אני ממש סקרנית לגבי העונה הזו
א) יחזירו את גאליפריי? נראה עוד טיים לורדס? איך הדוקטור יגיב לטיים לורדס נוספים אחרי כ"כ הרבה שנים לבד? האם הוא יתחיל לציית לחוקי הזמן שהוכתבו על ידם? האם הוא יצטרך לתת להם דין וחשבון?
ב) דוקטור מבוגר יותר ממה שהורגלנו אליו בסדרה המחודשת - צעד מבורך בעיניי. אני מתגעגעת לימי אקלסטון, בהם אמנם היו פלירטוטים עם נשים, אך הם היו הרבה יותר עדינים ובטעם טוב ממה שאחרי זה היה עם טננט וסמית'. מקווה שינצלו את הגיל של קפאלדי כדי להפסיק עם הנשים הנופלות שדודות לרגלי הדוקטור. (אל תבינו אותי לא נכון, סיפור ריבר-דוקטור הוא נהדר בעיני, אבל זה סיפור יוצא דופן, ופה זה צריך להיפסק)
ג) קפאלדי - יסבירו לנו את הקשר לפומפיי? הדוקטור יזרוק משהו על כך שאלו פנים שהוא ראה בעבר?
ד) הדוקטור. כבר כתבתי פה בעבר שזה מקסים איך סמית', בתור השחקן הצעיר ביותר ששיחק את הדוקטור, עשה טרנספורמציה נהדרת והפך לדוקטור הזקן ביותר שראינו בסדרה. אני לא חושבת שקפאלדי ימשיך את הקו הזה, במיוחד אם יוטל ממנו נטל ה"טיים לורד האחרון שסיים את המלחמה והרג את כל בני מינו". מסקרן לראות לאיזה כיוון הוא והכותבים יקחו את הדמות.
ה) איך קלרה תגיב להתחדשות? מאז רוז, היא המלווה הראשונה שחווה את זה ביחד עם הדוקטור. ראינו בטיזר ששוחרר שהיא אומרת שהיא לא חושבת שהיא עדיין מכירה אותו - איך יישבר הקרח ביניהם? איך הוא "יקנה" את אמונה מחדש?
ו) מלווים. בעקבות הצפייה בסדרה הקלאסית, אני חושבת שבהחלט הגיע הזמן להביא מלווה שהוא לא מאנגליה מהמאה ה21. חייזר, בנאדם מהעתיד, בנאדם מהעבר - משהו. אני מבינה את הבחירה של הכותבים להביא מלווה שיהיה שקול לצופים, אבל חסר לי קצת תיבול במתכון הזה.
זה הכל עד עכשיו
לא הרבה דרישות בסה"כ