לקרוא להפיץ ולהגיע

לקרוא להפיץ ולהגיע

השמאלנים מתכננים הפגנה בחברון ביום רביעי הבא (אסרו חג של סוכות) אנחנו בעז"ה נגיע ונפגין מולם (כמובן שנהיה יותר) נראה להם מי הצודק כולם מגיעים. נסו לברר פרטים נוספים במהלך השבוע (אולי נשלח עוד פרטים מאוחר יותר) כדי לקבל מידע מדויק על המיקום והזמן נ"ב שילחו לכל הרשימת תפוצה גם אם אתם לא באים

השעה היא 15:00

המיקום עוד לא ידוע לי דרך אגב- אין לי בעיה לפרסם את זה גם בשביל השמאלנים אני בטוח שהם לא יגיעו

12בומבה

New member
אם זה באמת רציני,

אז תתקשר לחמ"ל יש"ע (גם אם ישכעס עליהם) שיארגנו מסודר. אתה יכול גם דרך המטה המשותף.(אם אתה צריך מספרים-תגיד לי).

הם בטח יודעים על זה

אבל הם לא יכולים לארגן כי הם ארגון ממשלתי מה שחשוב זה להפיץ ואם אתה רוצה תתקשר אליהם אני רק מפיץ את זה אני לא מארגן

אני לא חושב

שע"י הפגנה נגדית תוכיחו "מי צודק", אולי רק "מי צועק יותר חזק".

נוכיח מי באמת חשובה לו המדינה

ובאמת רוצה את טובתה ולכן הוא יוצא לרחוב ולכן יש 350000 בהפגנת ימין ו2000 (בקושי, כולל מאבטחים וצלמים) בהפגנת שמאל. נוכיח מי האנשים הפועלים במדינה ומי האנשים שיושבים מול הטלוויזיה כל היום. דרך אגב תראו שהמתנחלים מסתדרים עם ערבים הרבה יותר טוב מהמאלנים לערבים יש כבוד למתנחלים

KsE

New member
מי שבאמת חשובה לו המדינה

יישאר בבית כי לא אכפת לו מהפגנות. ואגב אכפת לך מהמדינה או מא"י? או משניהן באותה מידה?

KsE

New member
תגידי לי את

האם למישהו יהיה אכפת מההפגנה הזאת. יהיה מזל אם זה יקבל איזו כותרת בחדשות. וגם אם "כולנו" ניצא מהבית ונפגין (לא משנה שמאל או ימין) את חושבת שזה ישפיע בהרבה על קבלת ההחלטות במדינה?

שתיהם

המדינה חשובה לי בגלל הערך של כלל ישראל כי אני מאמין שכל עם ישראל הוא עם אחד וחשוב שיהיה מאוחד וחוץ מזה המדינה היא כלי בשביל ארץ ישראל שהיא גם אחד מהערכים

הממממממ......

אפשר גם לומר, שמי שאיכפת לו מהמדינה יישאר בעבודה, ירוויח את כספו ויתמוך במדינה ע"י תשלום מס הכנסה, ע"י פיתוח וחיזוק שוק העבודה, ע"י השקעת הכסף שהרוויח במכולת בה יקנה מוצרים, בהיכל התרבות או איצטדיון לשם יילך לבלות, ועוד. אותו אדם שקט וממוצע, שלא הלך להפגנה, עשה למען המדינה יותר מאשר אלפי צעקנים. שלא לדבר על כך שהוא גם מימן את ההתנחלויות ואת הצה"ל ששמר עליהם.
בכל אופן, בהצלחה עם הפגנה מספר 122359, ספר לנו איך היה ומה זה שינה.

למה אתה חושב שאנחנו לא משלמים?

אנחנו משלמים מיסים בדיוק כמוך אבל אתה (אני לא מדבר עליך אלא על שכמותך) רק מקטר ואומר "המצב נורא ואיום" וברגע שאתה שומע איזו הצעה של מומחה שטוען שככה יהיה שלום, ולך לא יקרה כלום מזה, אתה מסכים . לעומת זאת אנחנו שזה כן נוגע לנו (ואני גר בפ"ת) מנסים לשנות ולהאיר את עינכם באסון שתגרום ה"תוכנית" הזאת

לא אמרתי שאתה לא משלם

פשוט הצעתי עוד זווית ראיה, כי קבעת שרק ע"י ההפגנה מביעים איכפתיות. אני רמזתי שקיים "הרוב הדומם" שממשיך לנהל את חייו עד כמה שיכול, מממן את כל הצעקנים מכיסו ועושה מילואים כדי להגן עליהם. הרוב הזה מחזיק, מתחזק ומממן את המדינה. אתה גם לא "מאיר" את עיניי, אתה רק מציג את הדעה שלך, את האמת הפרטית שלך. הדעה שלי היא שהתכנית לא הייתה אסון. ושוב, זאת רק דעה שלי, זאת לא איזו אמת מוחלטת, ואני לא כופה את האמת שלי על אף אחד.

Rotema3

New member
אבל,

הרוב הדומם, משלם, זה נכון. הרוב הלא דומם-גם משלם וגם מפגין. לאן המאזניים נוטות?

זה די ברור...

הרוב שמשלם ומוכן גם לתת מהזמן שלו לא רק לחיות תחיים הרגילים שלו. זה שכל החברים שלי עבדו בחופש ויכולים ללמוד נהיגה ולי אין כסף כי אני הייתי בחומש בלי להרויח כסף כמו כולם זה די דופק אותי אבל אני מוכן לתת את זה למה שיעזור למדינה. בניגוד אליך אלכס, שממשיך תחיים הרגילים שלו.

אנא ממך

אני לא אוהב התבטאויות דרמטיות כמו "בניגוד אליך, אלכס". אני לא מתכוון להרגיש בושה או אשמה על אורח החיים שלי ואני לא מתכוון להצטדק עליו. אתה לא יודע מה אני עושה בחיי היומיום, אז אנא, לחסוך ממני את הדרמטיות הזולה.

למעלה