לקרלו שונילל..

ילוצקה

New member
לקרלו שונילל..

דבר ראשוןן..: אני לא כל כך זוכרת מי הייתה החונכת שלי אני עכשיו חונכת חניכה אחת מזה מעצבנת!! ועוד עכשיו שתביני הם רוצים שנעשה להם תוכנית לימודית ולא משחקים ויצירותת..(אבל מי שם עליהם?! [אני לא]) דבר שני..: תזכירי לי ת'שם שלךך..[חח לא נעים ליי..:p] דבר שלישי: את באמת היית החונכת שלי?! דבר רביעי: טוב אין לי מה לכתובב.. אה כן נזכרתיי!! את מכירה את קרן?! מט'?! יאללה ביושש..:p

קודם רשמת למיכל ועכשיו את לא זוכרת

את השם שלי?XD חוצפה! איך אפשר לשכוח?! אני זוכרת את הימים שהכנו כדורי שוקולד ומרחנו דבק על חברה שלי.. איזה נוסטלגיות.. תהני? בע הלוואי יסודי. תיכון זה חרא! לחרוש לחרוש לחרוש! קוראים לי מיכל שעדין חושבת שזה בושה שאת לא זוכרת!# איזה קרן?X: בע פתחנו פה שיחהXD יאללה להת'

ילוצקה

New member
יש לך איי סי?!

כי נמאס כל הזמן לדבר ולחכות עד שתעני לתגובה אז עדיף לדבר כבר באיי סי או במסנג'ר או במה שיש לךך.. [האיי סי שלי: 315614060] את עם שיער ארוך ועם גוונים של בלונדיני כזהה?? כי אני יודעת שזה דיי חוצפה אבל ש לי זיכרון קצרר..חיחי.. אני שוכחת מהר מאודד.. אוקיי שני דברים אני יודעתת קוראים לך מיכל והיית החונכת שלי.. עזבי קרן לא חשובב..מרחנו דבק על חברה שלך?! ואת בכלל בתיכוןן?! הייתי בטוחה שאת בכיתה ט''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חשובב..אז אם יש לך איי סי אז נתתי לך אותו בהתחלה [את שלי] בקיצור אם יש לך תוסיפי אותי ואם אין לך או שיש לך מסן אז הנה:[email protected] ביושש..:p

ילוצקה

New member
למיכלל!!

את כתבת לי "תיכון חראאא!! כל הזמן לחרוש לחרוש לחרוש" ובכלל לא יכול להיות שהיית החונכת שלי אם עכשיו אני בכיתה ו' ואת בט'' לא יכול להיות שעברו רק 3 שנים אלא לפני 3 שנים הייתי בכיתה ג'!!!!!!!!!!!! אז לא יכול להיות שאת החונכת שליי..[או שבעצם כן?!] טוב בה ביי..\=

התכוונתי חטיבהX:

הייתי! ואמרתי לפני 4 שנים! כשהייתי בכיתה ה'! את פשוט לא זוכרת
לא משנה עזבי.

למעלה