לקרוא, לניילן , ולהדביק לכידון

yosefrat

New member
לקרוא, לניילן , ולהדביק לכידון

ברכה לחסר אוטו 2 רוכב אופניים יקר! מי ייתן שלא יגנבו לך את האופניים, שלא ייגמר לך האוויר ותאבד את המשאבה, שתיסע בזהירות ותיזהר על זקנות בדרך, שלא יסתבכו לך המכנסיים המתרחבים בגלגלי השיניים ויוכתמו בשחור. מי ייתן שלא ירדפו אחריך כלבי ענק בנביחות אין קץ. מי ייתן שלא תזיע כמו חמור בדרך, שהקסדה לא תהרוס לך את התסרוקת עד שיהיה לך לוק של מטומטם. מי ייתן שנהגים לא יקללו אותך ולא יתייחסו אליך כמו לברחש עם גלגלים, ואם כבר יקללו, שלא תתגשמנה הקללות. שתצא בשלום ותחזור בשלום אמן. מתוך הטור של קובי אוז סופשבוע של מעריב

alonaski

New member
מההההההה????????? ../images/Emo5.gif

מי יתן וכל חיי ירדפו אחרי כלבים!!!!!
ורק כלבים!!!!
ומכל הסוגים!!!! גם גדולים, גם קטנים, פרוותיים, מכל הצבעים...
(למה הם תמיד רוכבים אחרי אחרים פה בפורום?!!?...
מה איתי?!?!!?!!!
)

ואחרי דודי (בדוי )הם רדפו ../images/Emo5.gif

דודי (שם בדוי) התחרה כל השנה בסבב גביע המדינה כשהוא צמוד בדירוג למושיקו(גם כן בדוי). לקראת תחרות הר אדר הוא יצא להכרת מסלול , תוך כדי רכיבה עבר ליד איש עם שני כלבים - דודי(בדוי כנ"ל) האיט בחשש ואז אמר לו האיש "תעבור אל תפחד הם כלבים טובים..." והוא עבר והכלב שם לו ביס ברגל..... הלך הגביע והלכה התחרות
כמו בני האדם גם הכלבים חלקם נובחים וחלקם גם נושכים.....וחלקם גם וגם.... המקרה אמיתי לגמרי

yosefrat

New member
מי שרוצה שירדפו אחריו כלבים

שיצטרף אלי ונראה כמה מהר הוא נוסע

alonaski

New member
אני!!!! ../images/Emo24.gif אני!!! ../images/Emo24.gif אני!

תגיד יום, שעה ומקום אני מגיעה!

XCrider

New member
גם אני מכיר מישהו שכלב הוריד לו

חתיכה מהרגל...(והבעלים המשיך לשבת במרפסת ולשתות קפה בנחת...
נדמה לי שזה קרה באבו-גוש. אז עד שזה לא קורה לך אתה שאנן, אח"כ פרנואיד...
ותתחדשי על האופניים!

alonaski

New member
ולי יש צרור סיפורים אחר...

שעלילותיו הם אנשים תמימים שאנשים אחרים עשו להם כאלה נזקים גופניים, נפשיים וכספיים... שעד היום הם לא הצליחו לחזור לעצמם בזכות אותם אנשים רעים ומרושעים!!! עזוב, אני לא צריכה לספר מהסיפורים שאני מכירה - תפתחו עיתון מחר - כל יום העיתונים שלנו מלאים בסיפורי רצח, אונס, גניבה, מירמה, הרג = מעשים שנגרמים ע"י אנשים לאנשים!!!! לפי עניות דעתי (טרם ערכתי סטטיסטיקה מסודרת בעניין) = יש הרבה יותר מקרים כואבים והרסניים שנעשו בידי אנשים מאשר ע"י כלבים!!! אז בפעם הבאה כשאתם רוכבים עם אופני הכביש הדקיקים שלכם על הכביש - תזכרו את כל ה"נהגים-הטובים-זה-בסדר"... (=על משקל: "הוא כלב טוב, זה בסדר") וסעו בזהירות!!
כנ"ל - לגבי אותן הפעמים שאתם חוצים כבישים, או נוזעים באטוטובוס או יושבים בבית קפה/מסעדה בחיפה, תל אביב, נתניה ירושלים או כל מקום אחר... ויש לי עוד "סל" מלא אזהרות עבורכם במגע קרוב עם בעלי חיים מסוג האדם!
(אבל אחסוך מכם!....
יש לי הרגשה שהבהרתי הייטב את הנקודה שלי!) שבוע טוב נעים, בטוח ובריא לכולנו!

רובן Z

New member
אז מה את אומרת ?

שבעלי הכלבים צריכים לשחרר אותם חופשי ? אני מקווה שאת לא חושבת כך. אני ננשכתי תוך כדי הרכיבה ע"י כלב...זה לא היה כיף בכלל. והכלב הזה נראה "מה זה חמוד", ובעליו הלכו לידו בטיול בוקר, אבל בגלל שהוא כזה חמוד ולא מזיק, הם לא קשרו אותו ברצועה. עכשיו השאלה מה עדיף, כיף של הבעלים שהכלב שלהם רץ לידם חופשי ומאושר, או שלמות הרגל שלי? אז אני לא אבעט או אכה בשום כלב, אבל בהחלט נמנע מלהכנס ברכיבה לכפרים\מושבים או מקומות פוטנציאליים בהם יש כלבים חופשיים. שנהיה בריאים ושכל אחד יעשה את המקסימום שהוא יכול ע"מ לא להפריע לזולת רובן

alonaski

New member
מה שאני אומרת...

