לקראת 3 חודשים ביחד...

genotip

New member
לקראת 3 חודשים ביחד... ../images/Emo53.gif ../images/Emo140.gif

גברברים יקרים, מחפש משהו לעשות לחברה לקראת ה3 חודשים שלנו ביחד (8 במצטבר
). אזלו לי כל הרעיונות המקוריים, יש למישהו רעיון?

claimbing

New member
מ'בעייה...

קנה לה מחשב חדש, היא תגיד שהיא לא רוצה אותו כי היא לא יודעת להשתמש בו[ואם היא כן, פשוט תמציא סיבה שהיא לא תרצה אותו], קח אותו לעצמך. 1. אתה תהנה ממחשב חדש. 2. היא תעריך אותך על המחשבה.

וואי איזה תאריך :)

עזוב.. קח אותה לכינרת אחי... אוהבל עניינים תארגן אולי גם על האש אם יש לך רכב לאכסון דברים ותעשו חיים חבר!

genotip

New member
ב14.1. החודש שלנו הוא בוולנטיין ../images/Emo3.gif

רעיון הים כבר מוצא בעבר. תודה בכ"א

genotip

New member
מצטער, נשמע לי כמו בדיחה לא מוצלחת

בהתחלה. מה יש בבן גוריון שפיספסתי? (אנחנו מדברים על האוניברסיטה נכון?) תודה על התגובה. ושוב מצטער.

פלוטוֹ

New member
הוא התכוון לנתב"ג (שדה תעופה ../images/Emo3.gif)

או שאני לא הבנתי אם הבנת או לא

claimbing

New member
גם לדעתי הוא התכווןן לנתב"ג

שמעתי שמתגנבים לשדה שם ועושים מן פינקניק ומטוסים נוחתים מעליך..זה נחמד

פלוטוֹ

New member
אני דווקא שמעתי שנכנסים לתוך אחד

הטרמינלים, עוברים בידוק ביטחוני, עושים שופינג ועולים על אחד המטוסים בדרך ל....

Trranger

New member
../images/Emo45.gif

מישהו שאני מכיר עשה את זה לחברה שלו... יש איפשהו פירצה בגדר ונכנסים משמה ואז אפשר לארגן פיקניק ליד הכביש נחיתה... זה נשמע ממש נחמד ורומנטי

genotip

New member
כמו שאמרתי, הבן גוריון

היחיד שקרוב לפה זה האוניברסיטה
רחוק מדי. 4 השעות שאני אהיה על ההגה בטוח לא יעשו טוב להמשך הלילה. תודה על הרעיון בכ"א

חוצפאי

New member
לא יודע איפה אתה גר, אבל טיילת לואי

בחיפה, שנמצאת בחלק העליון של הגנים הבהאיים מדהימה עוד יותר בלילה משהיא מדהימה במשך היום. נוף למפרץ, גם לא יותר מדי קר (אבל להתלבש טוב), בקבוק יין אם אתה יכול להרשות לעצמך, טיול קצרצר והתנחלות על הדשא שם (שמיכה). לא צריך יותר מזה.

genotip

New member
חיפה נמצאת רחוווווווווווק ../images/Emo3.gif

אפשר להרשות הכל, העיקר תן רעיון מספיק טוב
עוד רעיונות (איש טוב אתה
)?

smasher

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שמע, תעשה "ערב רומנטי בבית".. נראה לי זה הסגנון שאתה מחפש.. אז ככה - תכין מראש מילקשייק (גלידה חלב קצת פירות סוכר לא יותר מזה..), שים בכוסות גבוהות כאלה, או בכוס אחת ותארגן שני קשים, תכין קערת תותים יפה כזאת ושם יש תוסיף קצפת / שמנת .. במקום (או בנוסף) אפשר להכין קערה של שוקולדים למיניהם.. עכשיו מגיע הקטע המוחץ- תארגן בחדר שלך מלא מלא נרות קטנים כאלה צבעוניים ותפזר אותם בכל החדר... סגור את הדלת, כבה את האור וכשהיא באה, שים לה סרט על העיניים, קח אותה לחדר.. ואז היא תפצה אותך על כל הטרחה
פשששש אני יכול לעשות על התכנון הזה כסף..
דרך אגב, אני מזהיר אותך מטעות שלי, שעברתי כבר ערב כזה - כשאתה מכבה את הנרות - בזהירות !!! (שכחתי שיש דבר שנקרא שעווה אחרי שנר בוער והשמיכה (צמר) והשטיח ספגו את זה טוב..)

genotip

New member
המממ.... דיי מוצא בעבר.

הייתי אמור לקחת אותה לים בערב לשקיעה (בוולנטין + חודש ביחד. זה אותו התאריך), אבל הייתה סערה וויתרתי על הרעיון. במקום זה מלאתי את הבית בנרות (בין היתר שביל של נרות), תותים (עם קצפת) מצופים בפונדו (home made), סלט פירות ושאר ירקות. תודה על ההשקעה בכ"א

למעלה