לקראת תחילת חודש ה

E l i a n

New member
לקראת תחילת חודש ה../images/Emo34.gif

שלום לכם באי פורום חביבים,אתם חברים שלי! (נתקפתי בפרץ אהבה,תסלחו לי)
רציתי להעלות לדיון את הנושא הבא: רבים מהאנשים המקורבים לי,שראו את נימרוד בכל מיני הזדמנויות (לא אותו,כמובן,את תמונותיו),טענו כי הוא הומו. למה? כי הוא מתלבש כך. אז נכון,הייתה לו אורלי (זוגתו לשעבר ששרה איתו את "זה כל הקסם"),אבל זה לא מה שמשנה אצלם את הדעה. מה דעתכם? האם יכול להיות מישהו ש"מתלבש כמו הומו"? "מדבר כמו הומו"? כי אני לא אוהבת סטריאוטיפים,וגם יש לי חברות לסביות,חברים הומואים..ואני גם מכבדת את נימרוד לב. אני לא אומרת שאם הוא כן היה הומו הייתי מפסיקה לשמוע אותו,אך ההשמצות האלה ממש לא במקום לדעתי. חודש
שמח לכולנו! אליאן.

קובנר

New member
יקירה

אני באמת חושב שזה לא מגונה להיות הומו. אי לכך, ובהתאם לזאת, כל רינוני חברייך אינן השמצות. זה נראה לי כל כך לא חשוב ולא משנה שאת יכולה להתעלם מזה. את כן יכולה לנסות ולהבין מהם מה זה משנה. אולי ככה תשני דעה אחת לפחות של מישהו לגבי הומוסקסואליות. א. קובנר

E l i a n

New member
תודה על תגובתך החכמה, קובנר..

אני מאוד מסכימה איתך שזה לא מגונה להיות הומו,וציינתי זאת גם בהודעתי המקורית. אבל "להתלבש כמו הומו"? אני לא מבינה למה הכוונה? אם זה נוח לו- שיילך ככה. זה לא שהוא מכריח אחרים ללבוש את אותו הדבר.. כמה שאני מנסה "להשיג" מהן את האפיון שהופך בגד ל"בגד של הומואים",הן אומרות שזה "בגד של הומואים,וזהו." אני לא חושבת שיש לרובן,אם לא לכולן,בעיה עם הומוסקסואלים.. אני מוצאת שזה לא משהו שאפשר להגדיר..הלבוש המסוים.. כי אחרת..מהו הלבוש של הלסביות?
אבל אולי זו רק דעתי. אליאן. נ.ב.- נדמה שאני מהאנשים (המעטים) שמנסים לתקן את העולם.

מלאניD

New member
ממש לא רלוונטי

לא הזהות של נמרוד לב או כל אדם אחר, זה עניין פרטי ולא ברור לי למה את מתעסקת בזה בכלל. האם היית מתעניינת בזהות המינית של הרופא שלך או של הטייס שמטיס אותך לחו"ל. מה זה קשור בכלל. חוץ מזה לא נראה לי שנמרוד לב הומו נכון שהוא מתלבש מיוחד והסגנון שלו הוא GLAM כמו של רבים מהאומנים וזמרים של חו"ל. רק פה עדיין חושבים שכולם צריכים ללכת בג'ינס וחולצה משעממת. כמו שרק פה אם משהו מתלבש יפה ישר מחברים לזה זהות מינית. ומה זה "מדבר כמו הומו" נו באמת. ולבסוף גם אם הוא היה הומו המוסיקה שלו והכישרון שלו זה מה שקונים כשבוחרים לרכוש דיסק של נמרוד לב. למי אכפת עם מי הוא חולק את מיטתו. למה את לא מעלה דיונים קצת יותר מעמיקים על תכנים, מסרים, שירה, לחן ועוד מיליון דברים שהם הרבה יותר מעניינים מהדיון הרכילותי הזה.

E l i a n

New member
לא הרכילות פה זה העניין..

הבאתי את הנושא כדוגמא ליחס של החברה לחיצוניותו של נימרוד,ובכלל מוסיקאים, במקום לאופיו או למוסיקה שהוא יוצר. (
שיטחיות) אני מאוד אוהבת את סגנון הלבוש של נימרוד, אבל עוד יותר אוהבת את המוסיקה שהוא יוצר, והקשר היחיד ביניהם לדעתי הוא ששניהם מזכירים מוסיקאים איכותיים מחו"ל. אם היית מסתכלת בדפי הארכיון של הפורום, היית רואה שאחד שאל אותי (בעמ' שצירפתי אליו לינק בהודעה הנוכחית) אם יש לנימרוד חברה כרגע, ואני עניתי שלא זה מה שמשנה,אלא המוסיקה של נימרוד,ואז "הותקפתי" מצד כמה חברים מהפורום דאז. כשניסיתי להעלות דיונים בנושא תכנים, מסרים ושירה- נתקלתי בסירוב,כי כל היופי בשירים זה הם כ"שלם",ואם נפרק אותם,זה יהיה כמו לנתח .. טוב,לא יודעת דוגמא טובה.. את מוזמנת להעלות דיונים, אני תמיד אגיב לדברייך. אז לפני ביקורת,את מוזמנת לשנות,ליצור,לחדש. את מבינה? מקווה שכן,
אליאן.

למעלה