לק לחתונה?

לק לחתונה?

שלום לבנות המוכשרות
יש לי שאלה לגבי צבע מתאים ללק לחתונה. אני מתחתנת בסוף מאי (באביב) וכנראה שלא תהיה מישהי באיזור שתוכל לסדר לי את הציפורניים לצערי. אני עושה מניקור באופן קבוע והציפורניים שלי מרובעות וקצרות. צבע העור שלי מעט כהה (יש לי חצי מזרחי) אבל אני כמעט ולא נחשפת לשמש אז הוא די בהיר כרגע. אני מחפשת צבע שיתאים לי, ללוק, ולשמלה. השמלה היא לא כלתית מדי אלא יותר בסגנון של הוליווד גלאם. היא מבד סאטן לבן ונשפך. איזה לק לדעתכן כדאי לי למרוח? אני מעדיפה צבעים בהירים כי אני לא מורחת מושלם בעצמי ובצבעים כהים זה עלול לא להראות טוב. ועוד שאלה, האם יש לכן אתר בריטי מומלץ להזמין ממנו לקים טובים? (אני גרה באנגליה...) חן חן

RUTHIE1

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif על החתונה

אם את עושה מניקור, לא יוכלו למרוח לך לק? ולגבי הצבע - אילו פרחים יהיו לך אם בכלל? אני הייתי הולכת על אדום מבריק.

המניקור לא יהיה קרוב לתאריך

אני רוצה למרוח לק יום לפני בידיים וברגליים. הפרחים יהיו בצבעי וורוד מעושן, ירוק כהה, מעט לבן ואפילו משהו בגוון תכלת אפרפר. שלא תביני אותי לא נכון, אני מאד אוהבת את הצבעים הכהים אבל בסופו של יום לשמלה שלי וללוק הכללי אני חושבת שיתאים צבע שלא תופס מדי את העין. אני מחפשת גוון יפה, וורדרד או אפילו פנינה או קרם. שהלק יהיה מאד איכותי וקל למריחה. תודה על המזל טוב

angell4

New member
../images/Emo57.gifמזל טוב!!!!

יש לך אפשרות לעשות פרנץ או שזה יהיה לך מסובך מידי? לדעתי לחתונה צריך לבוא הכי טבעי או פרנץ או ורוד בהיר מאוד ואולי להסיף קישוט קטן של פרח...

iefrat

New member
../images/Emo45.gifהכי מתאיפ פרנצ' קבלי קישור

שקיבלתי כאן בפורום: superdrag אם בכל זאת את מורחת לבד: ורוד פנינה או לבן פנינה חצי שקופים, קלאסי ומתאים למעמד מ ז ל ט ו ב !!!

תודה אבל אני לא רוצה פרנצ'

או קישוטים. השארתי את התקופה הזו מאחורי לפני כמה וכמה שנים
אני רוצה משהו שיקי בצבע אחד. וברור שאני מכירה את החנות הזו. זו רשת הפארמים השניה בגודלה בבריטניה. נראה לי שאקנה שני צבעים מליין החתונה של ESSI ואסתדר כבר.

תולי01

New member
וואו, אחת משאלות מיליון הדולר ../images/Emo13.gif

בזמנו שהתחתנתי עוד בכלל כססתי ציפורניים ובכלל לא חשבתי על הציפורניים שלי........איזה פספוס.....
ועכשיו הייתי רוצה להגיד שהייתי שמה משהו נועז ומגניב בחתונה שלי אבל.....כנראה שלא באמת הייתי עושה את זה...חחח אין לי המלצה על לק ספציפי לתת לך, מהסיבה שיש כל כך הרבה ודווקא עם הלקים העדינים זה כל כך עניין של דקויות ושל טעם.... מה שכן, אם זה עוזר לך, הנה קישורים לשני בלוגים מעולים של בחורות מאנגליה ותוכלי לעשות שם חיפוש לפי תגיות של צבע ואולי גם חנות ולראות אם יש משהו שקורץ לך, בטווחה שתמצאי שם המון רעיונות ללקים ספציפיים (אחת התארסה והשניה התחתנה לא מזמן ואת יכולה להרגיש בנוח לכתוב להן מייל ולשאול אותן, הן ממש חמודות): http://www.just-nice-things.co.uk/ http://glittermillie.blogspot.com/

muesli

New member
אלור של אסי

נותן מראה מטופח לגמרי. אם יש לך קצת הצהבה של הציפורן או משהו כזה, כדאי משהו טיפה ורדרד יותר מתחתיו כדי לאזן (כמו המדמוזל, אבל ת'כלס כזה ורוד ועדין יש בערך לכל חברה), שכבה אחת מהורוד, ואז אותו בשכבה או שתיים.

למעלה