לקראת UFC 84: סוקודג'ו נגד נאקמורה

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
לקראת UFC 84: סוקודג'ו נגד נאקמורה

תיירי סוקודג'ו הוא הלוחם הקמרוני שהגיע ל-UFC לאחר הצלחה מאוד גדולה בפרייד. לפרייד הוא הגיע כלוחם אלמוני מרקע של ג'ודו שעשה בסך הכל את הקרב הרביעי שלו ב-MMA, הוא עמד לפגוש את אנטוניו רוג'ריו נוגיירה (האח של) שהיה מדורג בטופ 5 למשקל בעולם כמעט בכל דירוג אפשרי. באחת ההפתעות הגדולות של 2007, סוקודג'ו שלח שמאלית תוך 23 שניות מפתיחת הקרב שזיעזעה את נוגיירה ואת העולם כולו. http://www.youtube.com/watch?v=OjsXO-P-zDI אך מי שחשב שהעניין היה מקרי התבדה כאשר חודש וחצי מאוחר יותר שב סוקודג'ו לזירת פרייד כדי לפגוש את אחד הלוחמים החזקים והמאיימים ביותר בעולם, ריקרדו ארונה. גם כאן אף אחד לא נתן לסוקודג'ו יותר מדיי סיכוי רק שהפעם זה לקח לו 2 דקות באחד הנוק אאוטים המרשימים שנראו. http://www.youtube.com/watch?v=DppF2x_mwEQ&feature=related בעקבות ההצלחה הגדולה, סוקודג'ו הגיע ל-UFC ונלחם באירוע סוף השנה החגיגי. היריב שלו היה ליוטו מאצ'ידה, שניצח אותו בעזרת כישורי הקרקע. למרות ההפסד למאצ'ידה עדיין יש מי שרואים בסוקודג'ו כאחד הלוחמים המרשימים והטובים בעולם (בשרדוג מדרגים אותו מס' 10 בעולם למשקל שלו), והקרב הבא שלו יהיה המבחן הגדול ביותר עבורו, שיענה לנו האם סוקודג'ו הוא לוחם בכיר או בסך הכל הנצחונות הגדולים שלו בפרייד היו מקריים בלבד. היריב שלו יהיה קאזוהירו נאקמורה, לוחם עם הרבה מאוד נסיון בזירת פרייד שגם הוא מגיע מרקע של ג'ודו. בעברו ניצח שמות גדולים כמו: סייבורג סאנטוס, יוקי קונדו, קווין רנדלמן ומורילו בוסטמנטה. יש לו בסך הכל קרב אחד ב-UFC שאותו הפסיד גם כן למאצ'ידה. הימורים: סוקודג'ו או קאז?

talhorm

New member
מה שעשו פה

זה א' שנתנו לשני הלוחמים מפרייד שהפסידו למ'צידה להלחם אחד מול השני, אז נקאמורה לקח את מ'צידה להחלטה של 3 סיבובים, סוקדג'ו הפסיד לו בהכנעה. ב' לקחו 2 לוחמים עם רקע בג'ודו, לדעתי נקאמורה חזק יותר על הקרקע, זה ממש שראיתי לפחות בקרבות שלו בפרייד ובקרב מול מ'צידה לעומת סוקודג'ו שהפסיד בקרקע בהכנעה, אז זה פשוט - סוקודג'ו ירצה להשאיר את הקרב על הרגליים, נקאמורה ירצה להוריד אותו לריצפה. גראפלר נגד סטרייקר למרות ששניהם מרקע הג'ודו. אז סוקודג'ו שניצח את נוייגרה הקטן ואת ריקרדו ארונה בנוקאואט, אז יש לו KO POWER, יש לו רקע בג'ודו, זה מרשים מאוד, אבל עדיין חסר לו הניסיון של נקאמורה לכן זה קרב מאוד שקול, בכל זאת אני ילך איתו. אז הימור: סוקודג'ו בTKO סיבוב ראשון.

t-man

New member
אני אהמר על סוקודג'ו

אני מקווה שהוא יכנס יותר מדי לסטיסטיקה של לוחם פרייד שלא הצליח ב-UFC. תודה על הסקירה צחי'לה

למעלה