לקרוא את הפורום ולהקיא

Liat d

New member
לקרוא את הפורום ולהקיא

אני מניחה שלחלק ממכם יש בעיות אמיתיות אבל לפעמים ניראה בפרוש שאתן נהנות להתעלל בחמתכן ונהנות ממשחקי הכוח לבקש מהבעל לא להסיע את האמא בגלל דלק אלוהים ישמור או להגיד לסבתא איך לדבר לתינוק... ואיך האמהות שבניכן שיודעות מה זה לגדל ילד לא מתביישות בתור אמא לתינוקת בת ארבעה חודשים אני עצובה בשביל אותן אמהות אומללות ובעיקר בשביל הבעלים שלכן

מירב 111

New member
תתביישו לכן,,,,,

אני רוצה לאמר לכן שמאוד מזעזע לקרוא את השטויות שלכן,{למעט התגובות החיוביות על החמות},טיפת כבוד אין לכן? טוב אתן לא חיבות לאהוב ףאבל לנבל את הפה שלכן בצורה כזאת? זו אמא של האיש שאיתו אתן חולקות את חייכן, לפחות למענו,למען האיש שאתן אוהבות,תכבדו לעזאזל..... הייתי רוצה לראות פעם אותכן אומרות לחמותכן הכל בפנים,,,, כמובן שאין בן-אדם מושלם,אבל גדולתו של אדם היא לאמר הכל בפנים ובאותו רגע,קראתי את שרשמתן,והרושם שקיבלתי זה שנראה כי אתן צמאות לריכולים,,,, תתביישו לכן,יבוא יום וגם אתן,תהיו חמות,,,,בסה"כ הכל יחזור אליכן כבומרנג,,,, אני לא חמה אם אתן תוהות,וגם לי יש חמה,ואת מה שיש לי בלב אני אומרת לה,וככה אנחנו חיות שלום ובאהבה,,,אין כמו להיות בן-אדם אמיתי וישר,, לפעמים גם לחמותי יש "יציאות"מעצבנות,אבל אני אומרת לה באותו רגע ומונעת ויכוחים,לפחות למען בעלי,הרי זו אמא שלו ואין מה לעשות,,,,,,

../images/Emo3.gifדיתוש,

לדעתי כל מי שנכנסת ו"יורקת" היא "פולניה"
, קוראות, מטיילות ומתלוננות. (משוטטות) בנות יקרות ! הפורום נועד לנו ! אתן מוזמנות להשתתף, מי שלא נראה לה - הדלת פתוחה ! עד כמה שידוע לי, אין חובה ב"תפוז" להכנס לפורום מסויים או אלינו, דימוקרטיה בנות וחופש בחירה !!! מי שרוצה - ברוכה הבאה. מי שלא - ברוכה בצאתה. אז, בבקשה, לא לצעוק ולא לכלכלך תימנעי מכניסה ותתעלמי מאיתנו לחלוטין (אנו מסכימות פה אחד !! ) יום טוב

התשובה שלי בגוף ההודעה שלך

היא ילדה וגידלה את האיש שאני אוהבת זה עדיין לא אומר שלא יכולות להיות בינינו חילוקי דעות (מה חילוקי דעות? תהומות!) לא, אני לא צמאה לריכולים וזו אולי הסיבה שאני כאן. תחשבי לרגע...למי אומר שהתנהגותה מרגיזה אותי, לבעלי שהוא בנה? הלא בכך אגרום לו לאי נוחות, להרגשה שהוא "צריך לבחור". חשבת פעם שיש אנשים בכלל ונשים (שרק במקרה הן גם החמות שלנו) שלא מוכנים להקשיב לביקורת ותהיה עדינה ככל שתהיה ותהיה בונה ככל שתהיה ... כן, צר לי אבל חמותי לא מקשיבה לביקורת. היא לא מקשיבה כשאני מתחננת שלא תאביס את הילד כי הוא מקיא. היא לא מקשיבה לי כשאני מבקשת שלא להלביש אותו באוגוסט בפוטר והיא לא מקשיבה לי כשאני מבקשת שלא לדבר אליו ל-א-ט או במילים שמעולם לא השתמשנו. אני מאושרת בשבילך שחמותך מוכנה ופתוחה לביקורת, לצערי שלי לא. לא וצה להעמיד את האיש המקסים שלי בינינו אז בחרתי לי כאן ולא נותר לי אלא להיות מאושרת מזה שקיים מקום כזה שלא צריך להעמיד את בעלי בדילמה של איזה צד לנקוט.

