לקרוא,,,להתרגז,,,ולחוות דעת,,,

TWEETY =^.^=

New member
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

ומה חדש בזה???
זה נכון שיש הרבה ילדים עזובים בעולם, שהוריהם לא שמים
עליהם. מסכימה שבלתי אפשרי לקשר בין ילד עזוב לילד מקושר להורה - במקרה זה, לצערי זה בדיוק כך
מה שהרתיח אותי בכתבה זו, זה השיוך שלנו הרווקות שמשתמשות בבנק הזרע , ואת הזוגות שסובלים מאי פוריות. למה שלא יעשו מחקר על הורים לילדים אחרי טיפולים, מול הורים שמשריצים ילדים כמו פירורי לחם
זה בדיוק הויכוח שהיה לי בפורום להתמכרויות, על חוסר ההגיון, של נרקומנית היולדת ילד לחיי קריז בשעותיו ואף ימיו הראשונים. אין צדק בעולם, ועכשיו עוד עושים עליו תוכנית טלוויזיה, רק שמראים רק צד אחד של המטבע.
יש לי שכנה - אם ל-3 ילדים - מסוג המשריצות האלו
בקיצור,,,כל מה שמעניין את אותה אחת, זה בית נטול אבק סטייל בית מרקחת, הפן שיושיב שיערה אחר שיערה על ראשה, במין מסדר המפקד ולבוש בצו האופנה ממורק בצבעי טמבור. ילדיה, מעולם לא הורשו להביא חברים הביתה - שומו שמים, זה לא מתאים לבתי מרקחת. הם (ילדיה) מדלגים משטיח לשטיח, וחס וחילה לא לנגוע בבלטות. ואני שומעת את הלמות הקפיצות מאחר ואני ממוקמת בדיוק מלמטה. בטיולים שנתיים, ילדיה מעולם לא היו נוכחים כי,,,,, א. זה עולה כסף ב. הבת הגדולה צריכה לשמור על אחיה הקטנים. וזה לאחר שהאם נוסעת לחול לבד בין פעמים ל-3 פעמים בשנה, ובזמן שהחברים לכיתה של הבת הגדולה מטילים להנהתם ברחבי הארץ, אימה מטיילת ברחבי הקניונים - נו שוין. לא צינתי ששלושת הילדים ישנים במיטה אחת מאחר וריבוי מיטות זה סתם בלאגן - ילדה בת 17 + ילדה בת 14 + ילד בן 5 מיותר לציין מה גרוע בסיטואציה שכזו נכון????. בקיצורררר,,,,,,יש לי עוד מלא השוואות וסיפורים לכאן או לכאן על משפחות שאני מכירה באופן אישי. אז לעשות כזו כתבה ולהכליל את סך האמהות במיקשה אחת - שמו שמים סדום ואמורה.

יפעת 7

New member
אני לגמרי מסכימה

אולי מאמץ של שנים כדי להביא ילד לעולם, לא מבטיח אידיליה אח"כ מבחינת כישורי הורות ובשלות, אבל אין ספק שזה עוזר מכיוון שיש אפשרות לעבור הכנה והתלבטות עם כל הנושא של הבאת ילד לעולם ולא להפוך את זה לעוד סממן של חיי נישואין סטנדרטיים. כאשר יולדים את הילד הראשון כי מגיעים לגיל או למצב שכבר מצופה מאיתנו, את השני כדי שהראשון לא יהיה לבד וכך הלאה אז בהחלט המיקוד שלנו בעצמנו הופך למכשול מתיפקוד תקין כהורה. אני חושבת שאין הבדל בין אם מדובר במסגרת משפחתית סטנדרטית או במסגרות של חד הוריות למיניהן אם אנו זוכרים שילד הוא לא רק דבר שנועד לספק אותנו אלא נשמה שיש לה קיום וצרכים וזכות להיות מוקד של החיים שלנו אז הבחירה להביא ילד לעולם באה ממקום נקי והסיכוי להורות מוצלחת גדול. דרך אגב מאז שפניתי לראשונה בפורום נפגשתי כבר עם שני גברים לצורך חוזה הורות ובאופן מוזר אני במקום שבו אני אמורה לבחור, הלינק לפורום הורות אחרת עזר לי מאד , תודה

אושרת@@

New member
אני חושבת שאם לא הילדה שלי

היתי מאוד מתייאשת להביא את השני,,,,,,,, רק השאלות שלה אםא למה אין לי אח ואמא למה לזאת יש שלושה ילדים ואמא נכון גם לך יהיה תינוק בבטן ואמא יש לי תינוק בבטן (שמה בובה בבטן) ואמא מתי יהיה לך תינוק בבטן וכו´ וכו´ רק השאלות שלה עוזרות לי להמשיך להיות חזקה ולהמשיך בטיפולים!!!! לפני כחצי שנה הגעתי למסקנה (אחרי שהייתי בטוחה שאהיה בהריון מהטיפול הזה וכמובן הוא נכשל) שזהו יש לי ילדה אחת ולא צריך עוד אין לי כח לכל הטיפולים האלו עד שהיא התחילה עם כל השאלות שלה,,,, ואז אמרתי שאין ברירה חייבים לנסות שוב אז הענין הזה שלהביא עוד ילד כדי שהראשון לא ישאר לבד די ברור,,, לי לפחות מקווה שהבחירה שלך תהיה מוצלחת

