לקראת פסטיבל בומבלה

קוואנט

New member
לקראת פסטיבל בומבלה

פסטיבל "בומבלה" צפוי להתקיים בפסח הקרוב. כזכור, בפסטיבל מתקיים כל שנה המתחם הנטוריסטי - "פשוטי העם". לקראת הפסטיבל פנתה שרון, אחת המפיקות, לאורן (כפרות על אורן
), וביקשה לקבל רעיונות ומשוב לשיפור עבור הפסטיבל הבא עלינו לטובה. ראוי לברך על יצירת הקשר עם הקהילה הנטוריסטית, ואני מקווה שהבקשות שתישלחנה אליה - יבואו לידי ביטוי במתחם שיוקם. להלן פנייתה של שרון לחברי הקהילה:
חברים יקרים :) שלושה חודשים וחצי לפני פסח , וההכנות לקראת פסטיבל בומבמלה כבר החלו.. כמו בכל שנה, יתקיים בפסטיבל חוף נודיסטים "כפר פשוטי העם". חוף הנודיסטים, לפני הכל הוא החוף שלכם, בנוסף ל"טובלים" חדשים ושאר מתנסים, ועל מנת שבאמת תרגישו כמו בבית, כל אחד שיש לו רעיונות לגבי פעילויות אפשריות, אטרקציות, והצעות לגבי מבנה וקישוט החוף, אשמח אם יכתוב לי הכל, אני אעביר הכל להנהלה, ומה שיתקבל ויתאפשר תקציבית, יבוא לידי ביטוי בחוף! בנוסף, מאחר והחוף פעיל כחוף נודיסטים רק עד 16:00 - 17:00 כי אחר כך פשוט קר מדי, אנו מחפשים פעילויות לחוף לאחר הצהרים, אם למישהו יש הצעות בנושא זה, הן יתקבלו בברכה :) החוף הוא שלכם, ולכן אשמח לשיתוף פעולה, גם לפני וגם בזמן הפסטיבל (מתנדבים ומשמרות חוסר צניעות). אני רוצה שתהנו ממנו ובו ככל האפשר . שלכם עם המון אהבה, שרון [email protected]
כל בעלי הרעיונות, הבקשות וההצעות - זה המקום
נתראה בבומבמלה

O r e n E

New member
תודה קוואנט ידידי ../images/Emo24.gif

תשמעו, אני מציע להתייחס ברצינות לבקשה של שרון. למדתי עם הזמן שמדובר בחורה רצינית שלוקחת את העסק היטב לידים שלה. תמיד אנחנו שומעים טרוניות כאלה ואחרות אחרי אירועים וזה בהחלט הזמן להע/איר ולתקן לפני הטרוניות הבאות. אני גם שמח שמדובר בחידוש על כך שנעשה שיתוף עם הקהילה כמה חודשים קדימה ושלא מציבים עובדות מוגמרות בשטח ללא יכולת שינויי. מי שרוצה לעבוד במתחם - זה הזמן ליצור עימה קשר. יזמים שונים - זה הזמן להציע את "מרכולתכם". יום טוב אורן

Gadist

New member
לא חבר בעמותה ולא הייתי בארועים בארץ אבל

אני יודע לומר מרשמים של חברה שהיתה בחוף פשוטי העם בשנה שעברה שהיא ברחה משם בגלל שבמקום לדבוק ברוח הנטוריסטים הגברים במתחם חיפשו..."פורקן" ורדפו כל בדל "חצאית". אולי כדאי קודם כל לטפל בזה ורק אחר כך לדבר על אייך לשפר.

קוואנט

New member
אולי כדאי...

להגביל את הכניסה מגיל מסויים? הרגשתי שאלו שלא ממש יודעים מה קורה ואיך להתנהג ורדפו אחרי כל "בדל חצאית" היו היותר צעירים - בני 16-17. אולי כדאי להגביל את הכניסה לגיל 20-21? אני מתלבט...

מר קובי

New member
הגבלת גיל

אישית אני חושב שטוב אם כך יעשה. למרות כל הדיונים בפורום זה ואחרים על גיוס חברים חדשים לעמותה זו או אחרת. לצערי אנחנו עדין לא אירופה.

tamirzak1

New member
די.צריך להעביר את בומבמלה מפסח לסוכות. בפסח ה

המים בים קרים מאוד וממש לא נעים להכנס אליהם. בנוסף אחה"צ כבר נעשה קריר ואח"כ קר והעירום נעלם מהר. בסוכות טמפ' הים התיכון כ-29 מעלות (ביום ובלילה),המים נעימים וגם טמפ' האויר בספטמבר תחילת אוקטובר גבוהה יותר ונעימה. בבומבמלה האחרון לפני 10 בבוקר ואחרי 4 אחה"צ היה קר מדי לעירום נינוח.

קוואנט

New member
אבל גם בסוכות מתקרר...

תוסיף לזה את העובדה שכמה חברים יקרים בכנסת ישראל גורעים שעה משעון הקיץ, ותקבל שקיעה מוקדמת יותר והתקררות מוקדמת יותר. נראה לי שפסח עדיף בכל זאת.

sl 3977

New member
לדעתי

צריך לאפשר צילום בהסכמה במתחם פשוטי העם בהסכמה מלאה של המצתלם/ת בלבד רק בצד שמי שלא רוצה שיצלמו אותו/ה יופיע/תופיעה בתמונה

למעלה