אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים
ומה חדש בזה???
זה נכון שיש הרבה ילדים עזובים בעולם, שהוריהם לא שמים
עליהם. מסכימה שבלתי אפשרי לקשר בין ילד עזוב לילד מקושר להורה - במקרה זה, לצערי זה בדיוק כך
מה שהרתיח אותי בכתבה זו, זה השיוך שלנו הרווקות שמשתמשות בבנק הזרע , ואת הזוגות שסובלים מאי פוריות. למה שלא יעשו מחקר על הורים לילדים אחרי טיפולים, מול הורים שמשריצים ילדים כמו פירורי לחם
זה בדיוק הויכוח שהיה לי בפורום להתמכרויות, על חוסר ההגיון, של נרקומנית היולדת ילד לחיי קריז בשעותיו ואף ימיו הראשונים. אין צדק בעולם, ועכשיו עוד עושים עליו תוכנית טלוויזיה, רק שמראים רק צד אחד של המטבע.
יש לי שכנה - אם ל-3 ילדים - מסוג המשריצות האלו
בקיצור,,,כל מה שמעניין את אותה אחת, זה בית נטול אבק סטייל בית מרקחת, הפן שיושיב שיערה אחר שיערה על ראשה, במין מסדר המפקד ולבוש בצו האופנה ממורק בצבעי טמבור. ילדיה, מעולם לא הורשו להביא חברים הביתה - שומו שמים, זה לא מתאים לבתי מרקחת. הם (ילדיה) מדלגים משטיח לשטיח, וחס וחילה לא לנגוע בבלטות. ואני שומעת את הלמות הקפיצות מאחר ואני ממוקמת בדיוק מלמטה. בטיולים שנתיים, ילדיה מעולם לא היו נוכחים כי,,,,, א. זה עולה כסף ב. הבת הגדולה צריכה לשמור על אחיה הקטנים. וזה לאחר שהאם נוסעת לחול לבד בין פעמים ל-3 פעמים בשנה, ובזמן שהחברים לכיתה של הבת הגדולה מטילים להנהתם ברחבי הארץ, אימה מטיילת ברחבי הקניונים - נו שוין. לא צינתי ששלושת הילדים ישנים במיטה אחת מאחר וריבוי מיטות זה סתם בלאגן - ילדה בת 17 + ילדה בת 14 + ילד בן 5 מיותר לציין מה גרוע בסיטואציה שכזו נכון????. בקיצורררר,,,,,,יש לי עוד מלא השוואות וסיפורים לכאן או לכאן על משפחות שאני מכירה באופן אישי. אז לעשות כזו כתבה ולהכליל את סך האמהות במיקשה אחת - שמו שמים סדום ואמורה.