שאחת לכמה זמן עולה פה איזו הודעה בעניין כלבים ששמה את כל הכלבים הפוטנציאלים באור מאוד לא נכון - כחיות אכזריות משחרות לטרף או להרס/פגע בבני אדם!!!
רוצה דוגמא: הנה - אני מגדלת בבית 4 כלבים! מעולם לא נשכו אף אחד!!! ואני כבר בערך 6-7 שנים אתם יחד!!! דוגמא נוספת - כמעט כל חיי גדלתי עם כלבים - ומעולם הכלבים שלי לא נשכו אף אחד! עוד דוגמא? - מכירה עוד כמה אנשים עם כלבים - שהכלבים שלהם מעולם לא נשכו אף אחד!!!... וכך הלאה וכך הלאה... מה שאני אומרת - שיש הרבה יותר בני אדם שמסתובבים בקרבנו שהם הרסניים או פוטנציאלים לפגיעה בנו באופן הרבה יותר קריטי ואכזרי מאשר הסיכוי להתקל בכלב שכזה... לכן - קודם כל - הזהרו מבני האדם שסביבכם!!! - הרבה יותר הגיוני, נכון ובטוח!!!
זה בערך, על רגל אחת - מה שאני אומרת!

alonaski

New member
שאלה מצויינת! ../images/Emo45.gif

בוא תעבור איתי לפורום "סקס אחר" ואענה לך שם!

XCrider

New member
../images/Emo61.gif מזל שהתחלת להשתמש

בקסדת... פול פייס !!!...
זה נותן לי רעיון לשימושים נוספים לציוד רכיבה: מגיני רגליים נגד נשיכות כלבים וקסדת פול-פייס נגד נשיכות אנשים...

yoffer

New member
נכון מאוד../images/Emo70.gif

כלבים רודפים בדרך כלל מאלו שבורחים מהם, כמו שנאמר "אם הוא בורח כבראה שיש לו סיבה טובה", אז יאלהאווו! האווו! בואו נרדוף אחריהם!. עכשיו ברצינות מה שמעניין בדרך כלל כלבים זה מה שמסתובב, גלגלים, פדלים וכו, אז במקום לברוח צריך לעצור ללכת בניחותה, ואז ברוב המקרים הנביחות יהפכו לקיקוש זנב ואולי אפילו תזכו ללטף אותו\תם

XCrider

New member
היטב היטב הבהרת את הנקודה שלך...

והאמת שאת די צודקת לגבי החיה המהלכת על שנים. אבל זה אומר שההולכים על ארבע צדיקים ???... כנראה שיותר מאיתנו...

משונה קצת שאת אומרת את זה...

חמש דקות רכיבה מהכלביה בהרצליה, יש "אתר כלבים" משובח. אני יכול לקשר אותך עם מדריכה מוסמכת לתיאום ביקור. אין הרבה סיכוי שתתאכזבי.

דפי מור

New member
הם לא מספיקים לרדוף אחרייך ../images/Emo107.gif

לפני שהם בכלל שמים
שאת שם... את כבר רצה אחריהם

alonaski

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחח... גדול!!!!!!!!!!! גדולה!!!!!!!!!
זה פשוט... כ"כ נכון!!!
עלית עלי!!!

RavkatRafi

New member
מזכירלי...אלונה וכלבים

לפני כמה חודשים דיוושתי איזה בוקר בשדות בין הרצליה ונתניה. כשהגעתי אל איזור הבית חולים (יש איזה בי"ח קטן מאחורי בני ציון וחרוצים), התקיפו אותי רביעיית כלבים כנעניים שכנראה שייכים לתאילנדים שמתגוררים שם באיזה צריף. נזכרתי במה שאלונה בלונה לימדה אותי וניסיתי להיות נחמד אליהם : הורדתי את המשקפיים, התכופפתי וקראתי להם. באמת עבד, הם הסתכלו עליי כמו על משוגע והתרחקו. שמח וטוב לב עליתי שוב על האופניים והתחלתי לדווש...והם שוב התנפלו. ירדתי מהאופניים, הורדתי את המשקפי שמש וכו'. ככה 3 או 4 פעמים עד שנמאס והמשכתי לדווש. הם נתנו לי משמר כבוד - רצו 2 מכל צד שלי וזינבו לי בשוקיים. עד שאחד מהם הצליח לנעוץ לעומק ולפצוע אותי - מה שכמובן מאד שימח אותי כי מזמן חיפשתי סיבה לקבל זריקה נגד טטנוס... הוטרינר המחוזי לקח אותם להסגר ולאחר שבועיים הודיע שכולם חיים, כך שכנראה ההחלטה שלי להימנע מזריקות נגד כלבת התבררה כסיכון מוצדק. מאז, אגב, אני רוכב עם דג מעורבב בכדורי שינה בכיס החולצה.

למעלה