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo45.gif בכייפפפפ יפעת ../images/Emo9.gif

מחזיקה לך אצבעות, שתמצאי את האבא הכי הכי הכי בעולם שאפשר

אושרת אני לא ממש מבין את השיכות ../images/Emo98.gif

הכתבה מדברת על הורים מסוימים הקיימים אצלנו בחברה הישראלית ו זה לא שאני מסכים עם זה אלא להיפך אבל אם תיסתכלי קצת מיסביב תיראי ש הכתבה בגדול צודקת אבלאני בטוח ש הכתבה הספציפית הזאת לא מכוונת אל הציבור שאנחנו מכירים הנשים והגברים ש סובלים מבעיות פוריות לומדים להעריך את האוצר שנופל לידיהם כל תהליך הסבל של הטיפולים מכשיר אותנו לפי דעתי להיות הורים טובים יותר וזה לא שאני אומר שלא הינו יכולים להיות הורים טובים גם בלי הטיפולים אבל כל דבר שמושג בעבודה קשה ו בכאבים מרובים ובסבל נפשי ופיזי אנחנו לומדים להעריך אותו יותר לפי אייך שאני רואה את הכתבה הזאת היא מדברת בעיקר אל ציבור הנשים ש רק מריחות גבר וכבר ניכנסות להיריון
זאת דעתי ולכן אני לא מיתעצבן כי מה לעשות אנחנו חיים במדינה שאמא מסוגלת לישכוח את התינוק שלה באוטו כ ש היא בקניות אז מה זה אומר עלינו המחייך

אושרת@@

New member
מקודם יצאתי להפסקת סיגריה כך שיכולת

לקרוא את הכתבה שוב ולא במהירות,,, מה שמעצבן בכתבה הוא הענין שמכללים דבר נוסף, לדעתי אין מה לעשות בגלל צורת החיים שבה אנו חיים ז"א עבודה 8 שעות, לא נשאר הרבה זמן להיות עם הילדים,,, ואני מאוד מבינה את האמהות שאין להם כוח/סבלנות להיות בבית עם הילדים,,,אחרי יום עבודה כ"כ מפרך וכל העבודות שיש לעשות בבית (כביסות, בישולים, ניקיונות מקלחות וכו´ וכו´) למי יש כח לשמוע ילד צרחן??? וזה נשמע מגעיל אני יודעת אבל מנסה להסתכל מנקודת מבט של אמא כזאת,,,, אולי בגלל שהיה לי כ"כ קשה להביא את הילדה שלי אני משקיעה בה המוןןןןןן אבל לא אשקר ואגיד שתמיד יש לי סבלנות לילדה שלי כי זה מממממש לא נכון יש לי הרבה ימים שפשוט אין לי כח לכלום אז אני נותנת לה לראות טלוויזיה כמה שהיא רוצה (לא שהיא רוצה הרבה(-\) שלא נדבר על זה שעכשיו כשאני שוב בטיפולים אז ממממממממממש אין לי כח או סבלנות לכלום,,, בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שזאת לדעתי טעות רצינית לחשוב שאנשים מביאים ילדים בגלל שצריך וככה כתוב בספרים אנשים מביאים ילדים בגלל שהם רוצים להביא ילדים ואין מה לעשות שהחיים מכתיבים לנו זהו מקווה שהבהרתי את עמדתי כראוי

TWEETY =^.^=

New member
זהו מחייך, שזה לא מדוייק

הכתבה מדברת גם על טיפולי הפריה וגם על בנק הזרע "לכל דורשת" (מילים שלהם) וזה מה שמקומם. זה שיש הורים כאלה והמוןןןןן זה נכון, ולהוסיף אותנו הרווקות ואת הזוגות שסובלים מאי פריום תחת מקשה אחת, זה ממש לא לעניין. מעבר לכך שחוץ מזוגות עם בעיות והרווקות, יש עוד המון הורים נפלאים ויש גם שלא. אותי פשוט מרגיזה ההכללה הגורפת.

אושרת@@

New member
מאוד מעצבן אפשר לחשוב שאנחנו קמים

בבוקר ואומרים טוב היום הולכים לבנק הזרע לעשות קניות או לעשות הפריה כי סתם ככה בא לי,,,,,

TWEETY =^.^=

New member
אהההה,,,,,מה זה לא ככה????../images/Emo8.gif

פכככככ ואני לתומי חשבתי
סתאםםםםם התוכנית צריכה להיות היום לא?? או שהייתה כבר

אושרת@@

New member
יא גנובית אחת זה היה אתמול ../images/Emo4.gif

אבל בטח יהיו שידורים חוזרים

למעלה