zimes

New member
הגזמת

אני מסכימה אתך שיש פה דברים מדהימים בפורום. אבל הדוגמאות שנתת - נו. אני יכולה לראות מאיפה זה בא. תחשבי שכל סיפור שאת שומעת פה בא עם רקע של מערכת יחסים שלמה, של היסטוריה, של דברים שמרגיזים בעיקר כי הם חוזרים על עצמם 500 פעם, למרות בקשות חוזרות... אל תשפטי בלי שאת יודעת. למשל - אני בהחלט מעירה לאמי ולחמותי על דברים שהן אומרות לילדים (למשל: "כל הכבוד, איזה יופי את אוכלת" - זו אמירה שעושה לי חררה, ושתי הסבתות אומרות אותה) - בעיקר דברים שמתנגשים עם החינוך שלי (בדוגמה: זה מתכון בדוק להפרעות אכילה. מזל שהם מקבלים את זה רק פעמיים בשבוע ... )

בולי27

New member
לליאת ולמירב!

קודם כל אם בא לך להקיא אז כנראה שזה לא מקומך כאן, שלום! חשבתן פעם כמה התגובות שלכן פוגעות במי שכן סובלת מהתופעה של חמים וחמיות שעושים הכל כדי למרר לכלות שלהן את החיים????(וזו בהחלט תופעה קיימת, הלו????יש מישהו בבית????) ומירב, אני דווקא אמרתי לחמתי ולגיסתי הכל בפרצוף!! וגם הדגשתי שאם בעלי מגיע עם כזו חבילה אז אני לא רוצה אותו! אמרתי להן שבגללן אני מתגרשת! אז את יודעת מה הן עושות עכשיו? הן עושות הכל בשקט כדי שלא יהיה איפה לשים אצבע מאשימה! אני לא ממש חושבת שאני חייבת הסבר לשתי מסכנות כמוכן, שבאו להצטדק פה, אבל אם אתן כאלה צרות אופקים שחושבות שכל התופעה הזו מצוצה מהאצבעות שלנו, אני פשוט חייבת לשאול אותכן שאלה קצת מעליבה.... אין לכן אף אחת בעולם חוץ מחמתכם? נוכחתי לדעת שרב הבנות "שמאוהבות" ככה בחמה שלהם (וחושבות שהיא דורשת השתחוות אפיים ארצה) לו בנות ש: א. אין להן קשרים טובים עם המשפחה שלהן ב. אין להן חברות (בגלל שכל עולמן הוא הבעל שלהן והמשפחה הקדושה שלו) כמובן שיש יוצאי דופן, אבל לא נראה לי שאתן שייכות ליוצאי הדופן, בגלל הצורה שבא אתן שוללות את קיומה של התופעה הידועה הזו! (נכון שהשמש זורחת במערב??????) בנוסף יש לי הרגשה שאתן שייכות לחלק האוכלוסיה הפרימיטיבי והלא משכיל.... תודה ששיתפתן אותנו ב"הארות" שלכן, ממש פקחתן את עיני! אני מכשפה שהורסת לחמותי את החיים! ממחר אני מפסיקה!!!!

onev

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

5שוש

New member
חמה

לכל אלו שאומרות שבא להם להקיא מהסיפורים חבל שאין להם חמה כמו שלי. ואז הם היו מרגישות . בטח אין להם חמה.

