לקרוא

HaDaRoSh

New member
לקרוא ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אוקי, אז יש משהו שדיי מטריד אותי [ולא רק אותי] והייתי חייבת לפתוח שירשור על זה. הפורום הזה. הוא כבר לא פורום "בלאק אייד פיז". זה כבר הפך לפורום AFI וכול השאר... כמעט כול שירשור שני מדברים פה על AFI , 30 Seconds To Mars וכול שאר הלהקות האלה. אני מבינה שבינתיים אין כ"כ מה לדבר על הבלאק אייד פיז, אבל בבקשה ממכם, תמעיטו בהודעות מסוגים כאלה. אני מרגישה שאני נכנסת לפורום אחר. נכון, לפעמים יש אחלה דאחקות, אבל כמה אפשר ? אני שוב אכתוב כול דבר שאני קוראת על אחד מחברי הלהקה כמו שעשיתי פעם, פשוט בזמן האחרון לא יצא לי כי אני מאוד עסוקה. אולי אז הפורום ישוב להיות פורום בלאק אייד פיז כמו שהוא היה אז
וכדי לשפר את המצב. אני אפתח שירשור אוף טופיק פעמיים בשבוע. כול ההודעות מהסוג שציינתי למעלה בבקשה תכניסו לשירשורי האופ טופיק. השירשור הזה לא נועד לפגוע באף אחד
אני רק רוצה לשמור על סדר
אשמח אם יהיו לכם רעיונות להפעלת הפורום או כול דבר שקשור לבלאק. תודה

HaDaRoSh

New member
דודי זה לא מצחיק ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

תהיו פעם אחת רציניים. אני באמת מתכוונת לכול מילה.

HaDaRoSh

New member
עוד מעט ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה, עד כדי כך לא רגילים לראות הדר קשוחה?

Cuttie Cat

New member
הדר...

זה ממש מוזר שאת פותחת תהודעה הזאת בדיוק היום גם אני חשבתי על זה. פורומים באים לשמש בשביל הלהקה בשביל חומר עליה וכל הזמן אני רואה שפותחים פה הודעות על להקות רוק למיניהם ודברים שממש לא קשורים... ולפי דעתי מי שרוצה לדבר על להקות רוק שילך לפורומים שקשורים לכך ולא כאן.

HaDaRoSh

New member
אז ? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גם סתיו לא פה בשביל ה BEP, גם גל פה לא בשביל ה BEP. בכול זאת, אתם בפורום BEP. דודי, ממך לא ציפיתי יחס כזה

Cuttie Cat

New member
דודינקה

מה פתאום ללכת ,תישאר! אבל פורום בלאק איד פיז זה בשביל הלהקה ולא לדבר כל היום על להקות רוק אחרות יש פורומים מיוחדים בשביל זה...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כמו שכבר אמרו פה, אני לא פה

בשביל הBEP. אע, אז סורי. אם הצפתי כאן או משו וגרמתי לפורום להיות פעיל. -.-"

HaDaRoSh

New member
סתיו. את יודעת שזה לא מה שמציק לי ../images/Emo121.gif

שהפורום פעיל. אין לי שום בעיה עם כול השאלונים שאת שמה בפורום, אבל כול הקטע עם הלהקות רוק, זה מה שמעצבן.

למעלה