לקרוא ולהפיץ

לקרוא ולהפיץ

אנו תומכים בעקירת יישובים ומסירתם לרוצחי ילדים והורים נפוצץ בתי כנסת ונפתח קברים הבולדוזר יעלה על גן ילדים אלפי משפחות בכוח נגרור כי אנחנו אבירי הצדק והאור העם קבע בצורה ברורה 70 חכי"ם נשלחו על סמך מצע שמתנגד בתקיפות ובחריפות להתנתקות חד צדדית 19 מנדטים קיבלה המפלגה שתמכה בתוכנית ´דין נצרים כדין נגבה ותל אביב´ שמענו ´ויתורים כואבים תמורת שלום אמת בלבד´ קראנו את הבוז לתוכנית מצנע במסע הבחירות זכרנו גם את ´משאל הליכוד מחייב את כולנו´ לא שכחנו הכנסת החליטה זהו רוב דמוקרטי גנבו קולות? מה אכפת לי רמאות היא לגיטימית המצע הוא קשקוש עיקרון "דמוקרטיה ייצוגית" שווה פחות מגרוש בג"צ הכשיר את שרץ גניבת הקולות גם התיקים הפליליים הושלכו למגרסות הם נימקו: זעזוע מדיני יכול להיווצר ובתרגום: שופטינו רוצים שהעקירה לא תיעצר ניתן להם עוד שטח והטרור ידעך הקסאם והקלאצ´ כבר בדרך לפח יש להם אינטרס להפסיק לרצוח אלפי קורבנות אוסלו לא יבלבלו לנו ת´מוח האדמה חשובה מהחיים לימנים אנו נעדיף להיכנע ולא לסכן חיים, ומה נעשה אם יפציצו את חמת גדר? נשפוך את דם בנינו- על אדמה לא נוותר! צריך לסלק את היהודים החצופים שהעיזו להתיישב ליד המוני ערבים שילכו לגליל שם חסרים יהודים בכמות להתיישב ליד המוני הערבים– זוהי ציונות הקיפאון המדיני חייב להיפסק את הקרח נשבור אם 24 יישובים נסלק אח"כ הפלסטינים יחזרו למפת הדרכים הרי הטרור לא משתלם להם ולא מביא הישגים את אלפי היהודים נמליץ לעקור כי אין פתרון צבאי לטרור אך אם עפולה תופגז וכוכב יאיר תבער פתאום נמצא פתרון צבאי בכל מחיר- לא נעקור אף כפר אנו תומכים בעקירת אלפי אנשים גם כשיש לנו פתרון צבאי אותו אנו לא מיישמים זה הופך אותנו למושחתים וחסרי מוסר אבל בימינו מוסר כבר לא באופנה ולא נמכר אם אחרי העקירה הם יפגיזו ויטמינו מטענים נשתק מקורות אש בכוח ונפציץ ללא רחמים זה לא יצריך טיפת דם אחת של חיילי צה"ל בשביל מה יש חיל אויר ותותחנים, חי"רניק לא ישים שם נעל מה שמותר לעשות כדי להגן על העקירה אסור לעשות כדי להגן כיום על יהודים שנמצאים בצרה שאיפתנו לעשות צדק בחלוקת האדמות לתת מרחב מחיה למשפחות ערביות אמנם קטיף הוא שמינית מהרצועה וברצועה רק שישית מהשטח מיושב באוכלוסייה אך לנו חשוב עיקרון חלוקה צודקת ולכן גם את אשקלון ניתן כשהצפיפות בעזה תהיה ממש חונקת את הפלסטינים נשחרר מהמחסום חוליות טרור יעברו בקלות מצפון לדרום אמנם אם הם לא היו רוצחים לא היו מחסומים אבל אותנו זה לא מעניין– החוצה יהודים! אף שכבר 11 שנה ישראל מחוץ לשטחם נמשיך להאמין לטענות כיבוש ולשמוע בקולם נכון שהחוקים, הרשויות, החינוך, המסחר– כולם פלסטיניים פשוט לא נעים לנו לומר "לא! אתם שקרנים ורמאים!" חבל קטיף הוא ארץ ישראל ששוחררה ממצרים לכן נעקור משם אלפי יהודים וניתן לפלסטינאים היישובים הוקמו על חולות ריקים ושוממים אך איך נעיז פנינו בפני הערבים הנחושים הרי האו"ם קבע שעם ישראל כובש בארצו ואם היה אוסר עלינו להקים את המדינה היינו מצייתים לו גם את הרובע היהודי נעקור ומהכותל בעתיד ניסוג "יש לחץ בינלאומי" יסביר לנו האתרוג לדעתנו אם לא נעקור 24 יישובים הדמוגרפיה בהכרח תהיה על הפנים לא תבלבלו אותנו שיש גדר מפרידה כבר 11 שנים ולפי הגיון זה- אפשר לכלול בספירה גם את אזרחי מצרים נכון שההתנתקות רק תזיז את הגדר ולא תיצור הפרדה חדשה אבל האמת למי אכפת- אל תפריעו לנו עם העובדות בבקשה את הצבא נהרוס בפקודה חוקית אך לא דמוקרטית ולא מוסרית אצלנו המוסר משרת את החוק וגניבת קולות זה כשר מרטין לותר קינג היה מוכרז כאן כפורע חוק שצריך להיאסר חיילים יאכפו חוק במקום המשטרה למי אכפת מייעוד הצבא? ואם יחסר בעתיד כוח אדם לעירייה גבעתי יעקלו רכוש ממשפחה שומרי האתרוג עוטפים אותו במיומנות כל יום מתמקדים בפרובוקציות וספינים בצייתנות לא מתעסקים ב 2 שאלות פשוטות: האם ההתנתקות תביא נזק או תועלת, האם היא מוסרית או לא כשהימין זועק על דמוקרטיה ומוסר חלק מאתנו מצחקק ולועג בקול אכזר הרי על הצדק יש לנו מונופול מי מעיז בכלל לחשוב אחרת בקול אנו לא מתמודדים עם גופן של טענות וממציאים שקרים על גזלת אדמות נאשים את המתנחלים בשפיכת דמים לא מעניין אותנו אלפי נרצחים יהודים תעמולה פלסטינית גם היא מקור אמין לדעותינו על ה"סכסוך/עימות" ועל הימין אנו תומכים ביישום "הרצחת וגם ירשת" דבר לא יסתיר את האמת הבוטה יש אלטרנטיבה (לשתק אש בכל מחיר) אך אין לנו אומץ בה לבחור אנחנו מעדיפים אלפי יהודים חפים מפשע לעקור

