לקרן

נטע20111

New member
לקרן

לא היה כל סיכוי לזכות במליון לבד ! המטרה המרכזית של הפקת 24/7 היתה להצעיד , בו זמנית ,ובמרווחי זמן , שניים לפרס : קרן-גב. קרן - נערת ישראל בדימוס,לא הצליחה למנף קריירת דוגמנות התגמול - פרס (כי היא רשומה בסוכנות של אחד המפיקים) גב- תגמול על הישרדות. והשאר - היסטוריה. צר לי על איתן שנפל לקנוניה , שרקחה ההפקה,בעוד שלו אמרו שהפורמט עוסק בזוגיות (מה שהוא באמת חיפש) הכוונה היתה להצעיד את קרן-גב. והכל - מאחורי גבו . . מדוע רדפו ,דוקא, אחריו ? כי ידעו שהוא שקט , נעים הליכות ולעולם לא יקים רעש ומהומה - ותמיד ישתדל לפתור ענינים בחדרי חדרים. ההפקה , כיוונה וציפתה למעידה של איתן כדי שאפשר יהיה לערער את דמותו : וההזדמנות הלא אקראית , היתה בדייט 24 השעות עם קרן- הוא קיבל הנחייה לעשות שיחת הסבר עם קרן ודניאל קרן - עפ"י הנחייה פתאום פתחה סגור ליבה , וחשפה "אהבה ןעניין " דניאל - בהעדר ידיעה , בהיותה היא ובכנותה - נתנה לו את ברכת הדרך ! ההפקה יצאה מנצחת - קרן הפכה לקורבן מידי איתן. בשפל של איתן - הצניחה ההפקה את גב ! בתפקיד המושיע והעוגן של קרן. כל כך אצילי הוא היה - שחשש לחבק או לנשק אותה פן תיפגע שנית !!! נו, וזה לא היה משחק עפ"י תסריט מוכתב של ההפקה ? איתן הבין את הסובב אותו - מכאן הדכדוך, העדר אנרגיה והסבל. זה לא רק בגלל הסגר והשעמום. צר לי שהפקה במקום למנף ולרומם אדם עם איכויות אופי נדירות בימינו ובמקומותינו- השתמשה בהם באופן מניפולטיבי , כדי לקדם אינטרסים זרים לפורמט שעליו התחייבה לצופים.

שרי48

Well-known member
צודקת, זאת ועוד

ההפקה והמשפחות של קרן וגב עשו ה כ ל כדי להביא לנצחונם של קרן וגב. גם איתן וגם החברים שלו היו רדומים ולא עמדו על המשמר ולא גילו את טיבם של קרן וגב. אורן ויוני וגם גב, בתמימות שגובלת בטיפשות, עזרו לזוג הנוכלים להשיג את יעדם בהצגה ובהעמדת פנים. וההפקה במעלליה ובמגמתיות, נתנה לגב וקרן את כל הצ'ופרים האפשריים, פגישות עם המשפחות והחברים, שברובן לא שודרו ולכן אין לדעת מה נאמר בהן, לופט להתבודד בו, טיסה ליוון וזכייה בכל פרס אפשרי, שלא לדבר על זמן מסך רב ומגמתי. איפה היו המשפחות של איתן, של דניאל, של אורטל? למה הם לא הקימו קול זעקה בזמן אמת ועצרו את הפארסה הזאת? ועכשו, כשאיתן ודניאל ושאר המשתתפים בתוכנית רואים את הגזילה שנעשתה מתחת לאפםבמו עיניהם, גם הם שותקים. אני מקווה שהציבור ישפוט ויעניק לאיתן ודניאל את הכבוד שמגיע להם והערכה על ההתנהגות ההגונה וההוגנת שהם הפגינו ומפגינים ומאידך, כל מי שנהג שלא ביושר, גזל ושיקר, הונה ורימה, יבוא על עונשו בעתיד, הן מידי הקהל והן מידי שמיים.

גייל 7

New member
לנטע ושרי -

שרי48

Well-known member
תיקון טעות

אורן יוני וגם בן, כמובן. פליטת קולמוס.

גייל 7

New member
שרי, אין ספק

ש"החברים" של איתן לא היו העפרונות הכי מחודדים בקלמר ... כולם עד אחד שכחו לשם מה הובאו לשם ... (מבחינתי - כל הקונצפט היה מבזה, כולל גיוס ה"יועצים" שלא פעם הופתעו והתרעמו על כך שלא עליהם הפוקוס ...) לדעתי, לא רק שלא הוכיחו חברות ולויאליות, הם הגדילו לעשות והכשילו את איתן והעניקו במו ידיהם את המליון ל"אשה האידאלית" ולפוחלץ. שלא לדבר על הימים האחרונים והקריטיים, כשאיתן ודניאל השתוקקו לממש את אהבתם והדגנרטים ירדו עליהם והכפישו אותם ודרשו שאיתן יתפנה אליהם, ישכיב אותם לישון וישיר להם שיר ערש ... אורן הכי עצבן אותי ואני במקום דניאל ואיתן לא הייתי מזדרזת לנסוע לנפוש אצלו ... שבת שלום

marillion

New member
גייל 7

שני דברים:החברים שלו לא הובאו לשם על תקן המלקקים התמידיים...בין חברים אמיתיים רצוי להביא כל נושא לדיון,אפילו אם הוא לא מוצא חן בעיניי כולם...אני לא רואה בשום מצב את אורן מתנהל בצורה כל כך מבזה כמו יוני,אין שום סיכוי. לגבי לונדון:אני רואה שתי אפשרויות 1.הזוג כן הבין שאורן צדק 2.הזוג משוכנע שאורן לא צדק,אבל מה לעשות שיש אפשרות לשלב רומנטיקה במיטבה עם הקור,הגשמים והרוחות הבילתי נסבלים של לונדון בחודש הזה ועל הדרך גם לא לשלם בית מלון הייתי מת לדעת באיזה מבצע של פעם בחיים קנה כרטיסי טיסה

