לקשתית האחת והיחידה

שרי42

New member
לקשתית האחת והיחידה

אין לי סבלנות לחכות עד חצות, אני מתה מעייפות, אז...... הלילה בחצות את גדלה בשנה....שנה של תהפוכות והמון חוויות, הכרויות חדשות, המון צחוקים, בכיות ובעצם מה לא....כמו כל אדם שחווה חיים. נכנסת לחיי במקרה.....אחד המקרים הטובים חחחחחחחח (גם זה קורה לי בחיים) ואפילו שהערב את לא כאן כהרגלך.....אני לא אוותר לך רק רציתי לאחל לך מתוקה ויקרה שלי המון מזל טובבבבב (ושלא תעיזי לבקש שארים אותך..... תרחמי עלי) שחייך יזרמו כמו נהר רוגע, שנמשיך להנות, להשתגע, שלא נפסיק לדבר על הדברים הקטנים והגדולים שמלווים את חיינו, שתמצאי את שאת מחפשת בתחום הלב ובכלל. והעיקר רציתי לומר שאני אוהבת..... מחבקת... מנשקת.... וממש לא אכפת לי מה שיחשבו כל השאר חחחחחחחחחח מואההההההההההההההההה מ ז ל ט ו ב!

אופפי

New member
לקשתית

לקשתית

היקרה לא ידעתי כי גדלת בשנה אלמלא הדלפתה של שרי בכל מקרה רוצה לאחל לך הרבה הרבה מזל ורק טוב כמובן ובעיקר בריאות ואריכות ימים אוהבת אופי :)

הקשתית*

New member
שרי יקירתי... :)

דווקא הלילה לא החזקת מעמד קרציה מתוקה שלי??? ואיזו שנה כיפית בזכות ההכרות איתכן... ואני שמחה על הטעות הגורלית,שבעקבותיה הכרנו קרציה מתוקה שלי...והמון תודה על הברכות והאיחולים חחחח אין לך צאנס להרים אותי, אם כבר אבקש מגבר...חחחחחח אוהבתתתתתתתתאותך עד השמיים וחזרה מואהההההההההההההההה

הקשתית העולם זקוק ליותר אנשים כמוך

אנשים כמוך נדירים הם בינינו את היא הדמות המיוחדת שלכמותה זקוק עולמנו... בזכות אנשים כמוך נראה הכול יפה יותר יש בך יכולת מופלאה לקשב והבנה... וכמובן לחברות מופלאה מ ז ל טוב מתוקה ציפור לילה... ( ליאור)

הקשתית*

New member
איזו הפתעה... B-)

קמתי..הצצתי...ונפעמתי... פשוט הפתעת אותי,תרתי משמע. בנוכחותך המחודשת, ובמילותיך, הוכחת, שלא רק אני מיוחדת... ובזכות אנשים, כמוני וכמוך, העולם יפה ונעים יותר... תודה על הפרגון והברכות.... מתגעגעת נחמה.

haAlma

New member
קשתית...

ראשית, מזל טוב יקרה, גם אני, מן הבודדים אשר לא נודעו לאותה השעה. אך בכל זאת, באיחור של כמה וכמה שעות, שולחת לך שפע ברכות; המשיכי לכתוב, ולחשוב... ולהוות חלק ניכר ומחייך בקרבנו. זכרי, השמיים הם הגבול. העלמה.

הקשתית*

New member
עלמה יקרה... B-p

תודה תודה על הברכות והאיחולים, אמנם לא מכירות ובכל זאת....שמחה מאוד אז שיהיה לכולנו חיים טובים בריאים ןמאושרים.... ושוב תודה לך.

למעלה