nooshP

New member
אוהו, בטח יש לכם הרבה זמן בחיים

אם כתבת את כל זה...טוב ברור, הפלסטינאי בינתיים עובד בשמש תמורת 5 שקלים לשעה ומעבד את השדה שלכם... מתי תספיקו למדוד את כל מדי האסירים מאושוויץ אם כל היום רק תכתבו "שירה"? מתי תספיקו לקרוא לחיילים נאצים ולדרוס אותם? מתי תספיקו לשים טלאי על החזה ולכתוב מספר על היד? באמת, כדאי שתכלכלו בתבונה יותר את הזמן שלכם.....לא תספיקו לעשות את המלחמה שאתם רוצים בקצב הזה!

מספר דברים

א. לא אני כתבתי את זה ב. כל ההאשמות שכתבת מלבד אחת שתופיע באות הבאה הם האשמות על אולי חמישים קיצונים מפגרים שעושים את זה. הבעיה היא שהתשקורת(זו לא טעות) צמאה לדם ולכן היא מפרסמת דווקא את המיעוט הקטן הזה ולא על איך בהפגנה בכפר מימון לא היתה אלימות וכולם שרו שהם אוהבים את צה"ל וצעקנו(בקצב) "חייל, שוטר, אני אוהב אותך" וכו' פשוט כי זה משעמם אני הייתי בהפגנה ולכן אני לא יכול לדעת מה ראו בטלוויזיה אבל אני בטוח שהתמקדו בחמישה אנשים שעמדו בשער ורבו עם חיילים במקום ב15,000 אנשים ששרו ורקדו ברחבה ג. עובדים פלסטינאים לא עובדים בהתנחלויות בתור עקרון וחוץ מזה עם הניצול (שקיים בעיקר אצל השמאלנים, אני לא יכול להגיד רק) של העובדים הזרים אין לכם מה לדבר ד. אני באמת לא הייתי בשואה ולכן אני לא משווה אבל דעי לך שבגוש קטיף חיים אנשים ניצולי שואה שגם פונו מימית והם אלה שהתחילו עם הטלאים ועם המספרים אז אל תאשימו אותם בזילות