שרי48

Well-known member
מריליון, אין ספק שאי אפשר לדבר

על אורן ויוני וגם לא בן - בנשימה אחת. הבעיה היא שכולם הזיקו לאיתן בסופו של דבר, כל אחד בדרכו וכל אחד מסיבותיו. אורן בחור הגון, ישר (יותר מדי, גובל בחוסר טקט) וטוב לב. הוא היחיד מבין הבנים שהתיידד עם גב, נתן לו הרגשה טובה, ואיכשהו סיפר לו פרטים שלא היו אמורים להגיע לאוזניו. וגב ידע להשתמש באורן ולסחוט ממנו מידע, במסווה של ידידות והתמסכנות. יוני- זה אכן סיפור אחר לגמרי. יוני לא פירגן לאיתן, ולא היה חבר טוב בהרבה רגעים בוילה. הוא היה טרוד בלדאוג לעצמו, לאגו שלו, לאנשים שהוא נתן להם חסות, היה עסוק בלהיעלב, ולא התאמץ לעזור לחבר - המטרה שלשמה הוא הגיע. אני במקום איתן - הייתי שוקלת שוב אם ועד כמה יוני הוא חבר טוב. מי שהכי נלחם למען איתן הוא דווקא בן, שהוא בחור באמת טוב, הוא כן ראה מה קורה ולאן נושבת הרוח, ניסה לעצור את המפולת, אך לצערינו, קולו הוא קול ענות חלושה, כשמנגד היתה ליהיא, "חברתה הטובה" של קרן, שהגנה על קרן וגב, ובן קצת הוריד ווליום כדי לא להיקרע בין חברותו עם איתן ויחסיו עם ליהיא. הוא היחיד מבין הבנים, שאמר בריש גלי שאיתן הוא הראוי לזכייה, ואז ליהיא אמרה שגם גב ראוי, והוא היה חלש מכדי להילחם על דעתו.

marillion

New member
נטע 20111

אני באמת מתנצל עם נפגעת ממשהו הנכתב על ידי אין לי ולא היו לי שום כוונות כאלה

marillion

New member
נטע

את באמת אמיתית? קשה לי עם העבדה שאישה בת 40 יכולה לבנות תסריט פורה שכזה שמתבסס על כלוםX כלום ושמבטא את המשאלות לב שלה בלבד אולי במסגרת הלא כל כך מחייבת הזאת זה לא ביג דיל,אבל בחיים אמיתיים התנהלות מהסוג הזה יכולה רק להזיק

גייל 7

New member
ולי קשה

עם העובדה שגבר בן 53 מנגח אשה על גילה, מטיף לה על התנהלותה הפרטית במסגרת זו או אחרת. אנא השאר לנו הכותבות כאן את הטיפול בהתנהלותנו. במידה ואינך מסכים עם השגותינו - כתוב עניינית ואל תערבב הטפות מוסר ונסיונות להעליב. הפורום נועד לכך שנכתוב את "הגיגינו" לגבי תוכנית טלוויזיה ומשתתפיה שחשפו את עצמם מבחירה ולא שננתח את אופיים של הכותבים כאן ונזלזל ונטיף להם. מרגע שאתה מזלזל בכותבת , אני לפחות לא יכולה להתייחס עניינית לדברייך.

klapim

New member
עדיין אתם דשים באיתן וקרן?

מה נהייה אתכם התכונית הסתיימה לפני חודשיים גלעד שליט חזר אילן גרפל חזר הולכים להפציץ את אירן ואתם בשלכם קרן היתה ככה איתן היה ככה לא נמאס לכם? אין לכם תחומי עיין אחרים? לכו לדוג לרקוד תתנדבו במדא חלס

טלומרז

New member
אז מה אתה עושה בפורום הזה?!

אין נושא יותר רלוונטי מזה לדיונים פה.

marillion

New member
גייל 7

יש מצב שאת צודקת לא הייתי צריך לארבב מסקנות אישיות עם דברים שנכתבו

marillion

New member
נטע 20111

אם את חושבת שכך התנהלו העינינים שיהיה לך לבריאות לי יש דעה אחרת על הסיבות שהובילו לכישלון הזוג אורבך-טרקאי סיבות שראיתי במו עיניי על המרקע ולא רק מתאר אותן לעצמי אולי שבוע הבא כשאחזור הביתה אפרופו,יש אומרים שאורטל סיימה במקום שני...אני ראיתי רק סקרים לא רשמיים ברשת שהראו מצב צמוד בין סולימן לזוג אורבך-טרקאי וקרן עשרות אחוזים צפונה ואת אומרת שלאולם לא היה מצב שקרן תנצח לבד...ok.

למעלה