לקשט עוגה כמו פעם

sarush

New member
לקשט עוגה כמו פעם

מקבלים פה גם כאלה שלא מקשטות בבצק סוכר
? אני רוצה לקשט עוגה ב"מרבד" דשא אבל לא רוצה להתעסק עם בצק סוכר. יש דרך "כמו של פעם" לעשות זאת? אפשר לקנות צבע מאכל ירוק בסוּפּר רגיל? (שמעתי שאפשר לצבוע קוקס בצבע מאכל..אבל אני לא מתה על קוקוס). בנוסף, ראיתי באיזו עוגה ריצוף של סוכריות צבעוניות קטנטנות לעוגה - כולן ירוקות. זה משהו שקונים בחנויות מיוחדות? תודה וסליחה מראש על השאלות חסרות המושג
.

ציפורוש

New member
לגבי האבנים

אם אני לא טועה ראיתי כאילו בעוגה בפורום הרגיל (לא המתחילים) והיא כתבה שזה שוקולדים שהיא קנתה בחנות 'עלית' או חנות ממתקים. שווה לבדוק ולברר.. אם את עובדת עם ירוק מהסופר הוא לא יגיע לגוון חזק, אבל תלוי מה את רוצה לצבוע.. מר קייק אגב זו אחת החנויות המתמחות.. מאיזה איזור את?

sarush

New member
אבנים ../images/Emo12.gif?

לא כל כך מבינה למה הכוונה. אם את מתייחסת ל"ריצוף" - כוונתי היתה לרצף.. שטיח של סוכריות שמצפות את כל העוגה. לצורך העניין השאלה היא איפה משיגים סוכריות ירוקות קטנטנות לציפוי, כמו שיש סוכריות צבעוניות או כסופות. אני מאחת הפריפריות הצמודות למרכז... תודה.

ציפורוש

New member
אהההה

מצרפת לך את השרשור של האבנים שחשבתי שרצית. לא חושבת שצריכה להיות בעיה למצוא סוכריות ירוקות. אם אין בסופר תנסי בחנויות מהרשימה שנתתי למישהי באחת ההודעות הקודמות, מתוך המאמרים...

t a l talim

New member
קישוט "כמו פעם"...

קודם כל- כמובן שמקבלים אותך... בשמחה! "פעם" היה נהוג לצבוע קוקוס בירוק- קל ומהיר, אבל מתאים באמת לאוהבי קוקוס. מזרה בצבע אחיד תוכלי למצוא בחנויות המתמחות- מצורף קישור לרשימת חנויות ע"פ איזורים. בהצלחה!

t z i k

New member
מה רע בעדשים או M&M ירוקים?

ואפשר גם מבצק סוכר לגלגל הרבה כדורים ירוקים

למעלה