nooshP

New member
אני אאשים בזילות כי זה זילות. נקודה

ואם אתה לא חושב שזה זילות אז אין לך מושג מה קרה שם. כדאי שתלך לבקר בטרבלינקה, לראות את המשרפות המקוריות שעדיין נשארו שם, עם אפשר של אנשים בתוכם. את האצטדיון הענק שנבנה שם שמלא באפר של יהודים. אולי אז תבין מה זה שואה. ואם אתם לא משתלטים על הקיצוניים שלכם, אז זאת בעיה שלכם. אם זה באמת היה רק 50, הייתם יכולים להתלט עליהם. אבל אני לא חושבת שאתם באמת רוצים. מאוד נוח להאשים את הקיצוניים, זה גם מה שעשיתם ב- 1995 , לא? והיה כאן חייל שהפלוגה שלו הייתה בכפר מימון וסיפר על כל האלימות שהייתה שם. אז אולי זה לא כולם, אבל אלימות לא הייתה צריכה להיות שם ואפילו אדם אחד לא היה צריך להיות אלים. אם אתם יודעים שאתם לא יכולים להתלט על הקיצוניים שלכם, אל תצאו להפגנות.

כנראה שאת לא קוראת מה שכתבתי

אני לא מתווכח עם אדם שלא מקשים קראי שוב ותקני את עצמך

nooshP

New member
קראתי, אתה כנראה לא קראת את

מה שאני כתבתי. זה שניצולי שואה עושים את זה לא הופך את זה לבסדר. יש יותר מידי ניצולי שואה שנפגעים מההתנהגות הזאת, ולכן אסור לעשות את זה.

לא התייחסת לעובדה

שכתבתי שאני לא משווה כי לא הייתי שם רק אמרתי שלניצולי שואה מותר להשוות כי עם כל הכבוד לך אם היית במסע לפולין (שאגב האחים שלי והבני דודים שלי היו ואולי גם אני אסע פעם) לא נותן לך פרבילגיה על זה יותר מלהם

היי, את ../images/Emo26.gif

לכל אדם יש שעות פנאי בהם הוא בוחר מה לעשות, יש את האדם שיראה טלויזיה, יש את האדם שישחק במחשב, יש שיקרא ספר, יש שיטייל ויש שגם יכתוב. אני לא יכולה להאמין שגם לך אין את השעות פנאי האלה. לכל אדם יש. אז הוא בחר בזמן הזה לכתוב, מותר לו. לאנשים אסור להתפרק ע"י שירה? מותר להם. הפלסטינאי עובד בשמש כמו שהיהודי עובד בשמש, והפלסטינאי ההוא בחר מרצון לעבוד איפה שהוא עובר כמו שיהודי יבחר מרצון לעבוד איפה שהוא עובד. אני חושבת שדיי הכללת את כל ציבור המתנחלים בהמשך ההודעה שלך שנוגעת לשואה. אם את לא יודעת להפריד בין מיעוט לבין ציבור שלם זה חבל מאוד.

וחוץ מזה

הרגע הודית שכל מה שכתבתי נכון כי במקום להתייחס לתוכן התייחסת לזה שכותבים שיר משמע= אין לך תגובה על התוכן משמע= התוכן נכון

nooshP

New member
לא קראתי אף מילה מהתוכן

נראה לך שיש לי זמן בשביל זה?

nooshP

New member
נשלח לפני שסיימתי

קראתי את המשפטים הראשונים וזה הספיק לי. הדמגוגיה שלכם מאוד חוזרת על עצמה.

