לקראת שלהי halloween

EvilFlame

New member
לקראת שלהי halloween

חג שמח למי שהחג הזה משנה לו :) אני יודע שזה רק עוד שבועים אבל לא יכולתי להתאפק אז חג שמח לכל חברי הפורום!

Justin Angel

New member
מה הלווין מה?

אנחנו חוגגים גם את שוואיין, הלוואיין חוגגים נוצרים ואמריקאים. יש אנרגיה מדהימה באוויר, של עשייה, של חיים, של שינוי.

RainBird

New member
סאווין. אני עושה חגיגה עם ארוחה נחמדה לכל היקרים לי. ארדן.

ebony

New member
אני מכינה את העוגות דלעת../images/Emo3.gif

ויש גשם עכשיו איזה כייף

SunChild1

New member
בקשר לsamhain באמת...

הייתי באיזה פורם או אתר או לא זוכרת מה של כל החגים הפאגניים באנגלית, זה היה בקיץ. יש לי כמה שאלות. איך מבטאים את זה בעברית? ועוד שאלה בקשר לתאריך, למרות שכבר היו, אצלי רשום שזה ב31 באוקטובר, וחלק אומרים שזה בראשון לנובמבר, או הירח המלא בנובמבר. אני מבולבלת. ומה אתם מתכוונים לעשות בחג? אגב, אני חדשה...אז שלום לכם :]

EvilFlame

New member
הם קוראים לזה סאויין

ואני לא באמת כל כך משנה לי מבחינתי זה הלווין ולא תכננתי שום דבר מיוחד וזה נחגג בשני הימים האלה פחות או יותר אבל יכול להיות שזה גם תלוי במי שמתמש בלוח שנה שונה ממה שיש בארץ שכך זה יוצא אבל אני בספק.. וברוכה הבאה..

EvilFlame

New member
?

בכל אופן מצאתי היום מן אתר של חגים של כל מיני דתות והיה גם של פגאנים והופיע שם שתי סאווינים אבל אחד של נורת' עם אני לא טועה שכתוב שזה ב31 אוקטובר ועוד אחד סאות' אני חושב כמה חודשים לפני..

סאווין נחגג

בתאריך שונה בהמיספרה הדרומית. תחשוב על זה. כשאצלנו חורף, באוסטרליה קיץ - וההיפך. לכן אין טעם שהם יחגגו את "סוף הקיץ" כשאצלם הוא בעצם רק מתחיל. לכן הם יחגגו את סאווין בסביבות ה- 1 במאי (ובהתאמה, את בלטיין ב- 1 בנובמבר).

למעלה