לקראת 13 שנים לרצח רבין

סליידר

New member
לקראת 13 שנים לרצח רבין

נעשה שוב מעבר על תיאוריית הקונספירציה, ע"י קריאה של קובץ "העובדות" הניתן להורדה בלינק. עדיין לא נתקלתי כזה פירוט. מה דעתכם?

Gilliana

New member
כבר אין מה להביע דיעה

שכן עובדתית הוכח מזמן וחד משמעית שיגאל עמיר הוא לא הרוצח היחיד. יתרה מכך: עמיר עצמו אמר זאת בראיונות לערוץ 2 ו-10 ולכן הם למעשה נגנזו, בלחצו של אהוד אולמרט בכבודו ובעצמו. למעשה, כל ההיסטריה התקשורתית והממשלתית סביב הראיונות נבעו מחשש שדבריו של עמיר יצאו אל האור. ועכשיו משיצאו, כולם מתעלמים התעלמות אלגנטית כאשר במקביל ניסו למנוע את קיום כינוס הועדה האזרחית לחקר הרצח לפני ימים ספורים. (אפשר למצוא קישור לקלטת הראיון אצלי בפורום ב-NRG). בכל מקרה, עניין הקונספירציה עבר כבר מזמן את שלב הבעת הדיעה והוא עובדה קיימת ובלתי ניתנת לערעור

worrywort

New member
שאלה

איך את יודעת שהוא אמר את זה בראיונות אם הם לא שודרו?

Gilliana

New member
רצוי לקרוא הודעות עד הסוף

ציטוט מהודעותי המקורית: (אפשר למצוא קישור לקלטת הראיון אצלי בפורום ב-NRG). קלטת = יגאל עמיר אומר את הדברים לתחקירן והם הוקלטו.

worrywort

New member
לא הבנתי

ממה שנחשף לציבור הוא אמר את זה? לא זכור לי. אני שמעתי את הקטעים מהקלטת שהיו בתקשורת ולא היה אזכור לזה. להיפך, זכור לי שהשתמשו בדבריו להפרכת תיאוריות קונספירציה. אשמח לקבל לינק אני לא יודע על איזה פורום מדובר.

Gilliana

New member
כמובן - השמיעו לך רק מה שרצו שתשמע

הנה הקישור, אשמח אם תבוא לבקר.

worrywort

New member
ההקלטה לא עובדת אני לוחץ פליי ולא שומעים כלום

אשמח אם תשלחי לי את הקובץ או תעלי את זה לאנשהו ותשלחי לינק נוסף. מענין.

Gilliana

New member
צר לי - לא ניתן לביצוע

זה אינו קובץ להורדה אלא להאזנה ישירה באתר ערוץ 7 בלבד. עם איזה דפדפן אתה עובד?

worrywort

New member
הצלחתי לשמוע. מרתק

תמיד ידעתי שהיה שם משהו (ובטחלא מה שברי חמיש הציע) שתי אפשרויות כפי שאני רואה את זה. 1. הסי איי איי שלח אנשים שיתנקשו ברבין וישתמשו במתנקש שכביכול יהיה זיוף, ותרגיל. שיטה ידועה של הסי איי איי, גם ב11 בסטמפבר וגם בפיגוע בלונדון עבדה אותה שיטה, ביום של הפיגוע - עושים תרגיל שמדמה מתקפה בדיוק מהסוג שקורית. כך גם ברצח רבין. יגאל עמיר היה אמור להיות תרגול, רק שהוחלף באדם עם כדורים אמיתיים, והמאבטח אשר ירה ברבין עשה זאת כדי "לוודא הריגה". אפשרות שניה, יגאל עמיר באמת ירה ברבין כמתנקש ולא במשתף פעולה משום סוג, ואחד המאבטחים ניסה לנטרל את עמיר ופגע ברבין בשוגג. הענין הוחבא ומכך הגענו להיום. מישהו מסכים, או חולק על אחת או שתי ההצעות שלי?

Gilliana

New member
לא הבנתי מה קשור ה-CIA לעניין

ולגבי תאורית המאבטח שפגע בשוגג, יש יותר מדי אלמנטים בכל הפרשה המצביעים על כך שהיתה מתוכננת וכי אין כל שגגה מעורבת בעניין. דווקא במקרה זה מה שברי חמיש מציע (למרות שהוא משיגענער ואני בד"כ מתייחסת לקשקשת שלו בביטול), סביר יותר מכל תאוריה אחרת בעיני.

worrywort

New member
מה הCIA קשור?

איפה הCIA לא קשור.. זו הזרוע המבצעת שכמעט אין מקום בעולם שלא קיבל נחת זרועה וגרורותיה. הגיוני מאוד שהCIA המושחת ובעל אינטרסי האימפריאליסטים ירצה למנוע שלום במזה"ת משום שזה משרת את אינטרסי ארה"ב כמתערבת תמידית כאן ומצדיק את מלחמותיה השקריות באפגניסטן עיראק ובקרוב איראן. בדיוק כפי שצבא זקוק למלחמות כדי לשמר את עצמו כך ארה"ב צריכה טרור כדי לשמר את מדיניותה האנטי הומנית מבטלת זכויות האדם והפשיסטית.

worrywort

New member
זו הייתה רק הצעה.

ייתכן גם שמדובר בירי בשוגג. תזכירי לי מה ההצעה של ברי? אני לא זוכר חוץ מזה שזכרתי שהיא קצת מטורפת.. משהו על פרס ועל אי רצון לחלק את ירושלים..

Gilliana

New member
מצרפת כתבה של ידידי אלי אשד בנושא

אשד ראיין בזמנו את ברי חמיש בנוגע לספרו "מי רצח את יצחק את רבין". למרות שאני מסתייגת באופן חריף מהרבה מאד שטויות שחמיש אמר באותו ראיון - הפניית האצבע המאשימה לפרס בהחלט מתקבלת על הדעת.

worrywort

New member
תוכלי להרחיב בנושא?

למה לדעתך זה מתקבל על הדעת? רק כי היו בינהם יחסי שנאה?

Gilliana

New member
לא, אבל אני מעדיפה שלא להכנס לזה

עלולות להיות בעניין סוגיות של לשון הרע ועל כן עדיף שלא להרחיב.

kyle

New member
בלי כוונה להביע דעה בשלב זה...

ההקלטה באתר לא עובדת לכולם.
יש קישור יותר ישיר?

Gilliana

New member
צר לי

רק לערוץ 7 היה האומץ לפרסם את הקלטת, ולהאזנה בלבד - לא להורדה. למרבה הצער, ההקלטה תפעל רק בדפדפני אקספלורר.

למעלה