לקראת UFC 82: אם צ'ייק קונגו מנצח..

favor

New member
לקראת UFC 82: אם צ'ייק קונגו מנצח..

יקבל קרב על התואר? קונגו הצרפתי ניצח את אסואריו סילבה וקרו קופ ומאזנו ב-UFC עומד על 1-4. ה-UFC הכינו את הקרב בינו לבין הרינג כקרב המשנה למיין אבנט של UFC 82 ולאחר שורדום קיבל רק קרב נגד ורה האם ניצחון של קונגו יזניק אותו לקרב על התואר?

Brockster

New member
השאלה היא פחות האם יקבל

ויותר איך לעזאזל מישהו חושב שבכלל מגיע לו קרב על התואר?! מובן לי מאליו שדיוויזיית המשקל הכי פחות עמוקה של ה-UFC כרגע הבחירה של הנאמבר וואן קונטנדר היא בעייתית משהו, ולכן זה בהחלט יהיה או קונגו או וורדום שיקבלו את השוט הבא, אבל אם נסתכל על זה בעין קצת יותר רחבה וביקורתית, מי לעזאזל רוצה לראות את הקרבות האלה? אני חושב שיש פוטנציאל לקרב מאוד טכני על הקרקע בין 2 מלוחמי ה-BJJ במשקל כבד הטובים בעולם, אבל קרב כזה פשוט לא ילהיב את הקהל האמריקאי, מה גם שקשה לשווק לקהל את וורדום, שגם ככה בעיני לא עשה מספיק ב-UFC בשביל טייטל שוט. כדי להבין את ההבדל בעומק של הדיוויזיות אפשר פשוט לקחת לוחמים כמו מאצ'ידה\הוארטה\פיץ' שכל אחד מהם ניצח 5 או יותר קרבות רצופים ב-UFC ועדיין לא קיבלו טייטל שוב, בעוד בדיוויזיית המשקל הכבד נצחון אחד (וורדום) או שניים, בספק מאוד שלוש (קונגו) מספיקים בשביל להיות מדובר כעל המתמודד האפשרי הבא על התואר, פשוט לא רציני כל העניין הזה. מה אני חושב על קונגו עצמו? קיקבוקסר אימתני, ללא ספק, אבל לוחם MMA בערך כמו שאלכסנדר יוסטון הוא לוחם MMA. אם אפילו כרמלו מאררו (שאני לא מזלזל בהאבקות שלו, אבל עדיין...) שלט בו כמעט ללא עוררין בקרב ביניהם בגלל הבדלי הרמות בין עבודת הקרקע שלהם, אני לא נותן לו יותר מדי סיכוי מול הית' הירינג, למרות שאני ממש לא מחבב גם את האחר. את קונגו עוד ניתן למכור כ-"איום" וכלוחם MMA רציני על אשר יפגוש לוחם BJJ רציני שיחשוף עד כמה עלוב הוא על הקרקע. מהבחינה הזו, מפגש עם ביג נוג הוא פשוט מוות קליני בשביל קונגו, לא רוצה ולא צריך להיות מפגש שכזה. אה כן, וקונגו גם איבד אצלי את טיפת הכבוד האחרונה שעוד הייתה לי אליו עם ההערה שלו לגבי קרו קופ מייד אחרי הודעת העזיבה של הלה, איזה אפס חסר כבוד.

Brockster

New member
בעקרון

יום אחרי שקרו קופ הודיע שהוא עוזב את ה-UFC (זמנית?) בשביל להופיע ב-DREAM, צוטט קונגו כאומר שטוב שעשה כך, כי רק שם הוא יוכל להמשיך להזריק סטרואידים ולנצח קרבות. לא רק שזה לא מכובד לזלזל ביריבים שכבר ניצחת, לא רק שלזרוק האשמות כאלה לאוויר זה פשוט בזיון, אלא שקונגו גם ניצח את הקרב הזה לאחר מי יודע כמה לואו בלואוס שאיכשהו עברו בתור "חוקיות", והוא היה רחוק מאוד מלהיות דומיננטי בקרב הזה. מקווה מכל הלב שהרינג יחנוק אותו עד לחוסר הכרה.

talhorm

New member
אני דווקא חושב שזה יגמר בהרינג BY TKO

אבל קונה גם חניקה בכיף... פשוט הרינג הוא יותר סטנדאפ גאיי.. אבל אם זה ילך להחלטה קונגו בטוח לוקח אותה

Brockster

New member
לא אומר שאתה טועה

כי אתה בהחלט לא, אבל בהשוואה בין יכולות הקרקע של הרינג וקונגו, אני חושב שהמנייה הכי בטוחה של הרינג תהיה דווקא RNC קלילה.

talhorm

New member
סביר להניח שכן...

תלוי בדרך שבא הוא ינצח את הרינג, לדעתי אם זה יגמר בהחלטה משעממת הוא יכול לשכוח מזה. נוקאואט לזכותו של קונגו יכול להזניק את המניות שלו לקרב על התואר... אחרי הכל חשובה גם הדרך לניצחון, לא רק הW ליד השם. האמת ממה שהוא מציג כיום, אני ממש לא רוצה לראות אותו נוגע בתואר, אבל וואלה הדוויזה לא יציבה, לוחם אחד מנצח ואז מפסיד... וצריך לבנות את עצמו מחדש, מי שלדעתי הכי ראוי לתואר זה אנדריי אורלבסקי במיוחד אם הוא מנצח את ג'ייק אובריאן, אבל זה נראה סגור שהוא לא ימשיך בUFC, אז חבל... באמת חבל

רציתי להביע דעה

ואז קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני מבסס אותה רק על קרב אחד
בכל אופן, שהיה לו בהצלחה, כך או אחרת. זאת ליגה שנראית קצת מצומצמת (אם כי כמעט כולם תותחים ואלופי עולם לשעבר), אז קצת גיוון עם מתמודד חדש לא יזיק.

AmericanDragon

New member
לא אוהב אותו בכלל. לא רוצה לראות אותו בקרב על

אליפות. למרות שנוגיירה ייתן לו בראש.

t-man

New member
הוא לא מוכן לטעמי

הוא צריך לעבוד על יכולות הקרקע שלו לפני שיוכל להתמודד בתמונת האליפות אבל כמו שראול אמר הדוויז'ן הזאת בעייתית בגלל שאין לה עומק,עם כל הכבוד שיש לי לנוגיירה הוא לא היה צריך להתמודד על האליפות קרב אחרי הקרב שלו נגד הרינג אבל הוא וטים סילביה(שגם הוא לטעמי לא צריך לקבל עוד הזדמנות על התואר בזמן הקרוב)היו ברירת המחדל של הדוויז'ן ולכן קיבלו את קרב האליפות כך שאני לא אתפלא אם נראה קונגו נגד נוגיירה בזמן הקרוב...מחוסר מתמודדים על התואר.

למעלה