לק ורוד בציפורניים לגבר סטרייט

לק ורוד בציפורניים לגבר סטרייט

האם גבר ששם לק ורוד בציפורניים הוא בהכרח הומוסקסואל/טרנסג'נדר/ג'נדרקוויר/ביסקסואל או בעל בעיה כלשהי בזהות המינית או שגם גבר סטרייט לחלוטין יכול לשים לק ורוד בציפורניים מבלי להיחשד כמי שלא סטרייט ?

למה

למה אתה מגדיר הומוסקסואליים/טרנסג'נדרים/ג'נדרקווירים/ביסקסואלים כבעלי בעיה?

lily kane

New member

מסכימה לחלוטין עם קטנית בפסח ועם both
שוני מיני או מגדרי הוא לא הבעיה אלא התנהגות וחוסר הקבלה של השונה היא הבעיתית

both

New member
אני אישית

לא משייך צבעים לזהות מינית ואפילו לא צורת לבוש או איפור, מכיוון ששנים לאנשים מבחוץ נראיתי כאישה הטרוסקסואלית נשית מאד (ביגוד נשי, איפור, שיער ארוך וכו') , כשמבפנים היו ועדיין יש לי שתי זהויות מיניות כשהגבר שבי הרבה יותר דומיננטי והטרוסקסואל והאישה שבי היא לסבית.
אבל האם הייתי חושב כך לו לא היה לי נסיון שכזה ולו לא הייתי בייג'נדר? לעולם לא אדע.
לשאלתך השניה אם הגבר ייחשד כמ שלא סטרייט במידה וישים לק ורוד- לצערי רבים מהאנשים בהחלט ייחשדו בכך (אמא שלי תהיה אחת מהם).

ולדבר האחרון, רק בכדי להבהיר את העניין- מישהו שרואה עצמו כטרנסג'נדר, בייג'נדר, ג'נדרקוויר, הומוסקסואל וכו' , לא בהכרח יש לו/ה בעיה עם הזהות המינית שלו/ה. רבים הם האנשים שאין להם כל בעיה עם זה ואוהבים עצמם כפי שהם.

lily kane

New member
זה מזכיר לי שאלה אחרת

הורים לילדים קטנים פעמים רבות חוששים כאשר הילד שלהם מרבה לצייר עם שכבות רבות של שחור וחוששים שאולי משהו לא בסדר אצלו
כשלמעשה בגילאים האלו ילדים רבים מחפשים צבעים בעלי דומננטתיות והשחור שמורכב מכול יתר הצבעים ביחד הוא צבע חזק שמעניין אותם בגלל החזות הפיזית, כך שלמעשה הילד בסדר גמור.

לא צבעית ציפורנים בלק יכולה אולי לרמוז אבל בהחלט לא מבטיחה נטייה מינית או מגדרית שונה , השאלה אם הוא יחשד או לא לגמרי תלויה בסביבה בה או מסתובב, האם היא סביבה פתוחה מחשבתית, סגורה וכדומה
יחד עם זאת המחשבות של הסביבה לא מחייבות את המציאות שלו כלל

di9010

New member
ברור שהוא ייחשד כאדם שאינו סיס וסטרייט

אבל אני בעד להכניס את האופנה לכל אחד ואחד

למעלה