לקרוא- ולבכות!!!

saar7650

New member
לקרוא- ולבכות!!!

טוב- זה לא קשור לפורום עצמו, אבל בעצם זה קשור אלינו אל כל האנשים- דתיים וחילונים כאחד! בחור צעיר- זמן מועט לפני המוות... לאחר הקישור יש עוד שני המשכים לדברים.

tamarhp

New member
נורא..

העבירו לנו כבר שתי פעולות עם המכתב הזה, שלפי מה שהבנתי - הוא אמיתי.

קיטשי. מזכיר לי את התמונה המפורסמת

של הילד ודמעה על לחיו שהיתה מוצגת למכירה בעשרות עותקים בכל פנה בתחנה המרכזית. לא כל אחד בוגר נפשית דיו לזהות שהמכתב מפוברק(*) ונועד לשרת את מטרות המסיון היהודי... (*) הנה הנסח המלא. הצבעת על נסח חלקי בלבד, כדי 50% בערך, המסתים במשפט `לפניה של אמא נוספו קמטים ובשערו של אבא זרקה שיבה`... 284392000

tamarhp

New member
יש המשך למכתב

בהודעות הבאות בשירשור. והמכתב אמיתי, לידיעתך.

tamarhp

New member
לא

אבל אני מכירה מישהו שהתעקש ובירר האם המכתב אמיתי, והוא עשה טלפונים מפה ועד הודעה חדשה בשביל לברר במדוייק... ומתברר שכן!

tamarhp

New member
בכל מקרה

אם הייתי אומרת לך שאני כן מכירה את הנפשות הפועלות, היית מאמין לי? לא נראה לי..

חטמי הרגיש אומר לי כי זו מעשיה עם

מסר `ערכי` על פי מתכנת ספורי המסיון היהודי...

saar7650

New member
גם אם מכתב זה ספציפית לא היה

ולא נברא, יש לצערינו עוד רבים אחרים שכן קרו! אז לא צריך לבוא ולבחון את אמיתות המכתב (כי שוב- גם אם הוא ספציפית לא, אחרים כן) אלא לקלוט את המסר עצמו. של ניצול החיים (באפן שאתה רואה לנכון, לאו דווקא דתי) בצורה מקסימלית. לגבי ה"מסיון היהודי" שהביא את המכתב הזה: ניתן להקיש את המכתב לניצול כל דרך שהיא, לאו דווקא דתית!

lala897

New member
עוד משהו מזעזע.

נאוה. הכלה שנרצחה בפיגוע בקפה הלל היתה בותו בוקר בעיר ואחותה דיברה איתה בפלאפון ואמרה לה שאבא מאד דואג , שזה מאד מסוכן להיות בעיר בזמנים כאלה. אז היא אמרה- כן, זה רק מה שחסר לי למות יום לפני החתונה שלי. ובאותו ערב היא נרצחה. הי"ד. יהי זכרה ברוך.

למעלה