומות לפני הכניסה (פעם ביום). זה יופיע רק למי שאין תומך, ואם יש חדשות מלחמה אז זה ידלג על זה. תופיע ההודעה הבאה: אנא בקרו אצל המפרסמים שלנו לפני הכניסה למשחק. (פעם ביום) יש הפרש לחיצה על כל פרסומת של 10 שניות. * נוספו שלבים נוספים לכל הטכנולוגיות הצבאיות כך שתוכלו לייצר כלי נשק עד רמה 999. * פתיחת חלון תקיפה עולה כסף לפי סוג חלון תקיפה וגם תהיה מבוססת על הכוח הצבאי. * אם הצביעו כבר להצעה מסוימת היא לא תופיע. * הוספה של שעון דקות באו"ם. (רק לבדיקה של הצעות שהוצעו על המדינה שלך) * מדינת מאיה תחשב כ-10 קולות באום ולא 100 כמו היום. * מזכ"ל האו"ם מקבל הרבה יותר כוח ע"י כך שהוא יכול לשלוח כמה הצעות שהוא רוצה במשחק. * כדי שלא יהיה יותר משחק עם הבורסה באופן קיצוני אז תוכלו למכור כל פעם 25,000 יחידות משאבים. * אם מכרתם כלי נשק בשוק שחור הם לא יימחקו עוד אחרי 7 ימים שלא קנו אותם. לכן תאלצו למכור חבילות קטנות יותר ולבקש משחקים אחרים לקנות ממכם את מה שמכרתם. (מה שנמכר עד עכשיו יימחק מהשוק שחור) * הלינק גיוס חברים שונה, אז מי שמגייס חברים דרכו שישנה את הלינק. * הסטאטוס של גיוס חברים אופס לכולם כך שאתם יכולים לגייס חברים מחדש ולהרוויח מכך בונוסים במשחק. * שופרה המערכת הצבעה לאתר כך שתוכלו לראות לאיזה אתר הצבעתם. (מה שהצבעתם נעלם) בברכת התחלה החדש, צוות גינדיס

DjLiorTal

New member
אחלה עדכון רק העניין של הנשקים בשוק השחור

נראה לי לא טוב..

freesoul21

New member
אז מה אפשר להתחיל לרמות???

מה עם עידכוני תקיפות שיעבדו בצורה יותר נכונה, מה עם לשפר את התקיפות כך שהרמה הטכנולוגית תשפיע

gindis

New member
תשובה

זה לא שאפשר לרמות פשוט המערכת כבר תגביל את השחקן. הרמה הטכנולוגית החדשה תשפיע בקרב וגם התקיפות עובדים בצורה יותר נכונה.

shaoran li

New member
ויראו בדף הפרטים על המדינה על הכפולות?

איזו מדיה שייכת לאותו בעל מדינה כמו שהיה במ.צ?

thesharkman

New member
תגדיר צורה יותר נכונה

אל תדבר איתנו כמו לילדים קטנים אנחנו רוצים הסבר בדיוק מה שינית במשחק מה ההבדל בין טכנולוגיה של פעם לטכנולוגיה של עכשיו ! שנבין איך המשחק עובד מעכשיו

guystars

New member
עדכון טוב! אבל כנס בבקשה!

זה עדכון מעולה אבל זה דורש איפוס משחק.. אני פרשתי לפני חצי שנה וקרוב למדי שנמחקה לי המדינה\ות :)P) ואני ממש לא רוצה להתחיל מכוח 1 מיליון כאשר דירוג 1 הוא איזה 100טריליון

gindis

New member
העדכון עלה!

שלום לכולם, העדכון עלה. בברכה, צוות גינדיס

koneko90

New member
שיהיה בהצלחה.

פעולת מבצע סערה בים הסתיים בהצלחה! הצבא שלך צבא של האויב ספינות קרב שטובעו: Dabur class Patrol boat 0 0 צוללות שהושמדו: 0 0 אדמה שאבדה: 0 1,843 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 1 1 אין הפסדים בשני הצדדים, ההפסד אמור להיות 0, לא?

thesharkman

New member
אל תתייחס לזה

ה 1 הזה מופיע בכל תקיפה במשחק זה לא משפיע על הכוח שלך

למעלה