"לקראת שבת

noa128

New member
"לקראת שבת ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

לבקשת חיוכית, שמחה להחזיר את מסורת "לקראת שבת" ומזמינה את כל מי שיש לו מה לתרום - להרגיש חופשי לעשות זאת. תזכורת לשכחנים: מידי חמישי/שישי נפתח עץ "לקראת שבת" ובו המלצה על "משהו טוב" - מתכון לאוכל, סרט, ספר, טיול או המלצה לביקור/בילוי - כל מה שאפשר לעשות רק בשבת, כשהזמן עומד לרשותנו. וגם - הגיגים ופילפולים על פרשת השבוע - לטובת ניחוח השבת ונינוחותה. נועה.

noa128

New member
יריית הפתיחה

"איך את עושה את העוף הזה שלך?" (אחיותיה של נ. בטלפון, לקראת אירוח חברים לארוחת ערב) תפוחי אדמה לפי מס' הסועדים שני בצלים גדולים עוף (אפשר רק כרעיים או שוקיים) חבילה צימוקים 2 כפות סוכר (לבן או חום, מה שבא) קצת אבקת מרק עוף לטעם פלפל שחור פפריקה מתוקה כורכום כף דבש. מטגנים הבצלים עם קצת שמן, כשמזהיבים זורקים פנימה שתי כפות גדושות סוכר, אחרי 2 דקות מוסיפים את הצימוקים, אחרי עוד כמה דקות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לגודל ביס, על זה את העוף שציפינו ב- תערובת של אבקת מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה. מערבבים הכל בסיר, מפזרים מלמעלה הרבה כורכום, כף דבש, ומים בערך עד חצי מגובה תכולת השיר - שלא יישרף, ונותנים לזה להתבשל על אש בינונית/קטנה לפחות שעה. יוצא שחום ומתקתק - גם תפוחי האדמה. עם הריח קשה להתווכח, ואת הטעם קשה לנצח... מגישים עם אורז לבן וחלה ל"סחיבת" הרוטב. שבת שלום, נועה.

ואני מוכרח להביא משפט מתוק במיוחד

שמצאתי בעמוד האחרון של "הארץ": "בגן החיות התנ"כי בירושלים מוטרדים מאוד. ליידר בן ה-5, אריה אסיאתי נדיר, הגיע לפירקו כבר לפני כשנה וחצי ולמרות זאת הוא ובת זוגו לייזה בת ה-6 לא מצליחים להעמיד צאצאים." והנה זה עכשו: " השניים חיים ביחד כבר שלוש וחצי שנים ואף מגלים סימני חיבה ואהבה, אבל עד כה לא נכנסה לייזה להריון." מתוק, לא? כמו משהו מספר הדרכה מיני ראשון לילדי בי"ס יסודי משנות החמישים...

אבל הם לא צריכים פוריות...

מספיק האהבה!
(בספר הדרכה מינית לתלמידי תיכון היו בטח מנסחים את זה ככה: לא צריך ביולוגיה, מספיק רק כימיה.)

אהא

ואני חשבתי שיש דגש על המשפט "לא מצליחים להעמיד צאצאים" ודוקא סיפרת שהתגלו שם גילויי חיבה ואהבה כמדומני,אז אולי היא מתעקשת על טהרה עד החתונה?

noa128

New member
טוב, אריה אסייתי נדיר

מה 'תה רוצה.. הבחור כבר קלט שנפלה לו לביאה מהשמיים - 3 שנים של שעשועים, ועדיין לא צריכים לקום בלילה.. לעומת זאת אני מכירה באופן אישי כמה אריות אסייתיים שלא היו מגלים סימני חיבה ללביאה שלהם - אחרי 3 שנים בלי יורש עצר...

miriam77

New member
המלצה לאריה אזיאטי ולשאר חיות הבית

לכו ל SOS חיות תסתכלו טוב טוב איפה יש כלב עצוב, מסכן, עם אוזן אחת שמוטה תקחו אותו הביתה ותדברו איתו אחרי חודש אתם מקבלים פצצת אנרגיה עם ספרינטים שמתעופפת מעל הגבעות כמו טיל מונחה.

../images/Emo6.gifוהיום בידיעות עם תקראו

איל מיוחם שאט מחוץ לגן החיות וחיפש בחוצות העיר פרטנרית.מסכן בסוף תפסו אותו ולא בא על סיפוקו.

חחח... זה נורא ואיום

אבל לפעמים אני מרגישה שאני תכף מתנהגת כמו האייל הזה. אח, אם רק הייתי פוחזת יותר. שוין, אלקט לי שיבולים במקום ואחכה למשהו טוב. בילי נטולת השינה (איך זה בתור ניק?)

סליחה, גיברת, אנחנו

הדיירים החדשים פה... עברנו לכאן אתמול בלילה עם כל המשפחה. אולי יש לך חצי כוס סוכר עד שבת? תבואי לשתות
.

miriam77

New member
סוכר לבן או סוכר חום או סוכרזית?

ברוכים הנמצאים בהצלחה למתחילים ושבתשלום לכוווולם!

noa128

New member
טודה, טודה, שבת שלום גם לך

אני שותה עם שניים סוכר, עוזר עם האופטימיות...

hrabba

New member
אין לי כח להקליד , אז אני מנקקת

השבת אני מחכה לאורחים עם ילדים, מה דעתכם מתאים?

למעלה