לקרני...

PoshKale

New member
לקרני...

לגבי השתיקה שאמרת...סוג של תגובה...הנה משפט מידיד טוב שלי: ``המילה הגסה ביותר והמכתב הגס ביותר, עדיין יש בהם יותר נימוס והגינות מאשר בשתיקה.`` [ניטשה]

קרני

New member
ויש כאלו שאומרים...

שסייג לחכמה שתיקה... מה יותר נכון?! אני חושבת שהסיטואציה תחייב... והקהל העומד ממול... אנשים מפחדים לשתוק, ואני חושבת שלפעמים בשתיקה יש המון מילים, יותר ממילים... אז... תשתוק או תגיד משהו....?! הבחירה שלך... :))

naknik

New member
יש מקרים

בחיים שלי היו הרבה מאוד מקומות שבדיעבד חשבתי למה לא אמרתי כלום .. או למה לא אמרתי את זה .. או משהו אחר .. אני לא יודע.. אבל לפעמים גם אומרים יותר מדי ... אז גם זה לא טוב וגם זה לא טוב. .. אין מה לעשות זה עדיין קורא לי קצת קשה לשלוט על דברים כאלה .. כי אנשים מפרשים בצורות שונות את מה שאני אומר ... אז או שכולם לא מבינים .. (לא כל כך סביר) או שאני ממש לא ברור ... (שוב אני מרגיש כמו עוף מוזר ) נקניק

קרני

New member
תפסיק...

תפסיק לחשוב על עצמך כעוף מוזר... אתה בסך הכל חושב אחרת, נראה אחרת, מרגיש אחרת.... סתאאאאאאאאםםםםםם! בכל איש יש ייחוד מסויים... ואני כבר שמעתי שהורידו לך את הקרניים... ;-)) כך ש... סתתתאאאאאםםםםםם!!! נקי יקירי, אתה חושב את אותן המחשבות כמו כולנו, ואתה מרגיש כמו כולנו, אתה קורא לזה בצורה מסויימת, אני קוראת לזה כך, ומישהו אחר קורא לזה אחרת... כל אחד עובר חוויות בצורות שונות... ייחוד היא נקודת המפתח... אז מה אתה אומר עוף מוזר, בא לך לעשות על האש?!???.... ;-))

naknik

New member
קרנ...

קודם כל על האש יכול להיות נחמד .. אבל הבנתי שאת צמחונית .. (לא ?!?) או בדרך לשם ?? אז נעשה כמה עלי חסה וקצת שמיר ופטרוזיליה עם כמה עגבניות מטוגנות :)) ושנית עד עכשיו לא הייתי בטוח שאני חושב ומרגיש כמו כולם כי יש לי איזה סוד (אפל מאוד :) ככה שצריך להזהר:) ) אבל אם את אומרת אז טוב לדעת .. שיש בי מן האנושיות :)) ותודה ועוד דבר , נראה לי או שרק את קוראת את הכל? (אני לא כל כך מספיק לקרוא הכל .. אני משתדל אבל אין תמיד זמן לזה .. וכנראה שגם לא יהיה ..) נקניק אגב למי שכן קורא את חוץ מקרני שיבין מה שהוא רוצה וקרני אם לא הבנת אז לא נורא ... :) אני אסביר בהזדמנות ..

קרני

New member
למה?!

למה אתה תמיד צריך ``להתנצל`` בפני כל העולם ואחותו ולהגיד להם שמה שהבינו הבינו ומה שלא לא... אם לא הבינו ישאלו, אם לא ישאלו או שלא רוצים להבין או שהבינו... היי, רגע, אולי אכפת לך שאנשים יבינו? טוב, לא נכנסת לזה... :)) וכן, אני צמחונית... חשבתי שאתה לא קורא את כל ההודעות... ;-)) ובטח שאתה אנושי (גם אנשובי...?!?!?) לכל אחד יש את הסודות האפלים שלו, אותם הוא לוקח איתו (אז אולי כדאי גם לך להיזהר.... המממממ..... חיחיחיחיחיחי....:))) מה אתה אומר?!? דאהההה.... שיהיה לך מקסים איש @ @ J U

naknik

New member
רק אומר ?? דווקא צוחק .. :)

בקשר להתנצלויות לפעמים אני חושב שיש בזה מן הראוי .. ובקשר ליבינו לא יבינו .. זה בעיקר כדי לסבך את החיים :)) עכשיו אני צוחק יותר .. אנשובי האאא ?? :)) תודה לך , כל פעם מחדש (בעצם כמעט .. ) את גורמת לי להעלות חיוך ולצחוק את ממש נפלאה, לפחות לפי דעתי .. :) שיהיה לך כל טוב נקניק

קרני

New member
נקניקושון :)

מנהלים לנו דיאלוג שכזה כאילו מאחורי מסך הוילון... :)) משעשע אותי עד מאוד... אני חייבת לציין שהודעה זו הפתיעה אותי! אני מצליחה להעלות חיוך על שפתייך?!?! חשבתי שאתה קול ציני כזה שמילותיי לא מצליחות לחדור את הסיווג הביטחוני שמלווה אותך... :))) הרשה לי לציין, שזה הפתיע ואחר ההפתעה באה ההתמוגגות... :)) איזה כייף לי!!! נקניקון מחייך :))) כייף לי וכייף לי וכייף לי וכייף לי... כדאי שאעצור כאן, כי אני רואה שהרגרסיה לימי הילדות החלה... :)) ואני... אני כבר מגודלת לדברים האלו... מי היה מאמין?!...

naknik

New member
זה מה שמצטייר מאחורי המילים ?

זהו ? ציני ? למען האמת יש מזה .. גם אבל זה לא הכל בחיים... ובכלל כל אחד פה (נראה לי) רשם משהו שהצליח לחדור את השריון 100 ס``מ סגסוגת טיטניום שיש מסביבי .. :)) (וזה לא קל .. :)) ) רגרסיה לימי הילדות , את מתארת את זה בצורה נוראה תני לזה קצת קרדיט .. לא יוצא לבנאדם להיות הרבה מדי זמן ילד בחיים שלו .. :)) אבל אני מקווה שזה עדיין לא נעלם לי .. ביי יביי \ נקניק

למעלה