הגיע הזמן שנבהיר לעצמינו משהו מאוד תמוהה: בפרסומת לעונה הראשונה בערוץ שתיים,תמיד היה קרוב בקטן : שתי אנשים שמנים קוראים עיתון (או משהו כזה) מה זה לעזאזל היה אמור להביע?
זה קצת קשה לכתוב מהפלאפון בלי שגיאות. ועברתי את הבגרות בלשון,אז אל תזכירי לי את זה. ולעיניננו,אם תשימו לב טוב בפרסומות של העונה הראשונה,זה כתוב בקטן איפה שהוא בפרסומת,שימו לב. אם הקלטתם,תראו ושימו טוב לב!
אבל עם כל הכבוד, יש הבדל בין נ' ל-ת'... הן אפילו לא באותו לחצן! וחוצמזה, זה שעברת בגרות בלשון לא אומר שיש לך עכשיו את הפריבילגיה לדבר בעברית שגויה. פאק, זו השפה שלך, כ"כ קשה לדבר בה נכון?!? בקשר לפרסומת: לא הקלטתי אותה ואני גם לא זוכרת אותה, אז... סורי!
אני פשוט משתגעת מאנשים שטועים טעויות בעברית. מתי לעזאזל הם יקלטו שלא אומרים "אני ילמד" אלא "אני אלמד"?! או אלה שאומרים "שתי שקל" במקום "שני שקל". ואני כבר לא מדברת על זה שגם להגיד "שני שקל" זה לא נכון, צריך להגיד "שני שקלים".
אלמד וילמד ובגלל כל הי' וא'.. בואנה תלמדו עיברית.... גם אנשים לא יודעים בספירה מתי להשמש בזכר ומתי נקבה.. כאילו אומרים יש לי שלוש קלפים... שלושה יא מפגרים!!! מה זה? שלוש קלפות?!?!?!?!?
(לפעמים). המורה שלי לימדה אותי את זה. כל פעם שמישהו טועה בזכר/נקבה, צריך להגיד לו את המספר שהוא אמר עם המין ההפוך של שם העצם. זה קורע מצחוק!! נגיד מישהו אומר לי "שתי אוטובוסים", אז אני אומרת לו "שתי אוטובוסות"