כינוי1982

New member
ואם עניינינו בשירים, אז בהשראת

הסמיתס אני אגיד: ביום בו הדמגוגיה שלכם תחליט להתאפס עם המציאות, תחזרו. רוצה תגובה עניינית? בבקשה: 1. אנו תומכים בעקירת אנשים מביתם תוך מתן פיצויים ויישובים חלופיים מטעמי בטחון, כלכלה, יחסי חוץ ומשפט. למעשה פרוצדורת הפקעת הקרקעות קיימת בארץ מזה שנים רבות, ומיושמת בעיקר נגד ערבים. אף אחד מכם לא פצה פה, וזאת למרות שבהפקעת קרקע - של יהודים או ערבים - הפיצוי נמוך בהרבה מזה שמקבל מפונה בתוכנית ההתנתקות. 2. 70 חברי כנסת נשלחו לגנסת על סמך מצע שהתנגד בחריפות לאבחנה בין מה שמעבר לקו הירוד לבין מה שבתוכו. לא הייתה התנגדות להתנתקות חד צדדית כי מה שהמשאל הציע היה התנתקות מתואמת. אין כאן שום בעיה: המצע האידיאולוגי של הליכוד נשמר, אלא שהתוכנית האופרטיבית השתנתה. אתם רוצים לצור פה דמוקרטיה מקרטעת שכל חודש תצטרך ללכת לבחירות אם מישהו מהניציגים ינסה להתפשר במשהו על איזו אמירה שהוא זרק לבוחר. אם עצמתם עיניים או אינכם מבינים איך דמוקרטיה עובדת, זבש"כם. ביום שבו הליכוד ישנה את מדיניותו הכלכלית או יחליט שכל התנחלות אינה חוקית, תחזור עם הטענה הזו. 3. בג"ץ קבע שזה לא שפיט ובצדק. אין כאן גניבת קולות, כאמור לעיל, ולכן אין בעיה. את התיק הפלילי השליך מזוז, ולא בג"ץ. אבל זה מעניין שזה מפריע לכם. חשבתם פעם להרהר איך אדם שנחשד בפרשת המתנות ובפרשת בר-און חברון מכהן כשר אוצר? איך מישהי שהורידה סתירה לאדם מכהנת כשרת חינוך? ואיך אדם שנמצא אחראי על טבח המוני ופסול מלכהן כשר בטחון מכהן כראש ממשלה? לאאאאאאאאא. זה זוטות זה. כי למי מכם בכלל אכפת משחיתות כל עוד אתם מקבלים הכשרת אדמה לא ישראלית חדשה. 4. אף אחד לא אמר שזה מה שיקרה. אמרו שלטווח הרחוק יש סיכוי מאד סביר שזה יקרה. מה שכן אמרו, זה שמגבול בטוח ומוגן וללא מובלעות כמו עצם בגרון לאוכלוסיה הוגנת, אפשר לחסוך הרבה הרוגים לכוחותינו ואזרחינו, וכמו כן תגובה צבאית במקרה כזה תתקבל בהרבה יותר לגיטימציה בעולם. 5. על אדמה שהיא שלנו בדין ומוכרת ע"י מועצת האו"ם אכן לא נוותר. על עצם בגרון לאוכלוסיה עויינת שכל העולם לא חושב שהיא שלנו, בהחלט נוותר, ורצוי כמה שיותר מהר. 6. צריך להשיג את צה"ל ממקומות שהם לא בתחום שיפוטה בכלל והלגיטימי בפרט של ישראל. את היהודים שהתיישבו שם צריך להחזיר לבטחונם האישי וכדי למנוע חיכוכים ונזק מתמשך עם האוכלוסיה המקומית, וגם למנוע השלכות משפטיות שיכולות להיות לכך לישראל אם יתפתח שם עימות. 7. אף אחד לא אמר את זה. ההתנתקות צריכה להיעשות כי היא תיעשה ממילא יום אחד. זה לא המכשול היחיד לשלום, אבל זה אחד מהם. וכרגע זה מעצבן - ולא שלא בצדק - את בעלות הברית שלנו, וגם את הפלסטינים. 8. אין פתרון צבאי לטרור בהיעדר רשות מוסמכת שאחראית לעקור אותו. כשיש רשות מוסמכת - מדינה פלסטינית או רשות פלסטינית - יש למי לנתב את האחריות. 