av_i_va

New member
אם בא לך להקיא...../images/Emo67.gif

לכי לשרותים ואל תעשי זאת כאן. אומנם אני רק קוראת על פי רוב, עם מעט מאוד תגובות, הודעתך קוממה אותי ואני פונה אליך, האלמונית, באופן ישיר. אני בגיל "המכובד" של רוב החמות, והיתה לי חמות נהדרת. חבל שעלי להוסיף ז"ל. דבריך הבוטים ועידוד חברותיך רק מוכיחה עד כמה הרוע שורץ בתוכך. או שמא זו הקינא? על שקם פורום בו ניתן לשוחח חופשי על נשים כמוך? אני בטוחה שאת נמנית על אותו סוג חמות שבגללם נוצר הפורום הזה. מציעה לך לעשות תחילה בדק בית ולא להטיף במקום אליו את לא שייכת וכמסתבר אפילו לא רצויה. שיהיה גם לך כל טוב.

הגנובה

New member
א-ב-י-ב-ה!!../images/Emo124.gif

כל הכבוד ל"קול השפיות"!! אני לא מאמינה שנכנסה לכאן חמות אחת שרואה גם את הצד של הכלות.. ומבינה שיש גם חמיות נוראיות שכאלו!! תודה לך על התמיכה!! חיממת לי את הלב!!

בננות יקרות ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

מ ס פ י ק !! השירשור הזה מיצה את עצמו ואני חושבת שאותה אחת הבינה (ועוד הרבה שמשחרות לטרף ומחכות מהצד
) האנרגיה שלנו כאן (בשירשור הזה) מיותרת, וחבל לבזבז אותה על אלמוניות למינהן. ל א ל ה ג י ב !!! ברגע שלא נגיב ז ה י ע ל ם מ ע צ מ ו !! כל אחת שתכנס ותכתוב משהו כזה, נשרשר מילה אחת בלבד: ת ו ד ה !!!! תעצבן אותכן אותה אחת , תתפרעו לה על המסרים. או קיי?

meravido

New member
אם יורשה לי להגיב...

כאמא לשני בנים (בינתיים) ובעתיד מן הסתם תהיינה לי שתי כלות. אני תמיד מנסה שלא להתעצבן מהחמות, תמיד מנסה איכשהו להבין ולהחליק דברים. חמותי באמת בסדר (ברוב הפעמים) והתקופה שבה היו לנו חילוקי דעות היו כשילדתי את בני בכורי וזה התחיל בענין השם, המשיך בטיפול ונגמר בלהכנס לי לנשמה. אבל התקופה הזו חלפה עברה לה, בלי ריבים היסטריים. איכשהו כל אחת מאיתנו הציבה לעצמה גבולות וקלטה איפה עובר הקו האדום של רעותה. אבל זה שלי אישית אין בעיה עם החמות לא אומר שאין חמות שהן מכשפות אמיתיות (ותאמינו לי שלאחותי יש חמות כזו שהיא השטן בהתגלמותו), שלא רק שלא עוזרות אז גם מסכסכות בין האישה לבעל ומסיתה את הבעל נגד האישה, ונדחפת להם לחיים ולנשמה. אני מניחה שאם לאחת מכן, ליאת/מירב, היתה חמות שכזו, עם כל הסבלנות והסובלנות שלכן אתן גם הייתן "מקיאות" את כל המועקה שלכן על דפי הפורום ולו רק כדי לפרוק את אשר על ליבכן. הרבה פעמים קשה מאוד להגיד לבעל דברים על אמא שלו ולכן מאוד נוח לדבר עם אנשים זרים, לא פנים, לא שם, לא מכירים. אז כמו שיש לכן הבנה וסובלנות כלפי חמותכן, תגלו את אותו הדבר כלפי האנשים פה בפורום.

למעלה