9. חבל לי לנפץ לך את האשליות, אבל כדי להגן על מובלעת כמו נצרים או גוש קטיף חיילינו צריכים לדרוך ברצועה. אם נסוג חזרה לגבול הקו הירוק, הם לא. 10. קודם כל לא בכל חלק ניתן להתיישב. העובדה ששישית מאוכלסת (אם זה נכון בכלל) לא אומר שאפשר להתיישב בשאר משיקולי תוכניות מתאר, איכות סביבה, סוג האדמה וכו'. ואגב, לא נראה לי שהם יכולים להקים להם התיישבות חדשה ללא אישור המפקד הצבאי. ובכל מקרה אשקלון היא שלנו. לא מאמין? בדוק את החלטת האו"ם הקוראת לסגת לגבולות 67. אף אחד לא מצפה שתסוג מאשקלון. 11. שיעברו כמה שהן רוצות בתוך הרצועה. ברגע שיבצעו פעולת טרור הרשות תהיה אחראית וגם תשא בתוצאות אם זה ימצא יעיל. כיום השריצה שלנו שם לא מועילה לנו בכלום בכל מקרה, כפי שמלמדים אברי חיילנו המפוזרים בציר פילדלפי ומטחי הקאסמים. 12. הכיבוש נמשך כי כוחות צה"ל ממשיכים לשרוץ שם, לבצע מעצרים ותקיפות אוויריות, לרשות אסור להקים צבא משלה, לישראל שליטה מלאה על דרכי התחבורה - כולל בים ובאוויר. כניסה ויציאה משם תלויה בישראל. אז כן, זה כיבוש. 13. ואם לסבתא שלי היו גלגלים. אבל אין לה. האו"ם והעולם מאפשר לך לחיות בגבולות בטוחים. זה לא שלוקחים ממך הכל. והיות שגוש קטיף אינו גבול בטוח - אפילו אין לו רצף טריטוריאלי אם ישראל - אין שום טעם להמשיך לריב עליו. על עצם קיומה של מדינת ישראל - יש. 14. סיפוח השטחים כולם יחוייב בסוף אם לא נחזיר אותם, כי אי אפשר להמשיך עם האפרטהייד שנותר בשטחים בין יהודים ללא יהודים. השתחררות מהשטחים תשחרר את ישראל מהצורך לספח אותם. 15. הצבא מבצע פעולות שטור בקרב האוכלוסיה הפלסטינית בשטחי B ו-C אבל זה לא הפריע לכם מעולם. יעוד הצבא הוא לא להגן על קרוונים ואנטנה, זה הפריע לכם פעם? יעוד הצבא הוא לא לכלכל משטר קולוניאלי, זה הפריע לכם פעם? לא! למה שזה יפריע? זה רק קשקשת של שמאלנים. רציתם לגור מחוץ לגבולות ישראל? אין בעיה: משטרת ישראל יכולה לפעול רק בתחומה המדינה. מחוץ לה - הצבא. מה אתם יודעים, מסתבר שלא הכל מושלם בחיים בנווה דקלים. ולגבי לותר קינג - הוא היה מוכרז כעובר על החוק אם היה עובר על החוק. רק שלו לא אשרו צעדות מטעמים גזעניים. לכם לא אשרו צעדה כי סרבתם למסור את דרך הפיזור שלה, ולא לחינם - כי רציתם לפרוץ לשטח צבאי סגור ולסכל במו ידיכם את ההליך הדמוקרטי. זוכר שאשרו לכם להפגין מול הכנסת? מול ביהמ"ש בכיכר רבין? לא, למה שתזכור. אתה רוצה להיות לותר קינג. ללותר קינג, אגב, היה אכפת מאפרטהייד גזעני. 16. התקשורת דווקא עוסקת בזה, כל בעל טור ימני וכל אורח ימני באולפן מזמר את זה. אבל אתם רוצים לאחוז בחבל משתי קצוותיו: גם לצרוח מלאו הגרון וגם להגיד שלא שומעים אתכם. הפרובוקציות שלכם והספינים שלכם הם בקנה מידה מספיק גדול וגורמים לנזק מספיק גדול ומלמדים על בעיה מספיק חמורה אצלכם בהבנת גבולות חופש הביטוי והמחאה כדי שזה יצדיק התמקדות בהם. חבל רק שאתם לא רואים את זה. מקווה שקבלת את התשובה העניינית שלך. לא שאני חושב שזה יפריע לך להמשיך.

למעלה